Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa."— Esityksen transkriptio:

1 Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa

2 Taidetarjotin TAVOITTEET Koko kunnan/kaupungin TPO näyttäytyy yhtenä rintamana. Tapahtuman tila valitaan niin, että sinne on yleisöllä matala kynnys tulla. Esim. kirjasto. Tapahtumassa on yleisöä osallistavia elementtejä, kuten työpajoja, vanhempi koulussa lapsen sijasta –päivä Tapahtuma myös pyrkii lisäämään TPO-oppilaitosten yhteistyötä, joten voi olla oppilas/näyttely/esitys/konserttivaihtoa yli kuntarajojen.  LISÄÄ TPO-OPPILAITA

3 Taidetarjotin TIEDOTUS Tapahtumissa on jaossa oppilaitoksen tai kunnan TPO- esitettä sekä yleisesitettä Tapahtuma ilmoitetaan Trissa-kalenteriin helmikuussa. Tapahtumat laitetaan Ilkan tapahtumakalenteriin näin: Otsikko: TAIDETARJOTIN/Seinäjoen TPO esittäytyy. Kuvaus: Taiteen perusopetuksen viikkoa vietetään koko maakunnassa 18.-24.3.+lyhyt kuvaus tapahtumasta Taidetarjottimella on omat nettisivut Etelä-Pohjanmaan kulttuuriportaalissa. Sinne lisätään kaikki tapahtumat ja niiden muutokset.

4 Taidetarjotin TIEDOTUS (jatkuu) Jokainen tapahtumajärjestäjä (TPO-oppilaitos) voi lähettää tapahtumatietoja ja materiaaleja Reijalle, joka kirjoittaa niiden pohjalta tiedotteita ja puffijuttuja maakunnan lehtiin.(2013) Jokainen tapahtumajärjestäjä voi luonnollisesti itsekin tiedottaa ja markkinoida omia tapahtumiaan ja jakaa myös tietoa toisten tapahtumista.


Lataa ppt "Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google