KAKKOSET RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät. Kukin ryhmä lähettää Pertille.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Grönroosin luokassa, äidinkielen tunnin alussa. Abien oporeissut • Pori, Satakunnan korkeakoulut (n. klo ) • Helsinki, Studia-messut.
Advertisements

Ylioppilaskirjoitukset
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Viherlaakson lukio, Jussi Rekilä
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
Tervetuloa!.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
ABIEN VANHEMMAT Lyseonpuiston lukio. Miten valmistautua kokeisiin ? paras tapa tehdä säännöllisesti koulutyöt elää tasaisen terveellistä elämää.
KURSSIVALINNAT VUOSIKURSSI.
ABI-INFO Lyseonpuiston lukio. ”Pois unteluus ja hervakkuus …” viimeistään nyt vastuun omista ratkaisuista valintasi ja ilmoittautumiset ovat.
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Tervetuloa Sotungin lukion abi-infoon Ohjeita YO- kuunteluihin.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Abiturientin aikatauluja lukio-opinnot Ylioppilaskirjoitukset Jatko-opintoihin hakeminen.
Lukion oppimäärä.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
Kurssivalinnat ykkösille
2. vu0sikurssin opiskelijoiden vanhempainilta
Tentti. Olio-ohjelmoinnin perusteet | Kevät 2015 | Jorma Laurikkala2 Tentti Torstaina klo 16–20 D10ab (Päätalo). Pääasiassa Java-ohjelmien kirjoittamista.
Mitä tutor tekee?  opastaa uusia ykkösiä (esim. koulun käytänteet, lukkareiden teko yms.)  auttaa ykkösten tutustumisessa  esittelee koulua yseille.
ROT Ilmoittautuminen uusintaan  Muista ilmoittautua uusintakuulusteluun wilman Tentit-osiossa  Ilmoittautumisaika  Uusintapäivät.
Ohjeita ykkösille yo suunnitelmia varten Hanna Närhi 2013.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
 Voit hajauttaa tutkinnon pakolliset kokeet kolmeen peräkkäiseen kertaan (esim. kevät 2015, syksy 2015, kevät 2016)  Ilmoittautuminen on sitova, syksyn.
1. vuoden opiskelijoiden vanhempainilta Jani Syrjälä, rehtori.
Kakkoset lähtökuntoon! Kurssimääriä ja YO-aikatauluja.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
HUOLTAJAILTA. TUTKINNON SUORITTAMINEN Tutkinnon voi hajauttaa kolmeen perättäiseen kertaan Osallistumisoikeus kirjoituksiin  kirjoitettavan aineen pakolliset.
Opon esitys Tiistai Kohti ylioppilaskirjoituksia ja abivuotta Opinto-ohjaaja Lauri Lehikoinen. Kevään 2016 abit Siiri Heino, Sara Pursiainen.
TERVETULOA KOULUUN 1. MUISTETTAVAA Tarkista läsnäolevat. RO, ilmoita kansliaan, jos joku ykkönen puuttuu. Myös uudet opiskelijat muilla tasoilla toivotetaan.
RO-tuokio YKKÖSTEN KURSSIVALINNAT: YO-SUUNNITELMA JA KOLMEN VUODEN OPINTOSUUNNITELMA WILMAAN.
LUKION VANHEMPAINILTA YLEISTÄ LUKIO-OPINNOISTA  Vähintään 75 kurssia  3 vuoden vauhtina  Opinto-oikeus päättyy 4. vuoden jälkeen.
Tervetuloa vanhempainiltaan. Opiskelu lukiossa Lukion oppimäärä 75 kurssia ( 3v) Lukion päättötodistus edellytys ylioppilastutkintotodistuksen saamiseksi.
ABIT RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät: Jokainen ryhmä kirjoittaa nyt.
Abien vanhempainilta Tervetuloa!. Lukuvuoden tapahtumia/abit Syksyn yo-kokeet – jakson koeviikko – Syysloma.
Toinen kotimainen kieli Tutkintoon voit liittää ylimääräisiä kokeita:
Ohjelmistojen mallintaminen
Opintopolku.fi Yhteishakulomakkeet 2017
Syksyn 2017 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
Abien YO-INFO Viherlaakson lukio 2016.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
Opiskelu eLukiossa
2. oppitunti.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Arviointi.
ABISTA YLIOPPILAS AIKATAULUJA.
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo- tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
3. oppitunti.
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Prosessi- ja ympäristötekniikan perusta
Vanhempainilta Tervetuloa!
YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Oulunsalon lukion vanhempainilta
HOPS-työpaja.
2. Luokan OPO1 osa 2.
Viherlaakson lukio Kevät 2017
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
Toiselle vuosikurssille
Kevään 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
SYKSYN 2019 kirjoituksissa huomioitavia seikkoja
YO-TUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa niitä.
Luokat A Minna Mäkelä 19B Satu Mäkinen 19C Juha Käkilehto.
YO-info Syksy 2019.
Esityksen transkriptio:

KAKKOSET RO-TUOKIO

JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät. Kukin ryhmä lähettää Pertille kaksi kysymystä, jotka on suunnattu opetusministeri Sanni Grahn-Laasoselle. Opetusministeri tulee vierailemaan 7.11.

UUSINTAKOKEESEEN ILMOITTAUTUMINEN Jos sait jostain kurssista arvosanan 4 tai et ollut kurssikokeessa, muista ilmoittautua uusintakokeeseen huomiseen perjantaihin mennessä wilman kohdassa Tentit. Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei huomioida. Uusintakoe on viikon päästä torstaina klo: Jos kurssia ei löydy, laita siitä viesti Annelle.

MUISTA HOITAA ERITYISJÄRJESTELYT Erityisjärjestelyhakemukset syksyn kirjoituksiin täytyy jättää maaliskuun loppuun mennessä. Laita hakemukset vireille 2. jakson aikana erityisopettaja Satu Törrösen kanssa. Huomioi, että lääkärin vastaanottoaikaa voi joutua odottamaan todella pitkään. Sinun täytyy kokeilla lukioaikana kaikkia erityisjärjestelyjä, joita haet.

TARKISTA, ETTÄ SAAT 60 KURSSIA KASAAN 5. JAKSON LOPPUUN MENNESSÄ Kaikkien kurssisuoritusten tulee tehtyinä abivuoden 3. jakson loppuun mennessä: muutoin valmistuminen siirtyy syksyyn. Älä ole strutsi ja laita päätä piiloon, jos on ongelmia ja valmistuminen pelottaa. Ota sen sijaan yhteyttä opoon, jotta voimme tehdä sinulle toteuttamiskelpoisen suunnitelman.

OP1-KURSSI Muista käydä vähintään kolmessa maanantain koulutusalainfossa Studia-messukäynti RO-tuokioihin osallistuminen Henkilökohtainen ohjauskeskustelu oman opon kanssa keväällä

STUDIA-MESSUKÄYNTI TI - KE Vierailu on pakollinen osa OP1-kurssia Matkat omakustanteiset. Studia-messuille sisäänpääsy Suomen Lukiolaisten liiton kortilla ilmainen, muutoin 12€ ovelta. SLL:n jäseneksi voi liittyä myös Messukeskuksen aulassa.