P05 ja P06 toimintasuunnitelma

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Advertisements

PuiU Sinivalkoisella tiellä vuotiaiden Taitokoulut.
B – TYTÖT Miesvartiointi
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
RPS.
Valmennuksen kausisuunnitelma
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli –periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
SAPA ry VALMENNUSLINJA Arvoista normeihin ja tekoihin.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Elämänkulku- lapsi ja nuori keskiössä
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
SEURAYHTEISTYÖ VARSINAIS-SUOMESSA JA SEN KEHITTÄMINEN
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
ESIMERKKI: URHEILUSEURAN STRATEGISTEN PERUSASIOIDEN KONKRETISOINTI
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Harjoituksia Jäähalliin
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
TALENTTIPELAAJAN VUOSIKELLO JÄRVENPÄÄN PALLOSEURASSA Lahjakkaiden pelaajien kehittäminen yksilöllisemmin Vuosikello on valmentajan tukena yksilövalmennuksessa.
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Mitä on valmentajuus? Miksi tämä valinta?
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
Kilpailu- ja harrastustoiminnan periaatteet
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
Jippo-juniorit Pelaajapolku.
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
ORGANISOINNIN PERUSTEET
PAINOPISTEET HARJOITTELUSSA
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
Henkinen valmennus valmennuksen ja kehittymisen tueksi
VALMENTAMISEN ETIIKKA
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
MVLT-KOULUTUKSEN AIHEET
Pelaajaprofiili Pelaajan arvio Taito 1-10 Pelaajatiedot
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

P05 ja P06 toimintasuunnitelma HyPS P05 ja P06 toimintasuunnitelma

Periaate Ikäluokka jaetaan tason mukaan kahteen harjoitus- ja peliryhmään (Kolme mahdollinen, jos siihen on pelaajakehityksen näkökulmasta tarve). Ikäluokkien tasoryhmien pääperiaate on, että jokainen yksilö saa oman tasoisia pelaajia ympärilleen, sekä oikean tasoisia vastustajia vastaansa, jotta yksilöllinen kehittyminen taataan jokaisessa harjoitus- ja pelitapahtumassa.

Harjoitus- ja peliryhmät KILPA TASO Kilpa taso jaetaan kahteen harjoitus- ja peliryhmään, jotka ovat ”korvamerkittyjä”, mutta tekevät tiivistä yhteistyötä. Kilpa A Kilpa B   HAASTE TASO Haaste taso jaetaan kahteen harjoitus- ja peliryhmään, jotka ovat ”korvamerkittyjä”, mutta tekevät tiivistä yhteistyötä. Haaste A Haaste B

Pelaajien valintaperusteet tasoryhmiin Jokaisella pelaajalla tulee olla samanlainen mahdollisuus päästä pelaamaan oman tasoisten pelaajien kanssa. Pelaajien kehitys kaikilla tasoilla pitkäjänteisesti on kaiken keskiössä ja se on kaikkien yhteinen tavoite. YLEISESTI PELAAJIEN VALINTAPERUSTEET: Pelitaitavuus Kuinka ymmärrän peliä, kuinka osaan ratkaista tilanteita ja opin ratkaisemaan muuttuvia tilanteita pelikentällä, sekä osaan omaksua valmentajan antamia pelitaidollisia ohjeita. Lajitaitavuus Lajitaidot ovat hyvin hallussa. Pystyn ottamaan laadukkaan ensimmäisen kosketuksen ja pelaamaan sen jälkeen nopeasti ja laadukkaasti eteenpäin. Osaan hallita palloa pienessä tilassa ja ajassa. Yleinen liikunnallisuus.

Ryhmien välinen yhteistyö Tasoryhmien välillä tulee tehdä yhteistyötä, jotta pelaajien yksilöllinen kehittyminen eri aikaan otetaan huomioon. Kuukausittain järjestettävissä valmentajapalaverissa käymme läpi valmennukselliset asiat ja kuinka joukkueet ja yksilöt ovat edenneet. Tämäkään ei missään tapauksessa tarkoita, että joka kuukausi siirtelemme pelaajia tasoryhmästä toiseen. Pelaajien kehittymistä seurataan, annetaan omatoimisen harjoittelun ohjeita jne. Pelaajaa viedään eteenpäin tarvittaessa tasoryhmästä toiseen, tai tarvittaessa ikäluokasta toiseen.

Valmennuksellisia periaatteita Valmennus on tiimityötä, jolloin valmentajien on kyettävä tekemään yhdessä töitä ja ajatella mahdollisimman paljon yhteistä maalia, joka on pelaajien pitkäjänteinen kehitys. Tärkeintä ei ole tyytyä siihen kuinka hyviä olemme nyt, vaan kuinka hyviä tulemme olemaan jatkossa.

Valmennuksellisia ajatuksia Tärkeitä asioita pelaajien kehittämisen kannalta on mm. seuraavat: Havainnointi. Pelaajien pitää oppia pelaamaan monipuolisesti, jotta he oppivat kentällä ratkaisemaan muuttuvia tilanteita erilaisia vastustajia vastaan. Ei ole olemassa yhtä ainoaa mallia/Drilliä, jolla pystymme pelaajat valmistamaan kentällä tapahtuvia muuttuvia tilanteita varten. Toki malleja tulee olla tietyissä tapauksissa, mutta peli ei saa perustua malleihin. Rohkeus ja lupa epäonnistua. Pelaajilla tulee olla aina oikeus epäonnistua, jotta he voivat kehittyä. Jotta pystymme luomaan rohkeita monipuolisia jalkapalloilijoita, heillä pitää olla lupa kokeilla ja onnistua/epäonnistua. Valmentajan työ on antaa erilaisia ratkaisumalleja mitä tilanteissa voi tehdä ja kuinka ne voi tunnistaa kentällä. Hyvät lajitaidot. Mitä paremmin pelaajamme pystyvät kuljettamaan palloa, kääntymään, ohittamaan ja syöttämään, sen paremmin joukkue pystyy toimimaan. Tämä ei tarkoita, että jauhamme perustaitoja harjoituksissa tunnista toiseen vaan niitä elementtejä, mitä kausisuunnitelmassa on, liitetään erilaisiin pelillisiin harjoitteisiin. Liikunnallisuus. Jalkapallo on erittäin monipuolinen laji, mihin oheistoimintaan pystyy lisäämään hyvinkin monipuolisesti eri asioita. Mitä nopeammin pelaajan jalat toimivat, sen helpommin he pystyvät niitä toteuttamaan ja kehittymään. Seuran(Joukkueen) pelitapa. Kausisuunnitelman mukaan ikäluokan joukkueet pyrkivät pelaamaan yhteisellä tavalla. Haluamme kehittää kaikkia pelaajiamme, emme vain kärkeä, koska tilanne voi olla kahden vuoden päästä päälaellaan. Pelaajat kuitenkin kehittyvät yksilöllisesti eri aikaan. Oikeita asioita pitää tehdä kaikkien kanssa, jotta mahdollisuudet kehittyä ovat olemassa.

Kausisuunnitelma Kausisuunnitelman runkona käytetään Hyvinkään Palloseuran valmennuslinjan mukaista kausisuunnitelmarunkoa.

P05 ja P06 Vastuuvalmentaja Timo Lehtihalmes p. 0465738327 HyPS Valmennuspäällikkö Niklas Pippingsköld p. 0505826638