Tervetuloa JOULUjuhlaan!.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JOULUINEN TIETOVISA JOULUVISA JOULUINEN TIETOVISA.
Advertisements

Muistoissa....
Onneni on olla Herraa lähellä
Heijastuksia elämästä
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Niin kaunis on maa.
Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.
Kunnon joulukortti.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
501 Kuule, Isä taivaan Kuule, Isä taivaan, pyyntö tää: Auta, ettei kukaan yksin jää. Katso, Isä, lasta kärsivää. Siunaa koko maailmaa.
KANSAKOULULAULUJA.
Kesäpäivä Kangasalla.
ENKELIT.
Suvivirsi Jo joutui armas aika ja suvi suloinen.
Tapahtukoon sinun tahtosi
JEESUKSEN LAPSUUS.
Matkalla.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Miehen haavat Gordon Dalby – The healing of the masculine soul.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Uskonnot Japanissa Antti Kiviranta. Jokainen etsii…  Mikä on sun elämäsi tarkoitus?  Mitä varten elät ja olet syntynyt?  Jokainen kaipaa uutta sisältöä.
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Runo Proosa = sanat parhaassa järjestyksessä;
Reformaatio ja pyhäkoulu
Kevätjuhla Varissuon koulu.
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Tervetuloa.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
JUMALAKÄSITYKSIÄ TEISMI DEISMI MONISMI VARAUK-SELLISET MONO-LATRIA
Joulujuhla.
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Kristinusko – armo ja sovitus
LÄNNEN KIRKKO USKONNOLLISENA VAIKUTTAJANA
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Musiikkipiste Valkolan koulu 110 vuotta
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
Juutalaiset ja joulu.
Kristinuskon oppi.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
RAAMATUN PUNAINEN LANKA
Lapsuuden Usko.
Jehovan todistajat - perustaja Charles Russell USA:ssa 1870-luvulla
ALUSTUS USKON JA TIEDON FOORUMISSA ARJA SIIKSTRÖM
Tulee aika Säv. Antti Suonio, San. Hanna Ekola
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa JOULUjuhlaan!

MAA ON NIIN KAUNIS Maa on niin kaunis, kirkas Luojan taivas, ihana on sielujen toiviotie. Maailman kautta kuljemme laulain, taivasta kohti matka vie.

Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan Kiitävi aika, vierähtävät vuodet, miespolvet vaipuvat unholaan. Kirkasna aina sielujen laulun taivainen sointu säilyy vaan.

Enkelit ensin paimenille lauloi, sielusta sieluhun kaiku soi: Kunnia Herran, maassa nyt rauha, kun Jeesus meille armon toi.

EN ETSI VALTAA LOISTOA En etsi valtaa loistoa, en kaipaa kultakaan, mä pyydän taivaan valoa ja rauhaa päälle maan. Se joulu suo, mi onnen tuo ja mielet nostaa Luojan luo. Ei valtaa eikä kultaakaan, vaan rauhaa päälle maan.

Suo mulle maja rauhaisa ja lasten joulupuu, Jumalan sanan valoa joss´ sieluin kirkastuu. Tuo kotihin, jos pieneenkin, nyt joulujuhla suloisin, Jumalan sanan valoa ja mieltä jaloa.

Luo köyhän niin kuin rikkahan saa, joulu ihana Luo köyhän niin kuin rikkahan saa, joulu ihana! Pimeytehen maailman tuo taivaan valoa! Sua halajan, sua odotan, sä Herra maan ja taivahan! Nyt köyhän niin kuin rikkaan luo suloinen joulus´tuo!