Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit"— Esityksen transkriptio:

1 Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit
Mitä asiaa aiotte tutkia? Lasinsulatusta, lasin käyttöä ja puhallusta. Millä tavalla? Etsimme netistä tietoa lasinsulatuksesta, lasin käytöstä ja puhalluksesta

2 lasi Kierrätyslasi menee uusiksi toiseen käyttöön. hyväkuntoinen lasi käytetään uusiksi lasivillan ja pakkauslasin valmistuksessa. Huonolaatuinen menee rakennuksiin. ikkunalasi on erilaista kuin muut lasit, joten sitä ei voi laittaa tavalliseen lasin keräykseen. Lasitusliikkeet voivat ottaa kuitenkin vastaan syntyvää tasolasia rakennus jätteenä. Tuulilaseja ja laminoitua tai emaloitua ,lankavahvisteista, selektiivilasia tai peililasia ei saa laittaa tavallisen ikkunalasin kanssa samaan keräykseen. Ehjiä käytettyjä ikkunoita voi käyttää uudelleen. Kaatopaikalle on vietävä tasolasia jos tasolasille ei löydy sopivaa hyötykäyttöä.

3 Lasin valmistus: Lasin valmistus on monivaiheinen operaatio, operaation tuloksena saadaan erilaisia laseja, kuten juomalaseja, koristelaseja, ikkunalaseja jne. Laseja on paljon erilaisia ja niiden valmistustavat eroavat toisistaan. Peruslähtökohta on sama, mutta Lasia muotoillaan eri tavoilla.

4 Lasin puhallus Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka. puhallusputken avulla puhalletaan ilmaa sulaan lasimassapisaraan jolloin muodostuu kupla. sulaa kuplaa muotoillaan hyväksi käyttämällä lasin eri alueiden lämpötila eroja tai muotin avulla. taidelasin valmistuksessa lasin puhaltajan työ on yhä käytössä. käytettävät lasipullot puhalletaan muotteihin automaattisilla koneilla.


Lataa ppt "Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google