Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suomen koulutusjärjestelmä
Advertisements

Satu Helmi & Ismo Kantola
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
FUAS-liittouma – maan suurin ammattikorkeakoulukokonaisuus July 2,
HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULU AMK-tutkinto Laajuus opintopistettä Käytännönläheiset ammattikorkeakouluopinnot ovat vaihtoehto.
Ammattikorkeakoulujen TKI-toiminta Kuinka rajata ja määritellä TKI-opintopisteet? Kaisu Piiroinen.
TAMPEREEN AMMATTIKORKEAKOULU TAMK TAMKIN RESURSSIT opiskelijaa 187,29 milj. mk 31,5 milj. euro 18 koulutus- ohjelmaa henkilöstö opetushenkilöstö.
“Maistereita vai tradenomeja – kirjastoalan ylempi ammattikorkeakoulu-tutkinto” Yliopettaja Olli Mäkinen tel:
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Korkeakoulujen rakenteellinen kehittäminen Päivi Jokitalo Kirjastoverkkopäivät 2010.
VAMK pähkinänkuoressa (1/3)
Osaajaksi Kareliassa o Monialaista oppimista ja kehittämistä o Laadukas opetus o Hyvät valmiudet työelämään  Sitä kautta pystyt kehittymään alasi asiantuntijaksi.
Ammattikorkeakoulukirjastojen monimuotoinen toimintaympäristö: Rikkaus ja haaste, osa 1 Maija Koponen Rovaniemen ammattikorkeakoulu FinELib kertoo ja kuuntelee:
Lapin ammattikorkeakoulu Oy
PETS Leppävaaran Laurea Tervetuloa – Välkommen – Welcome Rehtori Pentti Rauhala, Laurea.
VTT - OSAAMINEN RATKAISEE VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
Esittelyvideo. Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita Henkilökuntaa 500.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN OULUN KORKEAKOULUJEN KANSAINVÄLISEN TUNNETTUUDEN LISÄÄMINEN Hankkeen esittely päivitetty
Sosiaali- ja terveysalan yksikkö, Oulu
Opiskelijoiden vuosipalaute 2015.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Ammattikorkeakoulu suomalaisessa koulutusjärjestelmässä Oppivelvollisuuskoulutus Perusopetus Esiopetus Ylioppilas- tutkinnot.
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
IKÄÄNTYVÄN VÄESTÖN TOIMINTAKYVYN JA ITSENÄISEN SELVIYTYMISEN EDISTÄMINEN Korkeakoulujen aluekehitysstrategia Koulutus ja tutkimus Opetusministeriön.
Oulun seudun ammattikorkeakoulu Kulttuurialan yksikkö Yksikkö perustettu vuonna 1999 –Opiskelijoita 507 –Päätoimista henkilökuntaa 38 Koulutusohjelmat:
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Student Feedback RESPONDENTS BY DEGREE STUDIES, N=1303 D EGREE STUDIES N UMBER HEALTH CARE AND SOCIAL SERVICES DEGREE.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu aloittaa , kun Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut.
11 Avoin korkeakouluopetus Avoimesti sinun Lapissa avointa korkeakouluopetusta järjestävät Kemi-Tornion AMK, Lapin yliopisto, Rovaniemen AMK sekä ympäri.
Antaa arvoa sinulle. Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Toiminta-ajatus Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2008–2009.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2010–2011.
Oulun ammattikorkeakoulu. Suomalainen koulutusjärjestelmä.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2012–2013.
Esittelyvideo Lapin AMK Opiskelijoita noin Henkilökuntaa noin 500.
Arjen kohtaamisia ja oppimisen oivalluksia - Kummiluokka-yhteistyö vammaisalalla Jyväskylä Marjaana Araneva Erityiskoulutus- ja päivätoimintayksikkö.
Salla Seppänen Koulutusvastuujohtaja Kulttuuri-, luonnonvara-, sosiaali- ja terveysala Savonia ammattikorkeakoulu Sosiaalialan AMK–verkosto VERKOSTOPÄIVÄT.
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2009–2010.
SeAMK kehittämisohjelma Kehittämisseminaari Tapio Varmola.
Suomen koulutusjärjestelmä Lapin AMK Opiskelijoita 5000 Henkilökuntaa 500 Toimipisteet : –Meripuistokatu 26, Kemi –Tietokatu.
Rikasta pohjoista. Tutkimus, Kehittäminen & Innovaatiot Ajattelemme arktisesta: Menestytään olosuhteiden ansiosta, ei niistä huolimatta.
Oulun ammattikorkeakoulu. Sosiaali- ja terveysalan yksikkö Oulu ja Oulainen.
Terveisiä Lapista AMK-kirjastokokous Helsinki Susanna Parikka Lapin korkeakoulukirjasto.
Ammattikorkeakoulujen talous- ja hallintopäivät Rehtori Arto Karjalainen.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) Multidimensional Tourism Institute.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI)
Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Lukuvuosi 2013–2014.
Kaivoshankkeen integrointi opetukseen Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivät –
Rakenteellinen kehittäminen, Lapin malli Rehtori Pentti Tieranta
Tekniikan koulutus OULUN AMMATTIKORKEAKOULU. Oamkista valmistuu informaatioteknologian, energian ja automaation, konetekniikan sekä rakentamistekniikan.
Lapin yliopisto Pohjoisen puolesta – maailmaa varten.
Esityksen otsikko Alaotsikko, ja/tai otsikkoa tarkentavaa tekstiä.
Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti (MTI) Lapland Institute for Tourism Research and Education – the Multidimensional Tourism Institute.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy / LUKUVUOSIMAKSUT Työryhmä: Eeva Virtanen, pj Paula Siitonen, Eeva Virtanen, Anniina Hämäläinen, Satu.
Kajaanin ammattikorkeakoulu Arto Karjalainen Rehtori Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tavoitteena alueellinen osaamiskeskittymä – matkalla Lapin koulutuskonserniin Lapin korkeakoulukonsernin neuvottelukunnan Tulevaisuusseminaari
Opiskelijoiden vuosipalaute 2016.
Yhteistyöneuvottelu Rovaniemellä
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
Restonomi (ylempi amk)
Sosionomi (ylempi AMK)
Ammattikorkeakoulun kehittämispäivä
Turun ammattikorkeakoulu on osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia.
Tradenomi, ylempi AMK Liiketoiminnan kehittäminen, 90 op
HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Koulutusta, tutkimusta, kehittämistä
Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Esityksen transkriptio:

Antaa arvoa sinulle

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Osaava kouluttaja ja kehittäjä Rakennamme Lapin tulevaisuutta asiakaslähtöisesti ja aktiivisesti maakunnan kehitystyöhön osallistuen. Koulutamme hyvinvointi-, liiketoiminta-, teknologia- ja kulttuuriosaajia hyödyntäen uusinta teknologiaa. Teemme alueen elinkeinoelämää ja hyvinvointia edistävää soveltavaa tutkimus- ja kehitystyötä.

Arvot Osaaminen ja viisaus Luovuus ja rohkeus Luotettavuus ja luottamus Kemi-Tornion AMK osana Lapin korkeakoulukonsernia Lapin kolmen korkeakoulun muodostamassa korkeakouluyhteisössä osaaminen yhdistetään Lappia, Suomea ja globaalia maailmaa palvelevaksi korkeatasoiseksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi.

Koulutusalat Kulttuuriala (Tornio) Liiketalous (Kemi ja Tornio) Sosiaali- ja terveysala (Kemi) Tekniikka (Kemi) Tietojenkäsittely (Tornio)

Tutkinnot AMK-tutkinnot Geronomi (AMK) Insinööri (AMK) Kuvataiteilija (AMK) Medianomi (AMK) Terveydenhoitaja (AMK) Sairaanhoitaja (AMK) Sosionomi (AMK) Terveydenhoitaja (AMK) Tradenomi Bachelor of Business Administration Bachelor of Health Care Bachelor of Social Services Ylemmät AMK-tutkinnot Geronomi/Sairaanhoitaja/ Sosionomi/Terveydenhoitaja (ylempi AMK) Insinööri (ylempi AMK) Tradenomi (ylempi AMK) / MBA

Lapin korkeakoulu- konserni LUC Lapin korkeakoulukonsernin (Lapland University Consortium, LUC) muodostavat kolme lappilaista korkeakoulua Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu Lapin yliopisto Rovaniemen ammattikorkeakoulu Kansallisesti ainutlaatuinen yliopiston ja kahden ammattikorkeakoulun strateginen yhteenliittymä Lapin korkeakoulukirjasto Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti Pohjoisen kulttuuri-instituutti Kielikeskus Palvelukeskus Yhteinen innovaatio-ohjelma Koulutusyhteistyö

Vahvuudet Pätevä ja työhönsä hyvin sitoutunut henkilöstö Teoria ja käytäntö opetuksessa ja oppimisessa Sopiva koko mahdollistaa joustavan toiminnan ja kyvyn reagoida muutoksiin nopeasti Alueen hyvä tuntemus ja vastuullinen aluekehitystoiminta Kansainvälisyys opetuksessa ja tutkimus- ja kehitystoiminnassa Edelläkävijä verkko-opiskelusovellusten kehittämisessä ja käytössä Korkeatasoiset kirjasto- ja tietopalvelut

Tunnustukset OPM:n palkinnot kansainvälisyydessä, aluekehityksessä ja sukupuolten välisen tasa-arvon edistämisessä OPM:n kunniamaininta kielten verkko-opetuksen kehittämisessä UNESCO-palkinto verkko-opiskelun kehittämisestä OPM:n tuloksellisuuspalkkiot TKI-toiminnasta ja uudistumiskyvystä KKA:n auditoinnin läpäisy vuonna 2010 ensimmäisellä yrittämällä, hyvin arvosanoin

Strategiset osaamisalueet Strategisesti tärkeintä on osaaminen joka vahvistaa alueen, Perämerenkaaren ja Lapin uusiutumiskykyä ja elinvoimaa. Teollisuuden Lappi Hyvinvoinnin Lappi Elämysten ja kulttuurin Lappi Liiketoiminnan ja yrittäjyyden Lappi

Opetus ja oppiminen Opetuksen suunnittelun ja toteuttamisen lähtökohtana ovat työelämän osaamistarpeet opetuksen ja tutkimus- ja kehittämistoiminnan integraatio jatkuva kosketus työelämään ja toimintaympäristön muutokseen joustava ja yksilöllinen oppiminen monipuoliset oppimis- ja opetusmenetelmät avoimet oppimisympäristöt

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun TKI-osaaminen tarjoaa pysyvän kehittämisvoiman ja kilpailuedun maakunnalle ja sen toimijoille. Toiminta saa sisältönsä vuorovaikutuksessa alueen muiden toimijoiden kanssa ja ohjautuu strategisten osaamisalueidemme mukaan. Lapin korkeakoulukonsernin tutkimus- ja kehittämisyhteistyötä ohjaavat alueen ja asiakkaiden tarpeet sekä korkeakoulukonsernin yhteinen innovaatio- ohjelma, jonka tavoitteena parantaa alueen elinvoimaisuutta ja kilpailukykyä.

Kansainvälisyys Vieraskieliset koulutusohjelmat Business Information Technology Business Management Nursing Social Services Ylempi amk-tutkinto englanniksi International Business Management, Master of Business Administration Kansainvälinen liikkuvuus Suosituimmat kohteet: Pohjoismaat, EU, Kiina, USA, Kanada ja Venäjä

Aikuiskoulutus AMK-tutkintoon johtava koulutus Ylemmät AMK-tutkinnot Avoimet AMK-opinnot Erikoistumisopinnot Työvoimapoliittinen koulutus Tilauskoulutus työpaikan tarpeiden mukaan Muu lyhytkestoinen koulutus

Opetustilat Kosmos Tietokatu 1, Kemi Tekniikka ja liiketalous Terveysala Meripuistokatu 26, Kemi Sauvo Valtakatu 22, Kemi Sosiaaliala Minerva Kauppakatu 58, Tornio Kulttuuriala, tietojenkäsittely ja liiketalous

KTAMK numeroin 2011 Aloitusvuosi opetuspistettä Kemissä ja Torniossa 4 kirjasto- ja tietopalveluyksikköä Opiskelijamäärä yhteensä 2949 Tutkintoon johtava nuorten koulutus 2019 Tutkintoon johtava aikuiskoulutus 709 Erikoistumisopinnot 52 Ylemmät AMK-tutkinnot 169 Avoimessa AMK:ssa suoritetut opintopisteet 1307 Henkilökuntaa 264 Liikevaihto 24,8 milj. €