Lions tietoa uusille jäsenille

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LC Askola-Pukkilan Nuorisovaihdon isäntäperhe-toiminta 2014 ! - ” kielikurssi” kesällä 1 – 4 viikoksi ! - uusi ystävä maailmalta ! - hanki varmuutta kielitaitoosi.
Advertisements

. Rauman freinetkoulu.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Hannu Virtanen Selkokielen tarvearvio 2014
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO PETS 2007.
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Palvelu ja varainhankinta Miten palvelu- ja varainhankinta kiinnostavaksi?
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Nuorisoleiri- ja –vaihto-ohjelma. 1. Vaihdot a.Voidaan järjestää satoihin maihin joissa on Lions- klubeja b.Kestää viikkoa c.Osanottajat (iältään.
Kansainvälisen lionsjärjestön hyväksymät seitsemän palvelu- ohjelmaa.
Suomen Lions-liitto ry
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion PV.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
LC Askola-Pukkilan Nuorisovaihto ensi kesänä 2014 ! -”kielikurssi” kotona kesällä 1 – 2 viikoksi! - kohdemaita ympäri maapalloa ! - hanki lisäkokemusta.
Lapsi- ja nuorisopolitiikan kehittämisohjelma ja nuorisojärjestöt
Päämaja u Lions Clubs Internationalin päämaja on vuodesta 1971 lähtien sijainnut lähes neliömetrin suuruisessa rakennuksessa Oak Brookin esikaupunkialueella,
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
ITÄINEN ALUE Oppilashuoltohankkeen esittely. Itäinen alue (Ahtialan kaupunginosa n asukasta)  Alueella on neljä päiväkotia; Ahtialan, Herrasmannin,
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Suomi johtoon kampanja Tilanne Elokuu Harri Ala-Kulju.
Suomen Suunnistusliitto Reilua peliä rasteilla Suunnistuksen eettiset reitinvalinnat.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
Lastensuojelulaki 1§-4§ Julia Koskimies 3B PowerPoint-esitys sisältää:
Perhesosiaalityö  Lastenvalvojien palvelut Johtava sosiaalityöntekijä- lasten- valvoja 3 lastenvalvojaa  Ennaltaehkäisevä perhetyö Johtava perhetyöntekijä.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
1 Moduuli 5: Leoklubien palveluaktiviteetit. 2 Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit.
Onnittelut, piirien 100- vuotisjuhlan koordinaattorit! Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus 1.
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
Matti Putila Varala-Tiimi Ry, Taitoluistelun inkluusio ja kansainvälistä kilpailutoimintaa.
Punaisen Ristin kummiluokkatoiminta
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Lions tietoa uusille jäsenille
Salla Säkkinen ja Tuula Kuoppala
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions Clubs Internationalin tarina
Julkisuuskuvatutkimus
Lionien Satavuotisjuhlan muistokolikko
B-PIIRIN NUORISOVAIHDON TIETOISKU
Lions tietoa uusille jäsenille
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Klubin arvokeskustelu
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
Yhteisvastuukeräyksestä
Lions tietoa uusille jäsenille
Jos sodan aikana käydään taisteluita kaupunkialueella, ne voivat tuhota kokonaisia asuinalueita tai kaupunkeja. Tällä hetkellä sodan vaurioittamia kaupunkeja.
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
talven hauska ulkopeli meille kaikille
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
- ja tähän mahdollinen ala
ARNE RITARI SÄÄTIÖ AUTTAA!
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Kampanja lionien palvelun voimaannuttamiseksi
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Lions tietoa uusille jäsenille Lions -palvelutoimintaa Kotimaisia ja kansainvälisiä aktiviteetteja

Nuorisotyö – Nuorisovaihto Nuorisovaihto on 17 - 21 -vuotiaiden nuorten, kesäaikana tapahtuvaa 3 - 6 viikon mittaista tutustumista muihin maihin ja niiden kulttuuriin perheoleskelun ja kansainvälisten leirien muodossa. Nuorisovaihto on aina lionsklubin aktiviteetti. Klubissa nuorisovaihtoa hoitaa tähän tehtävään valittu nuorisovaihtaja. Suurimmat kohdemaat ovat USA, Italia, Japani, Keski-Eurooppa ja Australia.

Nuorisotyö – Nuorisovaihtoleiri Suomessa järjestetään joka vuosi viisi leiriä Piiri järjestää leirin joka kolmas vuosi Leirille osallistuu noin 30 nuorta, jotka ovat kesällä nuorisovaihdossa Suomessa Leirin ohjaajat ovat suomalaisia nuoria Klubit voivat osallistua leiriohjelman järjestelyihin Ennen leiriä nuorille tarvitaan isäntäperheitä

Nuorisotyö – Lions Quest Lions Quest – Elämisen taitoja ohjelma Lions Quest -peruskursseilla kasvattajille annetaan laajaa näkemystä kasvatuksesta Lasten ja nuorten terveen kasvun tukeminen ja riskikäyttäytymisen - kuten päihteiden käytön ennaltaehkäisy on pitkäjänteistä, jatkuvaa ja suunnitelmallista työtä Quest -ohjelmat sisältävät valmiiksi suunnitellut viikoittaiset oppituntiehdotukset 5 - 25-vuotiaille nuorten kouluttajille/opettajille

Nuorisotyö – Vastuu on meidän Tarkoitus on auttaa perheitä kohtaamaan kotitietokoneen ja internetin käyttöön liittyviä haasteita ja huomioon otettavia seikkoja Vastuu on minun -opaskirja tarjoaa tietoa vanhemmille ja koululaisille tietokoneen ja internetin turvallisesta käytöstä Lions-klubit jakavat klubien omana palveluaktiviteettina 10 -12 -vuotiaiden koululaisten perheille VASTUU ON MEIDÄN –opaskirjaa (hinta 2 €/kpl)

Nuorisotyö – LEO-toiminta Leot ovat 12-30 -vuotiaita nuoria ja nuoria aikuisia, jotka toimivat yhdessä palvellen ja ilahduttaen ympäristöään Leotoiminta antaa mahdollisuuden saada kokemuksia johtajuudesta, mutta siihen sisältyy myös paljon muuta, kuten yhdessä tekemistä, kansainvälisyyttä, hauskanpitoa ja ennen kaikkea rajat ylittävää ystävyyttä Suomessa on noin 20 leoklubia ja noin 200 leoa. Toiminta on aktivoitunut viime vuosien aikana

Nuorisotyö – Skeba nuorisobändikisa Nuorisobändikilpailu on avoin kaikille kokoonpanoille Kilpailuun voivat osallistua kaikki nuorisobändit, joiden kaikkien jäsenten keski-ikä on kilpailuvuonna korkeintaan 18 vuotta ja joiden vanhimmat jäsenet täyttävät kilpailuvuonna korkeintaan 20 vuotta Nuorisobändikilpailun yhtenä tavoitteena on edistää nuorten harrastusta musiikin parissa.

Nuorisotyö – Koulukaveri Leijonat menevät liikenneturvallisuusviikolla 37 sopivana päivänä kouluille ja seuraavat liikenteen turvallisuutta Leijonat käyvät kouluilla julistamassa Hyvän toveruuden edistämisen lukuvuodeksi ja jättävät koulukaveri-, Quest- ja Vastuu on meidän -esitteet Leijonat tilaavat Kerhokeskukselta hymyveistokset ja jakavat ne kevätjuhlassa

Nuorisotyö – Rauhanjulistekilpailu Rauhanjulistekilpailun tarkoituksena on antaa nuorille tilaisuus käyttää taiteellisia kykyjään osoittaakseen miten he näkevät rauhan Lionsklubit järjestävät kilpailun, joka on avoin 11-13 vuoden ikäisille lapsille kouluissa tai organisoiduissa nuorisoryhmissä Kilpailu antaa lioneille tilaisuuden olla vuorovaikutuksessa paikallisten nuorten kanssa ja esitellä heille kansainvälistä yhteisymmärrystä Vuosittain vaihtuva aihe

Kummilapsi Vuodesta 1986 ovat Suomen ja Sri Lankan lionit tehneet yhteistyötä auttaessaan varattomia lapsia heidän koulutuksessaan Kuluneiden vuosien aikana on yli 2.000 lasta Sri Lankasta saanut omat kumminsa Suomesta. Kummeina on lionsklubeja ja yksittäisiä lioneita ja heidän puolisoitaan Myös lionsjärjestön ulkopuolisia henkilöitä, perheitä ja jopa työporukoita toimii kummeina

Lämpöä Karjalan lapsille Suomen leo- ja lionsklubit keräävät vaatteita ja kenkiä Ne lähetetään Venäjän Karjalaan lastenkoteihin, lasten turvakotiin ja sosiaalipalvelukeskuksiin Osallistua voi lahjoittamalla leoille ja lioneille sinulle tarpeettomia uusia tai uudenveroisia lasten nuorten kenkiä ja vaatteita

Tuhkarokko -ohjelma Pelasta yksi elämä 450 lasta kuolee joka päivää maailmassa tuhkarokon aiheuttaminn jälkitauteihin Tuhkarokko-ohjelmaa tehdään yhteistyössä WHO, UNICEF, UNF ja Punaisen Ristin kanssa Tavoite on keratä 15 MUSD Suomen tavoite on kerätä 6 € / lion

Näönsuojelu -ohjelma Poistaa ja saada hallintaan ennalta ehkäisevä sokeus Rahoittaa kaihi- ja trakoomaleikkauksia Poistaa miljoonien ihmisten jokisokeus Jatkokouluttamalla silmälääkäreitä Kerätä silmälaseja Suomen keräystulos (II) oli 31.12.2008 yli 3 M€

Punainen sulka keräys Punainen Sulka 2006 -keräys Suomen lasten ja nuorten paremman elämän puolesta Kokonaistulos oli 3,8 M€ vuonna 2006 Punaista Sulkaa on käytetty tunnuksena jo 70-luvulta lähtien, Punainen Sydän 1954 alkaen Kampanjoiden kohteet ovat vaihdelleet syövän ja sydänsairauksien hoidosta sotaveteraanien ja vammaisten auttamiseen Seuraava keräys suunnitteilla kaudella 2016-2017

Nenäpäivä Nenäpäivän tavoitteena on lisätä globaalia oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa viihteen ja huumorin keinoin Nenäpäivän tuella moni lapsi oppii lukemaan, saa rokotuksia ja mahdollisuuden parempaan elämään. Nenäpäivä-keräyksen tuoton toimittavat perille Ylen Hyvä Säätiön jäsenjärjestöt. YLE tukee Nenäpäivää omalla ohjelmatoiminnallaan

Miljoona puuta Tärkeä osa palvelutoiminnan laajentamista on ympäristöstä huolehtiminen Tavoitteemme on istuttaa miljoona puuta eri puolilla maailmaa. Se on alle yksi puu jäsentä kohden Se on erittäin näkyvä ja käytännöllinen tapa, jolla jokaikinen lion voi vaikuttaa. Se on myös upea hanke, johon muutkin paikkakuntalaiset voi kutsua tekemään yhteistyötä lionsklubin seurassa

Saavutukset – yhteenveto Vuosittain suomalaisten klubien lahjoitukset ovat noin 5,0 milj. euroa Klubit tekevät tuhansia talkootyötunteja Nuorisovaihtoon lähtee vuosittain noin 250 nuorta Lions Quest koulutuksen on saanut yli 17.000 henkilöä Suomessa 20 viime vuoden aikana Vastuu on meidän -opasta on jaettu 15.000 kotiin Suomi on väestöpohjaan verrattuna toiseksi suurin Lions maa

Kiitos avustasi ja tuestasi!