Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen 7.2.2012.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Opiskelijakyselyt Opiskelijan ohje : ArPa / Mittarityöryhmä.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Seminaari Tampereella MENITUKI-OHJELMA.
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Otetaan sosiaalinen media haltuun! Ohjeita sosiaalisen median hyödyntämisestä Karjalan Liiton piirien puheenjohtajille ja aluevastaaville Sosiaalisen median.
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Ohjeita sosiaalisen median hyödyntämisestä Karjalan Liiton piirien puheenjohtajille ja aluevastaaville Sosiaalisen median mahdollisuuksia järjestö- ja.
Pia Hietala Annemari Siro Sirpa Tahvanainen
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
WORDPRESS -KOULUTUS Juha Konttinen – Miksi Wordpress?  on ilmainen  on helppo asentaa ja käyttää  omalle tai vuokratulle palvelimelle 
Curriki-ympäristö – Olli Vesterinen – CURRIKI-YMPÄRISTÖN PERUSTEITA Olli Vesterinen.
Ohjeita SuLVInetin käyttöön Käynnistä diaesitys yläpalkista Neuvosten ”Limppu” ja ”Allu” laatiman ensimmäinen opastusohjelman tarkoitus: Opitaan kirjautumaan.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
Rekisteröityminen, vaihe 1/5 1. Klikkaa tästä.. Rekisteröityminen, vaihe 2/5 2. Rekisteröidy jäsensivujen käyttäjäksi tästä. Tarvitset jäsen- numerosi,
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
INTERNATIONAL INNER WHEEL DATATIETOJEN HALLINTA 2014.
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, VALO, Finland puhelin , fax
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Käyttäjäksi kirjautuminen ja kursseille liittyminen 2013
IMAP webMail Program (IMP) Sähköpostin lukeminen selaimen avula.
K IDS P LACE – P ARENTAL C ONTROL Eetu Suokas, Toni Nieminen & Topi Ruokanen.
Kesäteattereiden matkapuhelinopas. Mistä on kyse? Mobiilisovellus, joka ladataan helposti ja ilmaiseksi MSL:n sivuilta kännykkään Sovelluksen avulla pystyy.
Evtek Projektori Käyttöönotto Teemu Tammivaara, VBP04S.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Oulunsalon lukion ohje unohtuneen salasanan vaihtamiseen FIM-palvelussa (Microsoft Forefront Identity Manager) Sisältää ohjeet seuraaviin tilanteisiin:
Padlet Opettajan ohjeet
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Yhteystiedot –palvelun käyttöönotto
Toimittajaportaalin pikaohje
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Tervekoululainen.fi // UKK-instituutti
Työtilan löydät osoitteesta:
Periscopen pikaopas Jani Henriksson.
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Finnair Web Portal -muutokset SkyChain 5.4 Releasen myötä
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen

Susanna Plathan2 Mikä Bambuser on? •Bambuser ( on helppokäyttöinen sovellus, jolla voi lähettää videokuvaa suoraan kännykästä tai web-kamerasta internetiin. •Bambuser toimii useimmilla videokuvaa ottavilla puhelimilla, joihin on mahdollista ladata sovelluksia ja jos puhelimessa on dataliittymä (huom. hinta riippuu nettiliittymästä). Tietokoneen web-kameralla se on aina ilmaista. 2Susanna Plathan

Susanna Plathan3 Miten Bambuseria käytetään? •Rekisteröidy Bambuseriin: jos et ole sitä vielä tehnyt. •Jos käytät matkapuhelinta, Bambuseriin voi rekisteröityä helposti myös sivulla: •Ohjelman lataaminen puhelimeen: Valitse listasta oman puhelimesi merkki ja malli. Lataa ohjelma, käynnistä se ja kirjaudu käyttäjätunnuksillasi sisään. Palvelu on valmis käytettäväksi. 3Susanna Plathan

Susanna Plathan4 Miten Bambuseria käytetään? •Bambuseria käytetään pääsääntöisesti puhelimeen asennettavan sovellusohjelman avulla, mutta videoita voi tehdä myös tietokoneella web-kameraa käyttämällä. •Bambuserin sivuilta löytyvät erinomaiset ohjeet palvelun rekisteröitymisestä ja käyttöönotosta sekä tietokoneelle että puhelimelle.ohjeet 4Susanna Plathan

Susanna Plathan käyttäjänimi 2. antamalla tunnukselle voimassaoleva sähköpostiosoite ja 3. salasana (+ salasanan vahvistus) 4. Create (Luo tunnus) Rekisteröityminen (Sign up): Bambuseriin rekisteröidytään valitsemalla:

Susanna Plathan6 Miten kuvaat Bambuserilla? •Kuvausohjeet Bambuserilla riippuu sovelluksesta, jota käytät (puhelin vai web-kamera). Tämän vuoksi näissä ohjeissa ei ole yksityiskohtaisia kuvausohjeita. •Muista, että voit muuttaa Bambuser-videoiden yksityisyysasetuksia joko julkiseksi tai yksityiseksi ja näitä voi luonnollisesti muuttaa myös päinvastaiseksi koska vain. •Suorissa Bambuser-lähetyksissä on Chat-mahdollisuus, eli reaaliaikainen keskustelumahdollisuus, jota ylläpitäjän on mahdollista moderoida tarpeen mukaan. 6Susanna Plathan

Susanna Plathan7 3. Videon osoite, jota voidaan jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa 1. Täältä löytyvät kuvaamasi videot 2. Muista otsikoida videosi Kun olet kuvannut videosi, siirry Bambuserissa omalle sivullesi klikkaamalla yläpalkista Dashboard (ja otsikoi se viimeistään nyt). Valitse kuvaamasi video (sivun keskeltä klikkaamalla) ja tarkista, miltä se näyttää