Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Advertisements

Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Suomen Siivoustekninen Liitto ry
AV 1. 2 Historia ●Yhdistys perustettu vuonna 1982 Helsingin Yliopistollisessa Keskussairaalassa hoidossa olevien lapsisyöpäpotilaiden vanhempien.
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Diabetes maailmassa 2012 Yli 300 miljoonaa ihmistä.
Raahen Psyyke ry.
Tutustumme Kokoomukseen Opiskelevan pienryhmän aineisto.
Liiku terveemmäksi –päivät 2011 Toiminnanjohtaja Eki Karlsson.
Suomen latu ry Marina Tuura.
Yhdistyksen markkinointi
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Jäsenyys 2012 Varainhankintatiimi Jäsenyys 2011 Miksi jäseniä? Jäsentavoitteet Mitä jäsenyys on? Jäsenmaksut ja niiden jako Jäsenedut.
SUOMEN GERONOMILIITTO RY Työelämän edustaja ja uusi tulokas vanhustyön kentällä Arvot ja perustehtävä - ikääntyvien hyvinvoinnin, terveyden, turvallisuuden.
*HARRASTUS, JOKA KOKOAA PERHEEN* Suomen Islanninhevosyhdistys ja yhteistyökumppanit.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Seuratuki-info  Perheliikunta on terveyttä edistävää liikuntaa, jota koko perhe ja lähipiiri; lapset, nuoret, vanhemmat, isovanhemmat ja ystävät.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim Pertti Saloheimo toimitussihteeri, LL.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
1 Pirkanmaan tietojenkäsittely- yhdistys ry Information Processing Association of Tampere Region Timo Poranen,
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Tulevaisuus-verstas Millaisia muutoksia on tapahtumassa ihmisten toiminnassa ja yhteiskunnassa?
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
Yhteisöllisyydellä elinvoimaa Kolmivuotinen hanke paikallisten yhdistysten, lasten ja nuorten hyväksi Oulun Seudun Leader ry | Pohjois-Pohjanmaan Liikunta.
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Toimintasuunnitelma lyhyt katsaus tulevan vuoden kohokohtiin ‣ Uuden strategian toinen vuosi ‣ Suomen Ladun perustehtävä:
Tutustumme Kokoomukseen
Mikä ViNO? -tietovisa
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Jäsenhankinta 2017.
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Suomen Ladun vuosikertomus 2016
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Kassos ry.
SMOL ry YHTEYSOPETTAJA- MIKÄ?.
Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin.
-kiertue Pohjois-Pohjanmaan Liikunta ry.
Suomen Latu Suomessa asuvien luontoliikuttajana Eki Karlsson
Bob Dylanista kertova Don’t Look Back –musiikkidokumentti, jonka ohjasi ja tuotti D.A. Pennebaker (1967). Dokumentti kertoo Dylanin Englannin.
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
SF-Caravan ry Tehdään yhdessä.
YLEISDIA. YLEISDIA JOKAINEN LÖYTÄÄ OMAN TAPANSA ULKOILLA Avainlajit Geokätköily, hiihto, pyöräily, talviuinti, retkeily ja sauvakävely Lastentoiminta.
Yhdistysten kannusteet
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen Ladun avustukset jäsenyhdistyksille
Yhdistysten kannusteet
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Päijät-Hämeen Luustoterveys ry
Esityksen transkriptio:

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö ‣ Yli 20 liikuntalajia ja 199 jäsenyhdistystä ympäri maata ‣ Jäseniä yli : nuoria, sinkkuja, perheitä, lapsia, aikuisia ja senioreita ‣ ‣

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Perustehtävämme ‣ Edistämme kaikenikäisten ulkoilua ja liikunnallista elämäntapaa kaikkina vuodenaikoina.

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Ulkoilijan edunvalvoja ‣ Vaikutamme valtakunnan tasolla lakiehdotukset hoito-ja käyttösuunnitelmat muut ulkoiluun vaikuttavat päätökset ja verkostot ‣ Vaikutamme paikallisella tasolla yhdistykset ovat edunvalvojia kaavalausunnot reittien suunnittelut, rakentamiset ja ylläpidot tapahtumien järjestäminen ja lajien edistäminen

MIKSI YHDISTYS LIITTYISI SUOMEN LATUUN?

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Edut ‣ Suomen Latu ylläpitää jäsenrekisteriä, yhdistyksellä selailu- ja tulostusoikeudet ‣ Tapaturmavakuutus sisältyy jäsenmaksuun ‣ Suomen Latu on maksanut Teosto –maksun yhdistysten puolesta ‣ Latuyhdistyksillä on vastuuvakuutus ‣ Suomen Latu tukee latuyhdistyksiä ja markkinoi yhdistystensä tapahtumia ‣ Ryhmäalennukset Suomen Latu Kiilopäällä ‣ Liikuttaja verkkolehti ‣ Apua, tukea ja koulutusta yhdistystoimintaan ‣ Yhdistys saa näkyvyyttä verkossa Suomen Ladun sivujen kautta

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Latu&Polku-lehti Monilla tärkein syy jäsenyyteen Suomen Ladun jäsenlehti Ulkoilun & retkeilyn ykkönen Suomessa Levikki Ilmestyy viisi kertaa vuodessa

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Kustannukset 2017 perhejäsenyys (koko ruokakunta) 24 € henkilöjäsen 15,50 € opiskelija- ja nuorisojäsen 9 € (alle 29 v) rinnakkaisjäsenyys 9 € (jäsenyys myös toisessa latuyhdistyksessä) Tämän summan ”päälle” yhdistys lisää oman osuutensa jäsenen jäsenmaksuun. Suomen Latu tilittää yhdistyksille niiden osuudet jäsenmaksusta 4 x vuodessa.

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Lisää hyviä syitä ‣ Lasten ja perheiden toiminta Toiminnan perustana ovat metsämörritoiminta, Muumien ulkoilukoulut ja perheliikunta. ‣ Mahdollisuus kokeilla uusia lajeja Mm. Geokätköily tutuksi –kurssit, fisbeegolf –kursseja, maastopyöräily ja polkujuoksu ‣ Hyödylliset jäsenedut Latu & Polku -lehti, jäsenhinnat kohteissa, alennuksia kursseista ja kumppaniyrityksiltä ‣ Terveyttä edistävän työn tukeminen Suomalaisten liikuttaminen, liikuntaolosuhteisen edistäminen ‣ Ilmaisia ohjaajakursseja

Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Tärkeää ‣ Suomen Latu ry on keskusjärjestö ‣ Suomen Ladun hallitus hyväksyy uudet jäsenyhdistykset ‣ Henkilöjäseneksi liitytään itsenäisten jäsenyhdistysten kautta Esim. Helsingin Ladun jäsenet ovat Suomen Ladun jäseniä ‣ Jäsenmaksu vaihtelee eri yhdistyksittäin, keskimäärin reilut 20 €/vuosi/hlö ‣ Ensimmäisenä vuonna yhdistys saa jäsenmaksut itselleen kokonaan