SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta www.sarvijoki.net ja ajankohtaisista.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ITÄ-UUSIMAA
Advertisements

URATAKOMON TOP-valmennus. Minkälaisia ongelmia TOP-jakson aikana voisi ilmetä? Opiskelijoiden vastauksia: • Teen virheen • En tule toimeen muiden työntekijöiden.
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
Puh: Tervetuloa! Ota yhteyttä ja tule tutustumaan: Euroopan unionin kotouttamisrahasto osallistuu hankkeen rahoittamiseen MoniNaisten Talo.
Äänekoski Futaa Urho Huima Jazz
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Maaseutukehitys. Leader Älä anna ideasi olla pelkkä ajatus -toteuta se!
INTRA.
Joensuun Alue-Fidan syyskuu: Kauneutta ja rentoutumista sekä Syyskokous.
Tikkurilan Palloseura
Wanhanajan maatalous näyttely Vuolijoella  Paikka Vuolijoen Riihipihan museoalue  Kaiken kansan juhla teemana ympäristö.  Rompe myyjiä.
Uusien kyläsuunnittelijoiden rekrytointitilaisuus 2. kokoontuminen, Siilinjärvi, kunnan talo Kyläsuunnittelun menetelmät Ohjelma Klo – 18.05Tilaisuuden.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Ranskalaisen Koulun Ystävät ry - L’Association des Amis de L’École Française.
TTL Sosiaalisessa mediassa
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Gymnaestrada
KR / helmikuu Luottamusmiesten info Ajankohtaista: Työllisyys- ja kasvusopimus:
 Kysely avoinna sivuilla www.pesis.fi  Kyselyyn saatiin 93 vastausta  Kysely oli osin yhtenevä SLU:n keväällä 2012 järjestämään.
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
PJM jäsenkirje Hallitus 2008 Puheenjohtaja Kimmo Ulvelin Vasamantie Siivikkala Sihteeri, rahastonhoitaja Tuomo Sivonen Vaakonkatu.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
YO-info K2015.
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN ILTAPÄIVÄKERHOON lukuv
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla ! Munkkiniemi – Munksnäs RK järjestää sunnuntaina perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan, johon.
Rasisminvastainen viikko
ROT
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
SOS-hanke/Aikuissosiaalityö
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Mitä tutor tekee?  opastaa uusia ykkösiä (esim. koulun käytänteet, lukkareiden teko yms.)  auttaa ykkösten tutustumisessa  esittelee koulua yseille.
Terveyskeskussairaala Osasto 1
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Tilavarauksen tekeminen Korpissa Salla Kalermo, IT-palvelut Tervetuloa Korppi- koulutukseen!
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Käsityötoiminta 2017.
4. MONO-päivä Klo
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Lapsiperheraati Varkaudessa Marja-Liisa Honkanen
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Uudistuen eteenpäin. Ilo toimia yhdessä!
Bussimatka EDUCA-messuille
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Tervetuloa ! Kontiolahden Omakotiyhdistys ry
IDÄN NUORET KEHITTÄJÄT
Kierrättäminen on helppoa ja tärkeää! Hei!.
Esityksen transkriptio:

SARVIJOEN SEUDUN VALO 4/2006 vko 40 Lamppu tiedottelee Sarvijoen seudun asioista. Laajempaa tietoa löytyy osoitteesta ja ajankohtaisista asioista myös kylän ilmoitustaululta. KYLÄTOIMIKUNTA 2006: Tellervo Sarvela pjTero Halenius varapj Anna-Liisa KoivuporrasJuha Penttilä Aarne PaavolaElina Viitasaari Milla KetolaJaakko Ketonen Heli KaitamäkiSirpa Hill Timo TikkalaSanna-Maija Mäki Mika RauhalaJenni Vuoto nuorisojäsen Sihteerinä toimii Paula Penttilä ja rahastonhoitajana Aila Rätti. Nettisivuja päivittää Jaakko Puntila. Ottakaa rohkeasti meihin yhteyttä, jos kylän yhteiset asiat kiinnostavat tai teillä on ideoita joita voisimme toteuttaa! Kylätoimikunta kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo mökillä tai kompuutterin tiloissa. Seuratkaa kunnan ilmoittelua valtuuston seuraavasta kokouksesta, jossa päätetään kouluasiasta (2.11 tai 9.11). Mennään joukolla kuuntelemaan päätöstä! Loppuvuodelle suunniteltua: » la tavarankierrätyspäivä ks. edellinen sivu » marraskuulle suunnitteilla naistenilta/päivä, seuraa ilmoittelua » pe joulunavajaiset Sarvijoella koululaiset pitävät joulupajoja ennen avajaisia, joten joulu- avajaisissa on myynnissä monenlaista mukavaa pukinpussiin ja omaan jouluvalmisteluun sopivaa tavaraa Huom! Virkistysalueelle voi tuoda jo risuja pääsiäiskokkoa varten. Paikalla on trukkilavoja valmiina alustaksi, kokoa risut päälle.

ILMAINEN KYLÄMETSURI TARJOLLA KESÄKSI 2007! Tiedote Suomen luonnonsuojeluliiton Pohjanmaan piiri ry on sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka toimii luonnon- ja ympäristönsuojelun edistämiseksi Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntien alueella. Luonnonsuojelupiirin muodostavat 15 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä noin 1200 jäsentä. Luonnonsuojelupiiri on hakemassa rahoitusta KYLÄMETSURIN palkkaamiseksi kesästä 2007 alkaen. Kylämetsuri auttaa viljelymaiseman maanomistajia maiseman hoitamisessa ja luonnon monimuotoisuuden lisäämisessä. Tärkein tavoite on avoimen pohjalaisen peltomaiseman ylläpitäminen ja maiseman pienten yksityiskohtien esiintuominen pusikoita raivaamalla ja niittämällä. Muita kylämetsurin palveluja ovat mm. aidan teko laiduneläimille sekä vanhojen kylämaisemaan kuuluvien rakennelmien kunnostaminen. Kohteita ovat joutomaat, joitten hoitamiseen ei ole mahdollista saada muuta tukea. Palvelu on maanomistajalle maksuton. Se tulee työllistämään 1-2 henkilöä 3-4 kuukaudeksi kesällä ETSIMME MYT MAANOMISTAJIA, jotka ovat alustavasti kiinnostuneita teettämään kylämetsurilla maisemanhoitotöitä. Tärkeätä on maanomistajan oma-aloitteisuus ja se, että ylläpidetään vanhaa maisemaa. Töitten lähtökohta tulee olla muistikuva avoimesta, monimuotoisesta maisemasta, vanha valokuva tai vanha viljelysuunnitelma. Kylämetsuri voi osallistua myös kylä- tai maisemanhoitosuunnitelman toteuttamiseen. Raivaustöissä pyritään hoitamaan kohdetta vähintään 2-3 vuotena. Jos sinulla on maillasi sopivia kohteita tai tiedät sopivia maanomistajia, ota yhteyttä! Kerro meille minkälainen työ on kyseessä (traktorityö, raivaus miestyönä, nikkarointi) ja paljonko se veisi aikaa työpäivinä. Pj. Riina Ala-Risku, puh TAVARANKIERRÄTYSPÄIVÄ Lauantaina klo järjestetään koululla tavarankierrätyspäivä. Voit tulla myymään tai vaihtamaan tavaroita, esim. urheiluvälineitä, vaatteita, leluja ym. kotoa löytyvää ylimääräistä tavaraa. Kierrätettäville tavaroille on oma pöytä pengottavaksi, ja myyntipöydän voi varata 2,- eurolla Anna-Liisa Koivuportaalta (puh ) viimeistään ke mennessä. Kylätoimikunnalla myynnissä kahvia, pullaa ja makeisia. Tervetuloa tekemään löytöjä ja myymään/kierrättämään itselle turhaa tavaraa!