Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jätevesiasetus ja Porin kaupungin ympäristötoimisto
Advertisements

Maarjakylä Silta Ihmisten Välillä Jaan Kallas.
Työuran pituus Ydinindikaattorit
Rouva Presidentti Aleksi Bardy Helsinki-Film & Funny films.
Mistä on Seinäjoen Taitoluistelijat tehty?
Toiminnan tunnuslukuja Lokakuu 2011 Yrityksiä 588.
Mikrobiologikillan työelämäilta Carola Fortelius Metropolia ammattikorkeakoulu Viikki
Liikevaihdon kehitys Pirkanmaalla 2009
Liikevaihdon kehitys Pirkanmaalla. Liikevaihdon muutos Pirkanmaalla Kaikki toimialat (vuosimuutos-%) Lähde: Tilastokeskus, Asiakaskohtainen.
Liikevaihdon muutos Pirkanmaalla 2001/2010 Kaikki toimialat (vuosimuutos-%)

SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Nuoret puhtausalan kesätöissä
♂ ♀ Minna Sirnö Kunnan kaa? Kuntien tasa-arvofoorumi.
Ympäristöpolitiikan alumnipäivä Leo Stranius.
Tabusta seksuaalisuuden asiantuntijaosaamiseen
Oma ura • ylioppilaaksi Kuhmossa 1991 • opiskelemassa Turussa – valtiotieteiden kandidaatti 1996 – kauppatieteiden maisteri 1998 • sijaisena Kuhmossa.
KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi.
Kaunokirjallisuutta, runoja ja tietokirjoja kestävästä kuluttamisesta sekä ihmisen ja luonnon suhteesta Työryhmä 2004 Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto.
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS
Vaasan yliopiston DI-koulutus Ilkka Virtanen Pohjanmaan Kauppakamari Teollisuuden Forum Vaasan yliopisto
VANHUSTEN JALKATERVEYS - KESKEINEN OSA TOIMINTAKYKYÄ
Mopoilun suosio näkyy mopokannan voimakkaana kasvuna
Marjan tarina.
Lähdetiedot: Timo Oksanen, Annamaija Lehvo & Anu Nuutinen (2003; toim.). Suomen tieteen tila ja taso. Katsaus tutkimustoimintaan ja tutkimuksen vaikutuksiin.
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Tietojenkäsittelytieteen laitos Helsingin yliopisto
Tähän tarvittaessa otsikko
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Elämänkatsomustiedon oppilasmäärien kehitys Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
 Ulkomaankauppa on aina ollut merkityksellistä Suomelle.  Kokonaisvienti nelinkertaistui vuodesta 1990 vuoteen 2008 asti.  Tavaroiden ja palveluiden.
ROTISSEURS – PAISTINKÄÄNTÄJÄT 50v.
Copenhagen Oslo Reykjavik
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
1 Peltoenergia Kainuussa EU-osarahoitteinen kehittämishanke ─ ─ Elina Virkkunen MTT SOTKAMO Elina Virkkunen.
Vakuutusyhtiöiden sijoitustoiminta 2010 Julkaisun kuvat.
Tämän esityksen pohdittavana teemana on yleisen kehittämisen näkökulmasta koulun toimintakulttuuri Lähtökohtaisesti jokaisessa kouluyhteisössä tarvitaan.
Vaasan yliopisto Arviointiprojektin käynnistysseminaari Ilkka Virtanen Kauppatieteiden ja liiketalouden korkeakoulutuksen arviointi-
Anneli Ketonen Länsi-Suomen lääninhallitus Maakuntakirjastokokous Seinäjoki.
SAIRAANHOITAJAN PUHELINNEUVONTA 24/7
Real Madrid Espanjan ylpeys. Primera Division  Real Madrid on tunnettu jalkapalloseura Espanjan pääkaupungista Madridista. Se on pelannut Espanjan jalkapallon.
Tiedon organisointi ja haku Kirjastot.fi – verkkopalvelut Nina Granlund Kirjastot.fi 2007.
PeU-Basket kausijulkaisut ja joukkuekuvat vuosilta
EUR-ACE akkreditointi ja KKA LAUREA Karl Holm.
Lauri Viidan lapsuudenkoti
KÄYTÄNNÖN KOKEMUKSIA YMPÄRISTÖJÄRJESTELMÄTYÖSTÄ
Sairaala-apteekki Suomessa on 24 sairaala-apteekkia.
ROTARYPIIRI 1400 ORGANISAATIO
Ystäväpiiri-toiminta verkostoi ja lievittää ikääntyvien ihmisten yksinäisyyttä iAreena Anu Jansson Vanhempi suunnittelija (toimintaterapeutti,
Atk-työni 8.lk Tervetuloa katselemaan esitystä, jossa näkyy tekemiäni töitä lukuvuona postimerkki työ Omat kotisivut Kansi Istumajärjestys Nimikyltti.
Valmentajana kehittyminen
INSSI- tilanne (1) Tekniikan vetovoimakehitys vuosina : v2007v2008v2009v2010 1,801,86 2,16 2,20 Keskimääräinen opiskeluaika vuosina
Rotaryn Lääkäripankki The Rotary Doctor Bank of Finland (RDBF)
ESR-hankkeet Etelä-Savon TE-keskus ESR-koordinaattori Kati Torniainen.
Kotkatjärven keskikoulu (kylän sosiaali- ja kulttuurikeskus)
” ILMAN PROJEKTIA MINULLA EI OLISI TUTKINTOA” TAMPEREEN YLIOPISTON INFORMAATIOTUTKIMUKSEN LAITOKSEN VALMIIKSI TYÖN OHESSA -PROJEKTI (2005 – 2006)
PERHE JA HARRASTUKSET Anne.
Euroopan talous- ja rahaliitto EMU: Kehitetty jo n. 30 vuotta Ensimmäinen vaihe 1979 => valuuttakurssit Vuonna 1999 kytkettiin 12 maan valuuttakurssit.
Tilinpäätös 2004.
ELINIKÄISEN OHJAUKSEN ALUEELLINEN KOORDINAATIO ELOa Pohjois-Savon ELY-keskuksessa Lisää viraston nimi, tekijän nimi ja osasto.
Erilaiset alueet – erilainen hyvinvointi? Ilkka Mella TEM/ AKY Alueet ja hyvinvointi - seminaari.
Yksityinen palvelutuotanto sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009
Oulun yliopisto Prof. Sami Pihlström Tampereen yliopisto ( ) Jyväskylän yliopisto ( ) Sähköposti:
Uudenkaupungin lukiosta valmistuneiden ylioppilaiden SIJOITTUMISTIETOJA Opinto-ohjaaja Mirja Niiranen Uudenkaupungin lukio
Hedelmöityshoitotilastot 1992–2010 Mika Gissler Anna Heino.
Jari Hautamäki LLP/Erasmus/Virtual Campus... Edinet-hakemus R&D PRojects at the of year 2005 Active Projects JYVÄSKYLÄ UNIVERSITY OF APPLIED.
DVD-oppimateriaali Niko Silventoinen Esityksen sisältö 1. Johdanto 2. Projektin kulku 3. Skiaskopia objektiivisena näöntutkimusmenetelmänä.
TAMPEREEN KAUPUNKI – TALOUS- JA STRATEGIARYHMÄ 1 Ennakkotietoja työpaikoista vuodelta 2004 Vuoden 2004 ennakkotiedot työpaikoista julkaistiin
Teletilastoja ”Ei meiltä, vaan muualta”. 2 Kännyköitten määrä /1000 as. (2002 ja 2004)
Tiedot, taidot ja osaaminen – osaamisesta kertominen
Esityksen transkriptio:

Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen Työskentelin 1980-1997 maito-ja metsätilalla Mikkelissä Olen vuodesta 1997 tehnyt erilaisia määräaikaisia töitä. Nykyisin minulla on vakituinen työ. Työt ovat olleet kiinnostavia ja antoisia ja olen tavannut lukuisia ihania työkavereita ja asiakkaita Asun avioliitossa ja minulla on kolme lasta Tyttäreni Suvi opiskelee Roomassa valtiotieteitä ja kansainvälistä politiikkaa. Hän työskentelee MoneyGramissa. Poikani Timo erikoistuu sairaalafyysikoksi, sekä tekee väitöstyötään työpaikallaan ja nuorimmainen Antti valmistui Mikkelin Ammattikoulusta 2009. Omaan hyvät Atk-taidot ja tulen toimeen erilasten ihmisten kanssa

Koulutus 1978 Talouskoulu 1997 Agrologi Välinehuoltaja, Mikkelin ammattiopisto, 2006 Muu koulutus 2000 Luonnonmukainen maatalous, avoin yliopisto Ympäristötieteen approbatur, avoin yliopisto, 2002 Kauppaoikeus 2008 Kansantaloustiede 2009

Viljavuuspalvelu Viljavuuspalvelussa olen työskennellyt useaan otteeseen. Vuosina 1997 toimin harjoittelijana ja laboratorio apulaisena 1998, 2005, 2007 ja 2008 tutkimusagrologina Olen myös tehnyt ns. hivenmarkkinointia työni ohella, sekä joskus myös iltaisin muun työni ohella.

Etelä-Savon TE-keskus Etelä-Savon Te keskuksessa olen toiminut tarkastajana äitiyslomansijaisena vuosina 1999 ja 2001-2003 Sieltä jäi läpi elämän kantavia ihmissuhteita

Proagria Mikkeli Mikkelin Maaseutukeskuksessa olen toiminut maitotilaneuvojana ja luomuvastaavana vuosina 1999-2001. Täällä kohtasin lukuisia, innovatiivisia asiakkaita, joista osasta tuli hyviä ystäviä.

Mikkelin keskussairaala Mikkelin keskussairaalassa olen toiminut välinehuoltajana vuosina 2004, 2005, 2006 ja 2010, työni siellä jatkuu. Sairaalassa opin, mitä vastuullinen työ on, sillä välinehuoltaja on välillisesti vastuussa potilaan turvallisesta hoidosta. Vuodesta 2010 olen työskennellyt sairaalassa välinehuoltaja. Ja toimenkuvani on vakituinen välinehuoltaja

Helsingin Yliopisto, Ruralia instituutti Helsingin yliopistossa olen työskennellyt hankkeissa Vuonna 2004 tutkimusavustajana Vuonna 2006-2007 suunnittelijana Täällä opin konkreettisesti mitä hanketyö pitää sisällään.

Tuottajain Maito, Mikkeli Tuottajain Maidon Paimenpoika myymälässä olen työskennellyt joulukuussa 2007 ja helmi-maaliskuussa 2008. Tätä työtä jatkoin sijaisena toukokuusta 2008 ja se tämä sijaisuus päättyi 31.10.2009 Asiakaspalvelutyö on ollut mieluisaa. Työni ohella olen tehnyt sähköistä laskutusta ja varastokirjanpitoa..