Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tervetuloa Suomi 2A -kurssille!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tervetuloa Suomi 2A -kurssille!"— Esityksen transkriptio:

1 Tervetuloa Suomi 2A -kurssille!

2 Kurssi 5. – 22. 5. 2014 maanantaisin, klo 16. 15 – 18
Kurssi 5. – maanantaisin, klo – 18.30, Y347, Otakaari 1 keskiviikkoisin, klo – 18.30, Y347, Otakaari 1 torstaisin, klo – 18.30, Y347, Otakaari 1 Testi on torstaina klo , M232, Otakaari 1!

3 Meillä on kurssilla kaksi kirjaa: Suomen mestari 1 -kirjasta opiskelemme kappaleet 8 ja 9. Suomen mestari 2 -kirjasta opiskelemme kappaleet 1 ja 2.

4 Kurssin koodi: Finnish/Suomi 2A (2 op) - Ako-98
Kurssin koodi: Finnish/Suomi 2A (2 op) - Ako Aalto-tunnukset: Audio Nopassa: Suomen mestari 1: mestari Suomen mestari 2: mestari2

5 Kysy parilta: Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Missä sinä asut? Miksi sinä olet Suomessa?

6 HEDELMÄT VIHANNEKSET JA KASVIKSET RUOAT JUOMAT

7 Teemme juhliin paljon ruokaa. Leivon kakkuja, sämpylöitä ja pullia
Teemme juhliin paljon ruokaa! Leivon kakkuja, sämpylöitä ja pullia! Ostan aamulla torilta tomaatteja, porkkanoita, paprikoita, omenoita, herneitä ja perunoita. Meidän perhe syö viikonloppuna epäterveellistä ruokaa: hampurilaisia, pizzoja ja makkaroita.

8 Teemme juhliin paljon ruokaa. Leivon kakkuja, sämpylöitä ja pullia
Teemme juhliin paljon ruokaa! Leivon kakkuja, sämpylöitä ja pullia! kakku sämpylä pulla Ostan aamulla torilta tomaatteja, porkkanoita, paprikoita, omenoita, herneitä ja perunoita. tomaatti porkkana paprika omena herne peruna Meidän perhe syö viikonloppuna epäterveellistä ruokaa: hampurilaisia, pizzoja ja makkaroita. hampurilainen pizza makkara

9 Auto on talon edessä. Tyttö on talon takana. Kissa on auton päällä
Auto on talon edessä. Tyttö on talon takana. Kissa on auton päällä. Hiiri on auton alla. Puu on talon vieressä Koira on talon vieressä / vasemmalla puolella. / oikealla puolella. Kukka on puun ja talon välissä.


Lataa ppt "Tervetuloa Suomi 2A -kurssille!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google