Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ 2011. TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ 2011. TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä."— Esityksen transkriptio:

1 Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ 2011

2 TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä monipuolisesti ja riittävästi! Liikunnan laatu ja riittävä määrä ovat avainasemassa Sinun matkalla kohti kehittyvää jääkiekkoilijaa / urheilijaa / terveellistä elämää. Fyysisen liikunnan lisäksi Sinun tulee vanhempiesi tuella huolehtia myös riittävän ja oikeanlaisen ravinnon sekä levon laadusta ja määrästä. Harjoituspäiväkirja on sinulle apuväline näiden asioiden seuraamiseen. Täytät tätä kirjaa ensisijaisesti vain itseäsi varten!

3 Täytä harjoituspäiväkirjaa päivittäin vanhempiesi kanssa alla olevien ohjeiden mukaan. Kirjan alussa on ravintoon ja lepoon liittyviä faktoja. Mitä paremmin niitä noudatat, sitä paremmin kehityt urheilijana ja tärkein kaikista, myös koulutyösi sujuu paremmin! Kirjaa ylös kaikki yli 20 minuuttia kestäneet yhtäjaksoiset liikkumisesi, muut harrasteesi sekä omatoiminen harjoittelusi! 1.Arvio asteikolla 4-10,rehellisesti päivittäistä ravinnon ja levon laatua ja määrää, siten, että annat molemmille oman numeron ja lyhyt kommentti, monta ateriaa, unen pituus, monesta moneen. Muista että myös herkuttelu on sallittua silloin tällöin. (4= olin kipeä) (6= söin ja/tai nukuin huonosti / riittämättömästi) (8= hyvä mutta jotain jäi uupumaan… kommentoi) (10= olen syönyt terveellisesti 6-8 annnosta ja nukuin yli 10 tuntia) 2.Kuvaa napakasti päivän fyysistä liikkumistasi tai harjoittelua, kuinka usein / kesto minuuteissa, mitä teit ja mikä oli oma tuntemus. laukauksia Esim! Num ravinto/lepo likkuminen kiekolla MA 8 5 ruoka-annosta, 50 min pyöräilyä 100 ruokaympyrän 60 min pihasählyä /-futista mukaan kavereiden kanssa marjat puuttui. 20 min uimista 10 Uni 22.00-08.30 nukuin hyvin.

4 Ilman sopivaa ja riittävää sekä oikein rytmitettyä ravintoa ja lepoa palautuminen hidastuu ja kehittyminen vaikeutuu. Kun harjoittelun määrä kasvaa, täytyy myös levon ja ravinnon laadun parantua, jotta kehitystä tapahtuu! Ravinto-ohjeet ja kaaviot Harri Hakkarainen luentomateriaalista

5

6

7

8

9 VIIKKO 26 Num. RAVINTO/LEPO Liikkuminen Laukauksia arvio kiekolla MA TI KE TO PE LA SU Ravinto Uni

10 VIIKKO 27 Num. RAVINTO/LEPO Liikkuminen Laukauksia arvio kiekolla MA TI KE TO PE LA SU Ravinto Uni

11 VIIKKO 28 Num. RAVINTO/LEPO Liikkuminen Laukauksia arvio kiekolla MA TI KE TO PE LA SU Ravinto Uni

12 VIIKKO 29 Num. RAVINTO/LEPO Liikkuminen Laukauksia arvio kiekolla MA TI KE TO PE LA SU Ravinto Uni

13 VIIKKO 30 Num. RAVINTO/LEPO Liikkuminen Laukauksia arvio kiekolla MA TI KE TO PE LA SU Ravinto Uni


Lataa ppt "Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ 2011. TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google