Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MIKÄ ME OLEMME? Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n itsenäinen jäsenyhdistys Uudenmaan alueella Tarjoamme neuvontaa sekä vertaistuki- ja muuta tukitoimintaa (mm.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MIKÄ ME OLEMME? Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n itsenäinen jäsenyhdistys Uudenmaan alueella Tarjoamme neuvontaa sekä vertaistuki- ja muuta tukitoimintaa (mm."— Esityksen transkriptio:

1 MIKÄ ME OLEMME? Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n itsenäinen jäsenyhdistys Uudenmaan alueella Tarjoamme neuvontaa sekä vertaistuki- ja muuta tukitoimintaa (mm. kurssit, luennot, vertaiskaveritoiminta, virkistys) syömishäiriöön sairastuneille ja heidän läheisilleen Toimintaan osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä eikä syömishäiriödiagnoosia Toiminta on pääosin maksutonta Kaksi palkattua työntekijää ja n. 50 vapaaehtoista Yhdistyksemme toimitila sijaitsee Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla AMMATTILAISILLE Luennot ja konsultoivat tapaamiset ja vierailut pyynnöstä Tuki ja neuvonta puhelimitse ja sähköpostilla Syömishäiriöt – mistä on kyse? –yleisöluennot Yhteistyömahdollisuudet


Lataa ppt "MIKÄ ME OLEMME? Syömishäiriöliitto-SYLI ry:n itsenäinen jäsenyhdistys Uudenmaan alueella Tarjoamme neuvontaa sekä vertaistuki- ja muuta tukitoimintaa (mm."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google