Liikennöitsijäsivuston käyttöohje 13.4.2016. Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://www.vastaanottopisteet.net.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Opiskelijakyselyt Opiskelijan ohje : ArPa / Mittarityöryhmä.
Advertisements

Nettijäsenrekisterin käyttö
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Huoltajan henkilökohtaisen Wilma-tunnuksen luominen
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
INTRA.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Suomen Taitoluisteluliitto Radiokatu 20, VALO, Finland puhelin , fax
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Evtek Projektori Käyttöönotto Teemu Tammivaara, VBP04S.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
Ohjelmistotuotanto- miniprojekti Suunnittelu. Ohjelman toiminnot Kurssin tai tapahtuman  Lisäys  Poisto  Muokkaus Viikon lukujärjestyksen tarkasteleminen.
1) Elbit Skills –sovellukseen kirjautuminen
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Oulunsalon lukion ohje unohtuneen salasanan vaihtamiseen FIM-palvelussa (Microsoft Forefront Identity Manager) Sisältää ohjeet seuraaviin tilanteisiin:
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
SevenWeb -julkaisujärjestelmän uudet ominaisuudet Susanna Perälampi.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Toimittajaportaalin pikaohje
Käyttäjätunnuksen luonti ja kirjautuminen / KE & AR & JRy
Kuvien siirto nettigalleriaan
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!
Tajua mut! –toimintamalli koulutus
Työtilan löydät osoitteesta:
Tervetuloa Innopajaan
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Tervetuloa Innopajaan
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Wilman käyttäjätunnukset
Tai vaihtoehtoisesti
Granlund Manager, käyttöohje
Granlund Manager, käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Hero-Henkilöroolirekisteri
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
Opintopolku-info
Esityksen transkriptio:

Liikennöitsijäsivuston käyttöohje

Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http :// Ennen järjestelmän käyttöä liikennöitsijän tulee rekisteröityä palveluun Liikennöitsijä voi rekisteröityä järjestelmään vain yhden kerran. Rekisteröityäksesi klikkaa tästä

Rekisteröityminen Pakolliset tiedot on merkitty * merkillä Syötä Y-tunnus huolellisesti. Tunnusta ei voi muokata myöhemmin. Järjestelmän käyttäjätunnus lähetetään tähän osoitteeseen. Myös varayhteyshenkilö saa tiedotukset, jotka kaupungit lähettävät mm. vastaanottopaikkojen aukioloaikojen muutoksista. Sähköisen laskutuksen viite. Syötä mikäli yrityksesi on mahdollista ottaa vastaan sähköisiä laskuja. Valitse haluamasi kaupungit. Voit hakea lupaa myös myöhemmin. Linkki käyttöehtoihin. Kaupunkien käyttöehdot ovat yhteiset. Hakemuksen lähetys

Kirjautuminen Järjestelmä lähettää yritykselle luodun käyttäjätunnuksen sekä salasanan annettuun sähköpostiosoitteeseen. Rekisteröityminen ei onnistu, mikäli kaikkia pakollisia tietoja ei ole syötetty. Syötä sähköpostissa ollut käyttäjätunnus ja salasana tähän. Jos olet unohtanut salasanan, niin syötä näihin kenttiin yrityksen käyttäjätunnus sekä vastuuhenkilön sähköpostiosoite. Uusi salasana toimitetaan vastuuhenkilön sähköpostiosoitteeseen.

Salasanan vaihto Ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä käyttäjän on vaihdettava salasana Linkki salasanan vaihtoon Salasanan vaihdon onnistuttua järjestelmä siirtää käyttäjän automaattisesti palvelun etusivulle

Järjestelmän käyttö Sivuston eri toiminnot on jaettu omille välilehdilleen. Etusivu aukeaa järjestelmään kirjauduttaessa Omien yritystietojen muokkaus. Ajoneuvojen lisääminen ja poisto Liikennöintilupien tilanne ja uusien haku. Raportit omista ajoista Kaupunkien tiedotukset Ulos kirjautuminen

Käyttäjätietojen muokkaus Voit muokata kaikkia muita yrityksen perustietoja paitsi yrityksen y- tunnusta sekä järjestelmän luomaa käyttäjätunnusta.

Ajoneuvon lisääminen ja poisto Lisätäksesi uusia ajoneuvoja, klikkaa tästä

Ajoneuvon lisääminen ja poisto Ajoneuvon rekisterinumero on pakollinen tieto. Ajoneuvo voidaan rekisteröidä järjestelmään vain kerran. Kun olet syöttänyt ajoneuvon tiedot, paina Tallenna-painiketta.

Ajoneuvon lisääminen ja poisto Voit syöttää uuden ajoneuvon Syötetty ajoneuvo tuli näkyviin ajoneuvolistalle

Ajoneuvon lisääminen ja poisto Halutessasi voit valita näkyvätkö uusien ajoneuvojen syöttöruudukko sekä ajoneuvolistaus klikkaamalla otsikkoa. Voit suodattaa ajoneuvolistaa syöttämällä tähän kenttää merkkijonon, jonka haluat löytyvät ajoneuvon rekisterinumerosta tai lisätiedoista.

Liikennöintilupien hallinta Liikennöintiluvan tila: -Avoin = kaupunki ei ole vielä käsitellyt hakemusta. -Hyväksytty = kaupunki on käsittelyt ja hyväksynyt hakemuksen. Ajoneuvot pääsevät vastaanottopaikoille. - Estetty = kaupunki on estänyt liikennöinnin käyttöehtorikkomuksen takia. Ajoneuvot eivät pääse vastaanottopaikoille. Liikennöintiluvan tila: -Avoin = kaupunki ei ole vielä käsitellyt hakemusta. -Hyväksytty = kaupunki on käsittelyt ja hyväksynyt hakemuksen. Ajoneuvot pääsevät vastaanottopaikoille. - Estetty = kaupunki on estänyt liikennöinnin käyttöehtorikkomuksen takia. Ajoneuvot eivät pääse vastaanottopaikoille. Voit hakea uutta liikennöintilupaa valitsemalla kohteen ja hyväksymällä käyttöehdot.

Omien lumikuormien raportointi Raportin muodostus valituilla hakuehdoilla Raportointiaikavälin valinta Kaupungin valinta Ajoneuvon valinta

Omien maakuormien raportointi Raportin muodostus valituilla hakuehdoilla Raportointiaikavälin valinta Vastaanottopaikan valinta Ajoneuvon valinta Suodatus osoitteen perusteella Raportille tulostettavien tietojen valinta

Rekisteröinti -ja laskutusasiat: Mikael Fröberg, puh , Mikael Jaatinen, puh , Lars-Johan Lindgren, puh