Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ilmastonmuutos.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ilmastonmuutos."— Esityksen transkriptio:

1 Ilmastonmuutos

2 Ilmastonmuutoksen uhka
Ilmastonmuutoksesta on jauhettu jo vähän aikaa, mutta kuinka todellinen sen uhka sitten on? Ainakin Al Goren mukaan maapallon globaali lämpeneminen on varsin suuri uhka koko perkeleen yhdyskunnalle. Sen merkit näkyvät jo lyhyinä talvina ja kuumina kesinä. Ilmastonmuutoksen uhkia on useita erilaisia.

3 Erilaiset uhat Ilmastonmuutoksen johdosta useat eri sairaudet ja myös uudet sairaudet ovat tarttuvampia ja erilaiset hyönteiset, jotka levittävät esim. malariaa siirtyvät lähemmäs kaupunkeja ja suurempia asutuksia lämpenemisen johdosta koska useat kaupungit ovat rakennettu vuoren rinteille tai ylävillä paikoilla juuri ja juuri hyönteis elinalueen ulkopuolelle. Eli kun ilma lämpenee myös kaupunkien ilma lämpenee ja nämä hyönteiset voivat nyt siis siirtyä ylevemmille maille eli lähelle asutuksia. Jatkoa - >

4 Erilaiset uhat Yksi suurimista haittapuolista maan globaalissa lämpenemisessä on mannerjäiden sulaminen ( etelä-manner ja Grönlanti ) Jos nämä jäätiköt sulaisivat meren pinta nousisi noin 6 metriä ympäri maailmaa, josta aiheutuu suuri tuhoja rannikko kaupungeissa ja alavissa maissa esim. Hollanti.

5 Kuinka estää ilmastonmuutos?
Käyttämällä vähäpäästöisiä autoja ympäri maailmaa. Tehdaiden ympäristön suojelu säädösten tiukentamisella ja siirtymällä luontoa suojeleviin energian tuotanto metodeihin ja laitteisiin kuten: Aurinkovoima, tuulivoima ja vesivoima. Tehtaiden ylijäämä energian hyötykäyttö ja tehokas kierrättäminen kaikilla aloilla.

6 Voinko itse vaikuttaa ilmastonmuutokseen?
Toki. Älä ajele mopolla, kierrätä kaljapullot viikonlopun jäljiltä eläkä pidä ovea auki ettei tule hukka lämpöä. Se on pientä eikä vaikuta ollenkaan, mutta jos jokainen näitä noudattaisi tarkoitan siis, joka ikistä kuukkelia näillä main voisimme saada parin prosentin hyödyt kiitos hei!


Lataa ppt "Ilmastonmuutos."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google