Märsky 2013-14 Koripallovalmennus.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Advertisements

Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
YLÄKOULUTOIMINTA JA KOUVOLAN URHEILUAKATEMIA
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
URHEAN yläkouluverkon seminaari 17. 9
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
Äänekoski Futaa Urho Huima Jazz
Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
Tikkurilan Palloseura
12DAT2O Yleisiä asioita lukuvuoden aluksi. 1.päivän ohjelma • Lukujärjestykset • Uudet käyttäjätunnukset ja salasanat • Wilma • Omien tietojen päivittäminen.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
III KANSAINVÄLISET SUHTEET (HI03)
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
Märsky Heikki Pajunen Novetos Oy Luomme menestystarinoita – yhdessä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2014.
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
GOLFMESSUT ARCTIC GOLF FINLAND RY Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, ESITYKSEN OTSIKKOsivu 2 On mukana uudessa tapahtumassa.
Opetussuunnitelma, koulun kehittäminen ja arviointi 5op
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
P06-joukkueen vanhempainilta
HOLLOLAN URHEILIJAT-46 AMPUMAHIIHTO SUUNNITELMA SYYSKUU - JOULUKUU 2014.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
YO-info K2015.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
ROT
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Harrastekiekon starttipalaveri Stadi- ja Töölöliigat
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
Projektityöskentely Luento 1: kurssin käytännön asiat Hanna-Kaisa Lammi
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Blues MK 00. Kausi Valmennus: Tuomas Tierala & Toni Lemettinen – Mv-valmentaja Lari Kaukonen Pelaajia 17+3 Tapahtumia väh. 5 kertaa viikossa – 4.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 SUOMEN JÄÄKIEKKOLIITON VALMENTAJAKOULUTUSJÄRJESTELMÄ.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
Helsingin NMKY Kausi 2016 – 2017 C-pojat
E2-pojat kaudella
Harjoittelu ja pelaaminen tulevalla kaudella
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
ORGANISOINNIN PERUSTEET
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
KJT Haukat 02 Iso tavoite opetella urheilullisuutta ja elämänhallintaa
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Ei voi löytää uusia maisemia ennen kuin uskaltaa lähteä liikkeelle.
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
elokuun virtuaalivesijumpat
Esityksen transkriptio:

Märsky 2013-14 Koripallovalmennus

Valmentajat 2013-14 Koripallovalmennus: Antti Koskelainen 040 – 196 6668 antti@basket.fi Juha Dahlström 0400 – 910 972 juha.dahlstrom@edu.hel.fi Jussi Laakso 050 - 326 5018 jussi.laakso@tapiolanhonka.fi Mirka Dettmann 0400 – 188 151 Mikko Larkas 040-569 8555 mikko.larkas@gmail.com Hanno Möttölä Fyysinen valmennus: Jukka Aho 040-848 3135 Jussi Hirvonen

HARJOITUKSET ALKAVAT AINA KLO 8:00!! KORIKSEN AAMUHARJOITTELU HARJOITUKSET ALKAVAT AINA KLO 8:00!! Harjoitukset palkilla 1; ti, ke ja pe aamuisin klo 08:00-9:30 Tavoite on kehittyä pelaajana. Pääteemoina: Henk.koht. taito, pienpelit, fyysinen harjoittelu MÄRSKY HENKI!!! (Me olemme aina me, vaikka harjoittelemme eri aikoina ja eri asioita…) Huomioi toinen ja ole valmis antamaan, jolloin varmasti saat myös itse. Ei mopotusta tai muuta idiotisimia! Olet etuoikeutettu ollessasi Märskyssä!!

KORIKSEN AAMUHARJOITTELU Märskyn aamuharjoittelu jakautuu kahteen osaan. Perusryhmä sekä HBA eli Helsinki Basketball Academy HBA on valioryhmä, johon voi nousta kesken kauden tai tippua riippuen omista esiintymisistään. Märsky pelaa HBA:n nimellä sekä tyttöjen että poikien Pohjois-Euroopan liigaa sekä miesten I divisioonaa kaudella 2013-2014. HBA:n asioista tiedotetaan myöhemmin lisää. HBA toimintaa johtaa Antti Koskelainen

HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT Valmennus on osa koulunkäyntiä. Vaikka harjoittelu lähtee aina itsestä, niin aamuharjoittelu on pakollista. Saadaksesi kurssin, OLE PAIKALLA AJOISSA. Jos olet ilmoittamatta pois, KURSSI JÄÄ KESKEN (O). Tällöin kurssin voi saada hyväksytyksi sopimalla korvaavasta harjoittelusta Dallun tai Jussin kanssa. Kolme myöhästymistä on yksi ilmoittamaton poissaolo, eli KURSSI KESKEN. Jos olet myöhässä yli 10min, et voi osallistua harjoitteluun (Ilmoittamaton poissaolo = KURSSI JÄÄ KESKEN)

HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT Jos olet kipeä  Pysy poissa!!! ILMOITUS Dallulle (pojat) tai Jussille (tytöt) SOITTAMALLA tai TEKSTARILLA. Jos loukkaannut niin sovi Jukan kanssa miten harjoittelu hoidetaan. Jokaiselle yritetään suunnitella ohjelma jonka voi toteuttaa loukkaantumisesta huolimatta  Kuntoutusryhmä koululla! Jos tulee itsestä riippumattomista syistä myöhästyminen tai poissaolo, niin heti yhteys Dalluun tai Jussiin (soittamalla, jos ei vastaa niin tekstiviesti) Pidä huoli koulun välineistöstä! Ykköset huolehtii, että pallot ovat harjoitusten jälkeen niille varatuissa paikoissa!

HARJOITTELUN ARVIOINTI Jokaisen harjoituksen jälkeen pelaajan on arvioitava omaa harjoitteluaan Harjoituksen laatu ++ = Olin tänään loistava, tällainen harjoittelu vie minua eteenpäin + = harjoittelin hyvin ja harjoitus kehitti minua 0 = olin harjoituksissa, mutta en saanut itsestäni juuri mitään iriti - = Olin harjoituksissa, mutta harjoittelusta oli haittaa minulle HENKINEN TASO: Arvosana 4-10 omasta henkisestä jaksamisesta (mikä on päivä fiilis) FYYSINEN TASO: Arvosana 4-10 kropan fyysisestä vireystilasta Mikäli et tee tätä harjoittelun päätteeksi, on se POISSAOLO!