Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Harjoitus – kielteinen ímperfekti
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Setlementtien sukupuolisensitiivinen nuorisotyö
Øvelse – Flertal genitiv Malli: Liisa keskustelee ystävän kanssa. - Liisa keskustele ystävien kanssa.
S ysteemianalyysin Laboratorio Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu Esitelmä 10 – Juho Kokkala Optimointiopin seminaari - Syksy 2010 Kernel-tasoitus.
Øvelse –Illativ V+n, h+V+n, -seen Malli (model): Menemme (hyvä sauna). >Menemme hyvään saunaan.
Øvelse – Flertal genitiv Malli: Liisa keskustelee ystävän kanssa. - Liisa keskustele ystävien kanssa.
Jussi (1) _______________ paljon urheilua.
Small World - Big World Tavoitteena kouluhyvinvoinnin lisääminen – teoreettisena viitekehyksenä Päivi Hamaruksen Vaakamalli Vaihdetaan kiusaamiseen puuttumisen.
©Tieto Corporation 2 Ydinajatus: eri orientaatio eri horisontteihin Horisontti 1 ”Ydin” Horisontti 2 ”Kasvu” Horisontti 3 ”Tulevaisuus” R&D: 70% Uusia.
Kotieläimet.
Tavaliset puut Tornionlaaksossa
sateenvarjo Näpäytä tästä, kun olet löytänyt kuvasta kymmenen sanaa ja osaat ne.
Kappale 4: Hanna kulta! Milloin Pedro haluaisi matkustaa Hannan kanssa Brasiliaan? Miksi? Miksi Pedron äiti pitää Hannaa sankarina? Mitä Pedro tekee viikonloppuna?
PERSOONAPRONOMINIT.
Слова (10) Перевод (20) Предложени я (30) Грамматика (40)
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee…… IT  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista.
VILU: A B C
Tervetuloa Suomi 2A -kurssille!
Graafinen käyttöliittymä, osa 1
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Maatiaiskissat Suomessa
Muodollinen subjekti. Kaduilla tuulee……  Kello on 8.15  On tiistai  On marraskuu  Keskustasta on 2 km koululle  On + 4 astetta  On sateista  Sataa.
Joona tiputettiin laivasta hän joutui myrskyisään mereen.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 5 – Matti Sarjala Optimointiopin seminaari - Kevät 2008 Kotitehtävien ratkaisut
Kirjoita viisi kysymystä. Aloita annetulla kysymyssanalla. Kirjoita myös vastaukset. 1 Wer 2 Was 3 Woher 4 Wo 5 Wie.
1.Toinen parista haastattelee ja toinen vastaa: NIMI, IKÄ, ASUINPAIKKA, MISTÄ KOTOISIN - Wie heiβt du? / Wie ist dein Name?  Ich heiβe… / Ich bin… / Mein.
Suomi 1B Tiistai 23. elokuuta 2016 Taiteiden yö,
Tervetuloa kurssille Suomi 1B Sanna Rämö.
Suomi 1A Tiistai 16. helmikuuta 2015 Pohjoinen ja etelä.
Tervetuloa kurssille Suomi 1B! Sanna Rämö.
Suomi 1A Torstai 11. helmikuuta Ystävänpäivä 14. helmikuuta.
Suomi 3A Torstai 12. toukokuuta 2016 Uimastadion - Stadikka.
Suomi 1B Sanatesti (1) 1.Pedro juo 2.Alex tekee ruokaa / grillaa 3.Antti ja Ville syövät / juovat / keskustelevat 4.Matti soittaa kitaraa.
Suomi 2B Sanna Rämö. Leevi and the Leavings MITÄ KUULUU MARJA-LEENA? Etsi imperfektit Mikä on infinitiivi?
Sanomapro.fi  Sivun oikeasta ylälaidasta paina avaimen kuvaa ja kirjoita kenttään apuri7  8.luokka-aste, saksa  Super8 oppilaan aineisto  Super8 oppilaan.
SANALUOKAT. substantiivit ovat ihmisten, asioiden, esineiden, olioiden nimiä verbit ilmaisevat tekoja ja toimintaa adjektiivi vastaa kysymykseen millainen.
Suomi 2B Sanna Rämö. Hei! Kuka sinä olet? Kuka? Mikä? Mitä? Missä? Mistä? Mihin? Millainen? Minkänäköinen? Minkävärinen? Kuinka? Milloin? Miksi?
JUUTALAISUUS. = Juudean asukas -Etninen, kirjauskonto - uskonnon lisäksi kansakunta, - yli 3000v. Vanha - Monoteismi (Jahve) - Messiaan odotus - Maailmanlopun.
Konformaatioisomeria
Suomi 2A SELKOUUTISET:
En-sanojen monikko: Ruotsin kielessä substantiivit eli asioita, esineitä ja ihmisiä kuvaavat sanat jaetaan en- ja ett- sukuisiin. En-sukuiset sanat.
Suomi 1A
Pronominit (pronomen)
Suomi 3A Torstai 19. toukokuuta 2016.
Osta koira!!.
Palkintopokaali.
Keskiviikko 5. lokakuuta 2016
Ei mikään edellä olevista, piirrä valaistu alue
Tee aiheesta muistiinpanot blogiisi
Mikä ihmeen objekti?.
Työpöytäharjoitus 1.4. Karttamerkit 2
Tervetuloa kurssille Suomi 1B!
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
FINSKÝ INTENSIVNÍ MOI KAIKILLE! TITTA HÄNNINEN
Kirjallisuus vaikuttajana: draama, proosa ja runous
Suomi 2A
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
Pihassa kasvaa puu, taivaalla loistaa….
Erika Kallinen, palvelusuunnittelija Kirjastoverkkopäivät
Tervetuloa postiin!.
MAP-kirkko - MAP = Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkko - USA:ssa 1800-luvun alkupuolella, perustaja Joseph Smith - Smith sai ilmestyksen,
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
OPETTELE: BE – OLLA, myönteinen muoto
Osta koira!!.
Työhyvinvoinnin varmistaminen muutosprosessissa
”Matka maailman ympäri”-näyttely: Ohjeet ja aineisto
Harjoitus 1, tehtävä 4c) 0, 2,3, 1, 4, 5, 6, 7 ack 1 ack1 ack1 ack4 ….. ack 8 ack 9 ack10 8 ja 9 koska ikkunaan mahtuu 10, 11, ... Koska ikkunaan.
Tiedonhaku OUTI-verkkokirjastosta 5. lk
Kirjaston avoimet tietotekniikkaopastukset
Esityksen transkriptio:

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI (model): Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. Kuvassa on kirja.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi kirjaa.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on koira.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi koiraa.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on poika.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi poikaa.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on ikkuna.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi ikkunaa.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on pöytä.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi pöytää.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on pieni tyttö.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi pientä tyttöä.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on vanha postimerkki.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi vanhaa postimerkkiä.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on iso puu.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on kaksi isoa puuta.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on nokialainen maantie.

Partitiv-øvelse – suomi 1 MALLI: Kuvassa on kissa. - Der er en kat på billedet. -> Kuvassa on kaksi kissaa. > Kuvassa on 2 nokialaista maantietä.