M.H, Amko ry 2016. Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuorein tieto • hyödyllisimmät ideat arvokkaimmat kontaktit.
Advertisements

Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
TaiKin Henki -talo TYÖKYKY työ Esimiestyö ja johtaminen työn sisältö työ-yhteisö arvot asenteet motivaatio ammatillinen osaaminen terveys EFQM kokonais-
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
A w a i l a b l e Ammatillista täydennyskoulutusta kansainvälisissä tai kulttuurisesti monimuotoisissa työyhteisöissä ja monikulttuurisessa asiakastyössä.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Yrittäjien aamukahvit Loppi
SKAL PAIKALLISYHDISTYSKANSIO Järjestöpäivä Oik. yo. Inka Saarvio.
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
Verkko-opetuksen laadun tekijät – Kansallisen VOPLA-laatuverkosto- ja –palveluhankkeen esiselvityksen tuloksia Kristiina Karjalainen Annikka Nurkka Virtuaaliyliopistohanke.
Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden.
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Toimintamenojen hallinta Toimintamenojen hallinta Talous Palvelujen järjestäminen Henkilöstö Asiakas ja kaupunkilainen Elinvoimainen ja kilpailukykyinen.
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Masalan koti ja koulu -yhdistys ry.  Yhteistyö rehtorin, koulun johtoryhmän, oppilaskunnan, muiden alueen koulujen kanssa  Kunnan asioiden seuraaminen.
Kirsi Nuorsaari ja Jonna Heikkilä
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Yrittäjien hyvinvointikilta® yrittäjien hyvinvointia tukemassa Yrittäjien hyvinvointikilta on Suomen Mielenterveysseuran ja Suomen Yrittäjien kehittämä.
Ilo toimia yhdessä! Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat. Ota elämä haltuun ja voi paremmin! o Mietityttääkö oma hyvinvointisi ja jaksamisesi? o Tökkiikö opiskelu? o Pohditko.
NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary © 2012.
Perusesitys SDP:n uusille jäsenille Toiminnanjohtaja Jenny Lindborg Uudenmaan Sosialidemokraatit.
Tutustumme Kokoomukseen
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Ammattikeittiöosaajat ry | Marjut Huhtala | Ammattilaisseminaari 14
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
Maaseutuverkosto vartissa
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Ammatillisen koulutuksen reformi
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Tiedolla johtaminen - työryhmä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
HENKILÖSTÖKÄYTÄNTÖJEN VALMISTELU
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Kirjastopäivät 2019 tulee! Kirjastoseuran ajankohtaiset
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenpalvelut taloyhtiöille
Esityksen transkriptio:

M.H, Amko ry 2016

Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi voivat liittyä myös opiskelijat.

Olemme monitaitureita tuotanto & prosessit talous & kestävä hankintatoimi markkinointi & asiakaspalvelu ravitsemisosaaminen omavalvonta lainsäädäntö ihmiset.

Tietoa, taitoa, työn iloa Amko ry välittää puolueetonta tietoa laadukkaan koulutuksen kautta tukee ammattikeittiöitä muuttuvissa toiminta- ympäristöissä tukee jäsentensä hyvinvointia edistää alan arvostusta yhdistää ravitsemisalan osaajia.

Ammattikeittiöosaajat yhteiskunnallisena vaikuttajana Mukana useassa kansallisessa ravitsemus- foorumissa, asiantuntijaryhmissä ja hankkeessa jäsenenä ja vaikuttajana. Yhdistys ottaa kantaa ammattikeittiöiden ajankohtaisiin asioihin ja kommentoi niitä.

Organisaatio Toimintaa koordinoivat toiminnanjohtaja ja projektipäällikkö (hankkeet). Yhdistyksen vuosi- suunnittelusta ja toiminnan kehittämisestä vastaa myös 10-henkinen asiantunteva johtokunta.

Jäsenenä pääset muiden ammattilaisten yhteyteen saat mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista voit osallistua valtakunnallisiin koulutustapahtumiin jäsenhintaan pääset mukaan oman alueyhdistyksesi toimintaan; koulutuksiin, retkille, tutustumiskäynneille saat AmmattikeittiöOsaaja-jäsenlehden neljä kertaa vuodessa.

Valtakunnalliset koulutustapahtumat ajankohtaisia ravitsemus- kysymyksiä esimiestyötä ja jaksamista henkilökohtaista hyvinvointia omavalvontaa hankintalogistiikkaa markkinointia elintarvikelainsäädäntöä.

Alueyksiköt Yhdistyksessämme toimii 15 alueyhdistystä, jotka järjestävät alueellista koulutus- ja virkistys- toimintaa. Katso sinua lähinnä olevan alueen koulutus- tiedot www-sivuilta:

Aluetilaisuuksien koulutusteemoja makumatkat maakuntaan ravitsemukseen liittyvät aiheet vastuulliset ruokapalvelut eettinen johtaminen alais- ja esimiestaidot asiakkaan aito kohtaaminen monikulttuurisuus työ- ja asiakassuhteissa jaksaminen, stressinhallinta ja työhyvinvointi.

Jäsenmuodot ja vuosimaksut Varsinainen jäsen 55 € Opiskelijajäsen* 28 € Eläkeläisjäsen 28 € Yritysjäsenmaksu550 € *) Opiskelijajäsenyys edellyttää päätoimista opiskelua.

Kiinnostuitko jäsenyydestä? Täytä jäsenanomus nettisivuilla: