23.1.2006 AV 1. 2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
HUS KKI-hanke ”Liikunnasta työkykyä HUS:ssa1-6” Historia Toimintasuunnitelma 2010.
Advertisements

NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Toimintavuoden 2011 keskeiset toiminnot. Epilepsialiiton strategia vuoteen 2010 • Avoin suhtautuminen epilepsiaan ja sen monimuotoisuuteen • Laadukas.
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
Porin kaupunki PERHENEUVOLA.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Ranskalaisen koulun ystävät ry Perustettu 1949 Tarkoitus: –“Tukea henkisesti ja taloudellisesti ranskalaista kouluopetusta ja nimenomaan Ranskalais-suomalaista.
 Toiminta, joka tukee perheessä, parisuhteessa ja vanhemmuudessa jaksamista sekä perheessä tapahtuvaa kristillistä kasvatustyötä.  Perhekerho  Perheleirit,
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Diabetes maailmassa 2012 Yli 300 miljoonaa ihmistä.
Yhteistyö kehittämisen avaintekijänä Emma & Elias –ohjelma.
Tukitoimintaa syömishäiriötä sairastaville ja läheisille
Digi Electronics Limited
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. Toiminnan ydinalueet  Lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin ja elinolojen edistäminen  Lasten kuulemisen ja osallisuuden.
Yhteisöllisyyden uusi tuleminen
Lasten mielenterveyspalvelujen porrastus – uudet tehtävät 2012 alkaen
Ranskalaisen Koulun Ystävät ry - L’Association des Amis de L’École Française.
Varhaiskasvatus monikulttuuriseksi
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Pelastakaa Lapset ry Pohjois-Suomen aluetoimisto Tampere DiMeKe.
Vammaisten lasten äitien kokemuksia vertaistukiryhmistä Virtaa vertaistuen verkostoihin - seminaari Lea Vaitti Suunnittelija.
Ann Selin Parempi Suomi-seminaari Työntekijän asema tulevaisuuden työelämässä Puheenjohtaja Ann Selin.
Metsätilan sukupolvenvaihdos
SUOMALAISEN LAPSIPERHEEN ARKI
1 Hämeenlinnan Seudun Kehitysvammaisten Tuki ry
Jukka Läärä puheenjohtaja
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
Kotkatjärven keskikoulu (kylän sosiaali- ja kulttuurikeskus)
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
TTL:n jäsenyhdistyksille palautuvan kiinteän maksuosuuden määräytyminen Puheenjohtajakokous Valmistelu: Jukka Rinne.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Perhesosiaalityö  Lastenvalvojien palvelut Johtava sosiaalityöntekijä- lasten- valvoja 3 lastenvalvojaa  Ennaltaehkäisevä perhetyö Johtava perhetyöntekijä.
Vapaaehtoistoiminnan kehittämisnäkymiä Järjestöpäällikköverkosto Katariina Suomu Ensi- ja turvakotien liitto ry.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Päiväperhekuntoutus. Perhekuntoutusta ma-su klo (8)9-20 välisenä aikana 0-7- vuotiaiden lasten perheille klo 9-15 arkisin (ma-pe) Huom! Vaavi –kuntoutus.
 perustettu 1993  tukee Suomen viittä yliopistollista sairaalaa (Helsinki, Turku, Tampere, Kuopio ja Oulu)  pyrkii helpottamaan lasten klinikoiden.
Varainhankintaa yhdistyksille Hilkka Näse Kehityspäällikkö Suomen 4H-liitto.
Parasta Lapsille ry Taru Heinonen vapaaehtoistoiminnan kehittäjä.
Tervetuloa Welcome Pauliina Lampinen Tominnanjohtaja Vammaisten lasten ja nuorten tukisääitö Rifi ry:n puheenjohtaja.
AINEISTOINA GENTRANS (SUOMI) JA SHARE (14 MUUTA EUROOPAN MAATA) -TUTKIMUKSET ELINA HAAVIO-MANNILA EMERITAPROFESSORI, HELSINGIN YLIOPISTO ASENNOITUMINEN.
Uusien toimijoiden koulutus Hallituksen toiminta, oikeudet, velvollisuudet, toimihenkilöiden tehtävät Markku Tikkanen ja Kirsi Contursi.
Mikä ViNO? -tietovisa
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Järjestötoiminnan ABC
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Mikael ja Juho.
Syömishäiriöliitto - SYLI ry
TALVITYHYT Panostukset työhyvinvointiin näkyvät sairauspoissaoloissa
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Säännölliset yhteiset tapaamiset toimijoiden kesken
LUONNOS (11/17) Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto
Toimintakertomus 2018.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Veljesliiton ajankohtaiset asiat
Esityksen transkriptio:

AV 1

2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien toimesta ●Toimittaja Mirja Pyykön tv-ohjelman jälkeen ihmiset halusivat auttaa ja lahjoittaa rahaa osaston olojen parantamiseksi.

AV 3 Yhdistykset ●HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät r.y. ●Helsingin Lastenklinikan osasto 10:n lapsipotilaiden tuki r.y. ●SYLVA r.y. ●Syöpäjärjestöt – mm. Etelä-Suomen Syöpäyhdistys

AV 4 Toiminnan tarkoitus ●Osasto 10:llä hoidettavien lapsisyöpäpotilaiden hoito-olosuhteiden parantaminen ●Syöpälasten ja heidän perheidensä kuntoutus ja virkistystoiminta hoitojen päätyttyä ●Syöpälasten vanhempien ja sisarusten tukeminen ja auttaminen vaikeassa elämäntilanteessa ●Hoitohenkilökunnan ammatillisen koulutuksen tukeminen

AV 5 Rahoitus ●RAY - anomus vuosittain ●Tuki r.y. - anomus vuosittain ●Kela - sopeutumisvalmennuskurssit ●Jäsenmaksut – noin jäsentä ●Lahjoitukset, testamentit ●Myyntiartikkelit

AV 6 Toiminta ●Lasten ja nuorten kurssit ja teemaleirit ●Perheiden virkistys- ja vertaistukitoiminta ●Lapsensa menettäneiden kurssit ●Sururyhmät ●Kela-kurssit, 4/vuosi – sopeutumisvalmennuskurssit

AV 7 Toiminta ●Perheiden virkistystoiminta: – perheviikonloput Kuortinkartanossa – hiihtolomaviikko – isovanhempien ja lasten yhteinen leiri – kesäjuhla – linnanmäkiretki ja lasketteluretki – lastenjuhla – tiistaitapaamiset osastolla

AV 8 Kuortinkartano ● Kurssi- ja leirikeskus Pertunmaalla ● Loma- ja virkistyspaikka perheille ● Leirikoulupaikka ● Perhejuhlien viettopaikka

AV 9 Yhdistystoiminta ●Hallitus, puheenjohtaja + 8 jäsentä, vapaaehtoistyötä ●Jäsentiedotus – Kympin Lapset –lehti, 4 numeroa vuodessa – Nettisivut Yhdistys: (varttuna: Kuortinkartano: ●12 asuntoa, hoitohoitohenkilöstölle vuokrattuna ●Messisen asuntola, vanhempien käytössä ●Myyntiartikkelit, tapahtumat