Lavian lukio.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vanhempien ja ryhmänohjaajien yhteistyö
Advertisements

10 hyvää syytä tulla Lavian lukioon.
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Paimion lukio, Heikki Turpeinen Ylioppilaskokeiden aikataulua syksy 2012 ja kevät 2013 Vanhempainilta ja infot Paimion lukiossa TERVETULOA.
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta ABIN LOPPUSUORA Preliminäärit Rehtorin ja opon infot Kaikki pakolliset kurssit oltava suoritettuna Tutkintomaksut.
Tervetuloa!.
OPISKELIJAKYSELY Tulokset Toisen asteen yhteys - hanke.
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Pedagogisen toimikunnan kymmenennen kokouksen muistio
LUOKATON LUKIO OPPIMISYMPÄRISTÖNÄ
Sotungin etälukio Täydennä päivälukion opiskelujasi etäkursseilla.
Tampereen aikuislukion etälukio Jaana Leppä vt. rehtori Tampereen aikuislukio Tampereen aikuislukio.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!.
ABI-INFO KEVÄT 2015 SUOMALAIS-VENÄLÄINEN KOULU
Lukiolaisen opintopolut
ET ja filosofia – ainedidaktiikan perusteet: opetuksen suunnittelun harjoitustehtävä Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Kangasalan lukio – monta linjaa KIELILINJA A-englanti 13 kurssia A-saksa, B2-saksa, B3- saksa B2-ranska, B3-ranska B2-venäjä, B3-venäjä B3-italia espanja.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
Abiturientin aikatauluja lukio-opinnot Ylioppilaskirjoitukset Jatko-opintoihin hakeminen.
What to do next?. OPA1 = PAKOLLINEN KURSSI, josta 1. vuonna suoritettu1/3 kurssia, 2. vuonna 1/3 ja abivuonna suoritetaan 1/3 kurssia suoritusmerkintä.
Syksyn 2015 kirjoituksissa huomioitavaa Koepäivät www
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
2. vu0sikurssin opiskelijoiden vanhempainilta
2. Vuosikurssi 2. vuosikurssin vanhemmille
Tervetuloa Elimäen lukioon!
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
Rehtori Tuula Tervonen. * Tervetuloa, rehtori Tuula Tervonen * Opiskeluasiaa, psyykkari Taina Härmä * Ajankohtaista, rehtori * Sähköinen opiskelu ja.
VANHEMPAINILTA ILLAN OHJELMA vanhempainyhdistyksen puheenvuoro ylioppilastutkinnon rakenne ja ylioppilaskokeen käytännön järjestelyt koulun.
MIKSI LUKIOON? 1.Lukiossa saa monipuolisen yleissivistyksen, joka on nykymaailmassa entistä tärkeämpää 2.Korkea-asteen jatko-opintoihin (ammattikorkeakoulut,
Mitä ylioppilaslakki vaatii ja tarjoaa Marjaana Herlevi, Tampereen yhteiskoulun lukio Seppo Linnaranta, Tampereen lyseon lukio.
Opon esitys Tiistai Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Miksi lukioon? Saat hyvän yleissivistyksen monipuoliset kieliopinnot
AINEVALINTAINFO 1. ja 2. VUOSIKURSSI
ÄIDINKIELI JA KIRJALLISUUS KAUHAVAN LUKIOSSA
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Lukion toisen vuoden kurssivalinnat
2. oppitunti.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
ABI-INFO Lyseon lukion ylioppilaskirjoitusten toimeenpano syksyllä 2017 paperiset yo-kokeet (äidinkieli, fysiikka, biologia, englanti, matematiikka, kemia)
MIKSI LUKIOON???.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Abiturientin ohje syksy 2017
Vanhempainilta Tervetuloa!
Tervetuloa Joensuun Lyseon peruskouluun
Tammikuu Joulukuu Marraskuu Helmikuu Lokakuu LUKUVUOSI
Vanhempainilta Tervetuloa!.
Ykkösten vanhempainilta
VIITASAAREN LUKIO perustettu vuonna 1905
Oulunsalon lukion vanhempainilta
Alakoulusta yläkouluun
Lukio.
LUKIO-OPINNOT.
Lukio-opinnot ja miksi juuri Kuusankosken lukioon?
MIKSI LUKIOON???.
2. Luokan OPO1 osa 2.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Lukuvuosi Tilat Ops, tuntijako, sisällöt Työajat
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
ALAJÄRVEN LUKIO ENSIMMÄINEN VUOSIKURSSI
7. luokat kevät 2019 Maikkulan koulu
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta
Tervetuloa lukion 1. vuosikurssin vanhempainiltaan
Esityksen transkriptio:

Lavian lukio

Lavian lukio tarjoaa yhteisöllisen opiskeluympäristön ja pienet opiskeluryhmät, mikä tarjoaa mahdollisuuden yksilöllisempään opiskeluun ja joustavuuteen

Lisäksi Lavian lukio tarjoaa: 1. vuoden opiskelijoille ilmaiset pakollisten kurssien oppikirjat Maksuttoman koulukyydityksen kauempana asuville Lukiodiplomit liikunnasta, musiikista, kotitaloudesta ja kuvataiteesta Panostusta tieto- ja viestintätekniikkaan Yrittäjyyskasvatusta omana kurssinaan ja mahdollisuuden yrittäjyysprojektiin

Sijainti Lavian lukio sijaitsee aivan Lavian keskustassa kauniilla paikalla Lavijärven rannassa.

KURSSIT Lukiossa on valittava vähintään 75 kurssia, joista pakollisia on oltava 47-51 ja syventäviä vähintään 10. Lukiossa on mahdollista osallistua tutorkurssille, jossa tutoropiskelijoille annetaan valmiuksia ohjata lukion uusia opiskelijoita.

Uskonnossa käydään vierailemassa jossain Suomen kirkossa.

Fysiikan ja kemian työkursseilla tehdään töitä kurssin eri alueilta.

Biologiassa on mahdollista valita laborointikurssi, jossa tehdään mm Biologiassa on mahdollista valita laborointikurssi, jossa tehdään mm. kokeita ja arvioidaan niitä.

Yhteiskuntaopissa käydään vierailemassa eduskunnassa.

Kuvataiteessa on valokuvauskurssi. (Kuvat Lavian lukion opiskelijoiden kuvaamia)

Liikunnan rentoutumiskurssilla perehdytään rasituksen ja levon sopivaan jaksottamiseen ja mahdollisuuksien mukaan voidaan käydä tutustumassa esim. virkistyskylpylöissä.

Koulupäivät Lukiossa koulupäivän pituus saattaa vaihdella 1-5 oppituntiin. Tuntien pituus on 75 minuuttia, jonka jälkeen on n. 10-15 minuutin tauko ennen seuraavaa tuntia.

Lukiolaiset voivat liikkua vapaasti koulun ulkopuolella koulupäivän aikana oppituntien välissä tai vapaatunnilla. Lukiossa saa käydä kaupassa kesken koulupäivän.

Koululuokat Opiskelijoilla on mahdollisuus ”sisustaa” oma luokkansa mm. tuomalla luokkatilaan sohvia tai julisteita. Aulassa on lukiolaisia varten oma sohva.

Kouluruoka Lavian lukiossa tarjotaan joka päivä maukasta ja monipuolista ruokaa.

koeviikot Lukiossa pidetään jokaisen jakson jälkeen koeviikko, jolloin kokeet pidetään yleensä peräkkäisinä päivinä Koe alkaa heti aamulla ja koe on palautettava viim. 11.30. Klo 12 alkaa kertaustunti seuraavan päivän koetta varten Lavian lukiossa on mahdollista vaikuttaa luokan kanssa yhdessä minä päivinä kokeet oman luokan kesken pidetään

ulkomaanmatkat Lavian lukiossa järjestetään kansainvälisyyskursseja, joissa on mahdollista päästä ulkomaille. Myös maantiedon 3. kurssilla järjestetään matka ulkomaille.

Vanhojen tanssit Lukion 2. vuonna pidetään vanhojen tanssit, jonka jälkeen 2. vuosikurssin opiskelijoista tulee lukion vanhimpia opiskelijoita Vanhojen tansseihin sisältyy 10-12 tanssia ja lukion 2. keksimä oma tanssi

Lavian lukiossa vanhojen tanssit esitetään alakoulun oppilaille sekä yläkoulun ja lukion oppilaille, opiskelijoille ja opettajille Illalla vanhojen tanssit esitetään läheisille ja tuttaville

Penkkarit Joka vuosi päivää ennen vanhojentansseja abit viettävät penkinpainajaisia eli penkkareita, jolloin he päättävät säännöllisen koulunkäyntinsä ja sen jälkeen siirtyvät lukulomalle kevään YO-kirjoituksia varten.

Muita tapahtumia Lukion 3. vuonna abit käyvät Studia-messuilla, joka tarjoaa neuvoja, vinkkejä ja apua jatkokoulutusmahdollisuuksia ja työelämää miettiville lukiolaisille

Yo-kirjoitukset Lukion 3. vuosikurssilaiset eli abit osallistuvat ylioppilaskirjoituksiin, jossa voi päästä ylioppilaaksi YO-kokeeseen on tultava viimeistään klo 8.45 ja koeaika on klo 9.00 – 15.00, mutta kokeesta saa poistua jo kello 12.00 Lavian kunnan tarjoamana valvoja tarjoilee kahvin/teen ja lisäksi pienen suola- ja makeapalan klo 11.00