Koko Suomi kiittää – tempauksen esittely www. kokosuomikiittaa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TOIMINNAN SUUNNITTELU
Advertisements

Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Osaamisen ja sivistyksen asialla USKONTOJEN VÄLISESTÄ DIALOGISTA Pekka Iivonen.
Neljännesvuosisata naisjäsenyyttä lionstoiminnassa Juhlistamme merkkivuotta.
Kokeiltavat ubiikit palvelut Alpakka-hanke Maunulassa 2008 tutkija Sirkku Wallin Teknillinen korkeakoulu TKK projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry. Maunulan.
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
© 2012 IBM Corporation IBM suomalaista hyvinvointia rakentamassa KidSmart sadonkorjuu Jyrki Koskinen.
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Tiedonkerääminen Tietoa kerätty (ei kattavasti):  olemassa olevista hankkeista ja ideoista  kirjallisuudesta  tutkimuksista  sekalaista:
(NIMI) Kestävää aluesuunnittelua tukevat työkalut –portaali.
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie Seminaari Presseille ja voudeille Yhteinen ilme viestintään 23/03/2012 Chargée de.
Elinvoimaa yhdistyksissä
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
YVI – oppimisympäristö YVI-oppimisympäristön viestintä yhteistyökumppaneille.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kuntosuunnistuskoulutus KOULUTTAJALLE Tulosta tämä aineisto toimihenkilökoulutusta varten Kokoa lisäksi omaa paikallista, kokemusperäistä.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
ROT
Ympäristökasvatusstrategian työryhmä Ympäristökasvattajan odotukset ja toiveet Jenni Minkkinen Langinkosken lukio
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
1/ Joni Valkila ”Fundamentalismin seuraukset” Uskontojen uhrien tuki UUT ry Sitoutumaton yhdistys, jonka tavoite on.
MINNO® Innovaatioprojekti 2014 Loppukatselmus MOLA - Moniammatillinen Lapinlahti Lapinlahden Lähde - Ravintolapäivä
1 Opintoluotsi kansalaispalveluna Senja Jouttimäki Helsingin yliopisto Avoin yliopisto Jyväskylässä
OPPI SYNTYY YHDESSÄ TEKEMÄLLÄ - EI MONISTAMALLA
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Aktiivisen ikääntymisen ja sukupolvien välisen solidaarisuuden eurooppalainen teemavuosi Eeva Karjula Eläkeliiton Keski-Suomen piirin toiminnanjohtaja.
Yhdistykset kumppaneina kunnan kanssa – tasavertaista yhteistyötä Huhmari Kari Hyvärinen, yhteistyökoordinaattori Pohjois-Karjalan kansanterveyden.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
Tietoisku Merimieskirkosta Lappeenranta 2016 Timo Lappalainen hallituksen puheenjohtaja Suomen Merimieskirkko ry.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
KESTÄVÄ KAIVOSTOIMINTA
Liikunnan ja kulttuurin kilpailutoiminta osana oppilaitoksen toimintaa
Maunula-talo: Tilojen varaaminen: Varaamo Varausperiaatteet
HAALARIMERKKI- KOKEILU
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 Dialoog
Nokian seurakunnan strategia
Vesistökunnostusverkosto kunnostajan tukena
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Piirin internetsivut Heidi Cavén ja Jari Laakkio
Ompeluseurat.
Hyvinkää 100 vuotta.
Kuntalaistutkimus 2017: Kuntalaiset kunnan toiminnan ja päätöksenteon seuraajina ajanjaksolla Niiden vastaajien osuus, jotka seuraavat usein.
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
SISKOT JA SIMOT LAITILAAN?
NUORISOVAALIT
YDINSISÄLTÖ Luku 6 – Yhteisöllisyys.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
100 suomalaista vesistötekoa –kampanja ja rotarit & rotaryklubit
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Maaseutuverkosto vartissa
Vapaaehtoistyo.fi Kätevästi kännykällä
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Jukola-koulu Teoria 4 Kurssin pitäjä: Päivitä esityksen tiedot ja vaihda mm. Louna-Jukolan logon tilalle tämän vuoden Jukolan logo.
Yhteiskehittäminen Innokylässä
Ystävänpäivän kampanja 2019 Info vapaaehtoisille
Tulevaisuuden kunta Pohjois-Suomen työmarkkinaseminaari
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Paljon onnea Sirkka! Paljon onnea Heidi!
Yhdistysten toiminnasta
Omassa liitossa juhlavuosi:
IkäArvokas KOKEVA Kohtaamisia Keravan asuinalueiden ikääntyneille
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
Esityksen transkriptio:

Koko Suomi kiittää – tempauksen esittely www. kokosuomikiittaa Koko Suomi kiittää – tempauksen esittely www.kokosuomikiittaa.fi #kokosuomikiittää Eero Väisänen Siskot ja Simot ry www.siskotjasimot.fi @SiskotjaSimot @EeroVaisanen #siskotjasimot #suomi100 Kuntademokratiaverkosto 15.3.2017/Kuntatalo

SISKOT JA SIMOT (koordinoi Koko Suomi kiittää -hanketta) Avoin, luovan välittämisen yhteisö ja yhteistyöalusta kansalaisille ja muiden yhteisöjen jäsenille > täydentää muuta paikallista vapaaehtoistoimintaa Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, riippumaton Ainoana (perus)tehtävänä on tuottaa hyvinvointia lähimmäisille, etenkin ikäihmisille edistämällä tavallisen ihmisen taidoin tehtävää (pop up) -vapaaehtoistoimintaa. Yhteisö aktivoi ja innostaa kansalaisia ja muita yhteisöjä välittämään lähimmäisistään ja tuottamaan hyvää mieltä itselle ja muille, yhteisillä Välittämisen keikoilla

Koko Suomi kiittää -hankkeen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio. Koko Suomi kiittää on Suomi 100 –juhlavuoden virallinen hanke. Tempaukseen kutsutaan mukaan kaikki Suomen kunnat ja kuntalaiset osoittamaan kiitollisuutta edellisille sukupolville. He ovat rakentaneet isänmaatamme ja nykyistä hyvinvointiamme vuosikymmenten ajan ja siksi kiitoksensa ansainneet. Paikkakunnan tapahtuman järjestäjät voivat muokata tapahtuman ohjelmaa omanlaisekseen, vinkkejä juhlajärjestelyihin löydät täältä. Valtakunnallista tempausta koordinoi Siskot ja Simot, luovan välittämisen yhteisö. Mukana on myös laaja kumppaniverkosto (seuraava dia). Laitetaan yhdessä koko Suomi kiittämään – teoilla! Koko Suomi kiittää -hankkeen suojelijana toimii rouva Jenni Haukio.

Hankkeella on laaja kumppaniverkosto Hankkeella on laaja kumppaniverkosto. Kuntaliitto on avainasemassa yhteistyökumppanina. #kokosuomikiittää

Koko Suomi kiittää –tempauksen tapahtuma voi olla eri paikkakunnilla erilainen: tähän mennessä on järjestetty mm. Ystävänpäivätanssit Ivalossa ja Raumalla, leffailtapäivä popkorneineen Järvenpäässä sekä kahvikonsertti Nurmijärvellä. Tulevia suunnitelmia ovat esimerkiksi ”mummodisco”, ravintolapäivä palvelutalossa, Muistojen kahvila, avoin kylätapahtuma ”Päivä Onnenlaaksossa” sekä kiitosjuhla Katri Helenan tähdittämänä paikallisen koulun juhlasalissa. Vinkkejä, ideoita ja ohjeita löytyy www.kokosuomikiittaa.fi sivulta. Sinne myös ilmoitetaan suunniteltu juhla, jotta se saadaan sivuston kartalle ja kalenteriin kiinnostuneiden nähtäväksi.

Ilmoitetut tapahtumat 24.2.2017 Pidetty tapahtuma Tuleva tapahtuma

Äänestä Siskot ja Simot – yhteisölle v. 2017 Demokratiapalkinto www Äänestä Siskot ja Simot – yhteisölle v. 2017 Demokratiapalkinto www.otakantaa.fi Äänestysaika päättyy tänään 15.3. Kiitos!