Laitetaan syövälle piste. 1. Mikä on Syöpäsäätiö? Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Syöpäsäätiö on suurin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Advertisements

Ilmeuudistus & yritysyhteistyön käytännöt
Invalidiliiton Harvinaiset-yksikkö
Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
Kauppalehti Yrittäjyys Lokakuu Aineiston rakenne Kaikki, n=720 %
HUS:n Helsingin hengityshalvausyksikön Tykes-projekti
RedLynx,Tabella ja Atk-palvelut MikroMike
 Henkilö, jolla ei ole oleskelulupaa  Euroopassa arviolta 5-8 miljoonaa, tarkkaa määrää ei tiedetä  Suomessa paperittomia arvioidaan olevan joitakin.
Säätiöt lääketieteen tutkimuksen rahoittajina
Sydän-Savon maaseutupalvelu Kapteeninväylä 5, Toivala p Sydän-Savon maaseutupalvelu Vastaa yhteistoiminta-alueella.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Roosa nauha -kampanja 2012.
Hoitotakuun toteutuminen käytännössä
FUAS Kielet ja viestintä
Kokemuskoulutustoiminnan yleiset tavoitteet Kokemuskoulutuksella pyritään vaikuttamaan siihen, että pitkäaikaissairaan, vammaisen tai läheisen kokemustieto.
Mitä Osaamispankki voi tarjota? Juulia Tuominen
Varsinais-Suomen ja Satakunnan Muistiluotsi
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Sosiaalialan Työnantajat ry Sosiaalialan Työnantajat ry on yksityisen sosiaalialan etujärjestö työmarkkina- ja elinkeinoasioissa. Liiton jäsenenä on 1.
Syöpä ja seksuaalisuus
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
MAMMOGRAFIA Mammography, mammografi, rinnan röntgenkuvaus
Hedelmöityshoidot 2013–2014 Anna Heino & Mika Gissler.
IRTI HUUMEISTA Elina, Emma ja Sara 8a Perustettu vuonna 1984.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Sananen uitto- ja metsätyöhistoriasta Lapissa Projektipäällikkö Tuija Alariesto Savotta – Lapin metsämuseosta kulttuurimatkailun vetovoimatekijä 2011–2013.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
Lapin yliopiston Työelämä- ja rekrytointipalvelut Palvelut opiskelijoille ja vastavalmistuneille.
Nutitilastot.fi Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointiin tarkoitettu sovellus.
AINEISTOINA GENTRANS (SUOMI) JA SHARE (14 MUUTA EUROOPAN MAATA) -TUTKIMUKSET ELINA HAAVIO-MANNILA EMERITAPROFESSORI, HELSINGIN YLIOPISTO ASENNOITUMINEN.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Miten korvataan kutistuvat jäsenmaksutuotot
korkeakoulutuksen ja tutkimuksen ICT:n
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Tutkimustietovarannon ohjausrakenne
Managing Director MSD Finland Oy
HIFK FOTBOLL Roosa nauha –teemaottelu
Somaattinen erikoissairaanhoito
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
Roosa nauha.
Irti huumeista Elina, Emma ja joku 8a.
Oulu.
Roosa Nauha Roosa, Eetu, Henri.
Syöpä.
Autismi- ja Aspergerliitto ry
Hallitusneuvos Mikko Ojala
MIKÄ ME OLEMME? Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n itsenäinen jäsenyhdistys Uudenmaan alueella Tarjoamme neuvontaa sekä vertaistuki- ja muuta tukitoimintaa (mm.
TERVETULOA AVH-INFOON ! (AVH = AIVOVERENKIERTOHÄIRIÖ)
KokeNet.fi Mikael Söderström, projektikoordinaattori
luvut/Terveyssisar koulutuksen käynnistyminen
Lääkehoidon päivä 2018 Teemana järkevä lääkehoito Vuonna 2018 Lääkehoidon päivä toteutetaan osana Rationaalisen lääkehoidon toimeenpano-ohjelman laajaa.
Tupakoinnin puheeksiottamisella ja lopettamisen tuella on merkitystä niin terveyteen kuin talouteenkin. Mitu-hanke auttaa terveydenhuollon ammattilaisia.
Elämässä mukana – muutoksissa tukena
KOHTAAMO Verkko-Ohjaus
Kuntoutusverkoston kokous
Suomen Nyrkkeilyliitto
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys Vapaaehtoiseksi lähelle avun tarvitsijaa
MIKÄ AUTTAA PARISUHTEEN PÄÄTTYESSÄ?
TAPAHTUMAT PÄÄAULASSA
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Esityksen transkriptio:

Laitetaan syövälle piste. 1

Mikä on Syöpäsäätiö? Vuonna 1948 perustettu Syöpäsäätiö on osa Syöpäjärjestöjä. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Säätiön tunnetuin keräys on vuosittain lokakuussa järjestettävä Roosa nauha - kampanja. Syöpäsäätiö toimii lahjoitusvaroin. Lahjoitusvarojen avulla tuetaan kotimaista syöpätutkimusta sekä tarjotaan neuvontapalveluita syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Lisäksi Syöpäsäätiö edistää syövän ennaltaehkäisyä ja varhaista toteamista. 2

3 Mitä lahjoitusvaroilla tehdään?

Syöpätutkimus Syöpäsäätiön toiminnan alkaessa vain kolmannes syöpään sairastuneista voitiin parantaa. Nykyään jo kaksi kolmesta paranee. Syöpäsäätiön lahjoitusvaroilla tuetaan perustutkimusta ja kliinistä syöpätutkimusta. Syöpäsäätiö on viime vuosina rahoittanut tutkimusapurahoilla mm. syövän täsmähoidon kehittämistä, aivokasvainten kuvantamisen ja geenihoidon tutkimusta sekä kasvainten genetiikan selvittämistä. 4

Neuvonta ja tuki Syöpäsäätiö ylläpitää lahjoitusvaroilla myös Syöpäjärjestöjen valtakunnallista ja maksutonta neuvontapuhelinta, joka tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen. Henkilökohtaista neuvontaa antavat syöpään erikoistuneet terveydenhuollon ammattilaiset suomeksi ja ruotsiksi. Neuvontahoitajien kanssa voi keskustella puhelimitse, sähköpostitse, chatissa tai HUS:n Syöpätautien klinikalla Helsingissä. Valtakunnallisen neuvontapalvelun lisäksi neuvontaa tarjoavat Syöpäjärjestöjen jäsenyhdistykset eri puolilla maata. 5