Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Raportin käsittelyosa T010103 Puhe- ja kirjoitusviestintä Soili Fabritius 2013.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Raportin käsittelyosa T010103 Puhe- ja kirjoitusviestintä Soili Fabritius 2013."— Esityksen transkriptio:

1 Raportin käsittelyosa T010103 Puhe- ja kirjoitusviestintä Soili Fabritius 2013

2 Käsittelyosa kirjoitetaan passiivimuodossa (ei minä/me) aloitetaan kuvailemalla tausta, tehtävänanto tai työn vaiheet korostaa omia havaintoja ja päätelmiä, kuten havaittiin todettiin kävi ilmi, että... Jotta voitiin varmistaa, että xxx, ensimmäiseen kerrokseen lisättiin... Koska y:ssä oli ongelmia, z piti asentaa... sisältää myös ongelmakohtien kuvausta, takapakkeja ja ratkaisuja.

3 Näkökulma 1 Rakennusmateriaalin asennusvaiheet / käyttö aluksi kohteen kuvailu työskentely aika- tai asiajärjestyksessä aluksi varmistettiin.... sen jälkeen... esimerkki vaiheittaisesta kuvauksesta kurssipäiväkirjasivulla. Muista lisätä kuva tai muuta havainnollistamista!

4 Näkökulma 2 Rakennusmateriaalin käyttökokemukset aluksi kohteen kuvailu havainnot (todettiin, havaittiin) perustelut. Muista lisätä kuva tai muuta havainnollistamista!

5 Näkökulma 3 Rakennusmateriaalin valinta (eri valmistajilta vaihtoehtoja) kuvaillaan kohde suositellaan perustellen jokin tietty/jonkin valmistajan tuote (koska X:ssä havaittiin epätasaisuutta, suositellaan…) perustellaan (millainen tarve, hinta, asennus tms.) voidaan myös laskea menekki/hinta tms. Muista lisätä taulukko, kuva tai muuta havainnollistamista!

6 Näkökulma 4 Rakennusmateriaalin korjaaminen tai vaihtaminen aluksi kohteen kuvailu korjausvaiheet. Muista lisätä kuva tai muuta havainnollistamista!

7 Näkökulma 5 Rakennusmateriaalin asennuksen/vaihtamisen suunnittelu aluksi kohteen kuvailu materiaalimenekin laskeminen kustannusvertailu työvaiheiden suunnittelu. Ei tarvitse sisältää noita kaikkia kohtia! Muista lisätä kuva tai muuta havainnollistamista!


Lataa ppt "Raportin käsittelyosa T010103 Puhe- ja kirjoitusviestintä Soili Fabritius 2013."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google