Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tekijät ja tehtävät kohtaavat Toiminta mielekästä ja turvallista kaikille osapuolille Toiminta hyvin organisoitua ja johdettua Osallistuminen ja vaikuttaminen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tekijät ja tehtävät kohtaavat Toiminta mielekästä ja turvallista kaikille osapuolille Toiminta hyvin organisoitua ja johdettua Osallistuminen ja vaikuttaminen."— Esityksen transkriptio:

1 Tekijät ja tehtävät kohtaavat Toiminta mielekästä ja turvallista kaikille osapuolille Toiminta hyvin organisoitua ja johdettua Osallistuminen ja vaikuttaminen vapaaehtoistoiminnan kautta kaikille mahdollista Laadukkaasti järjestetty vapaaehtoistoiminta

2 Laadukkaan vapaaehtoistoiminnan järjestämisen haasteita Vapaaehtoinen Mistä löydän tietoa toiminnan paikoista, koulutuksista jne? Mistä saan tukea, neuvontaa, ohjausta? Toiminnan organisoija Mistä löydän vapaaehtoisia ja yhteistyökumppaneita? Mistä saan koulutusta, tukea, neuvontaa, materiaaleja? Palvelujärjestelmä Mistä saan tietoa vapaaehtoisten tarjoamista palveluista? Mistä saan tukea, koulutusta, neuvontaa vapaaehtoisten kanssa työskentelyyn?

3 Laadukkaan vapaaehtoistoiminnan järjestämisen haasteita Kokoavien rakenteiden puute ◦ Tieto hajallaan ◦ Paljon pieniä ”pyörätehtaita” ◦ Toiminnan jatkuvuudessa puutteita ◦ Näkyvyys ja tunnettuus epätasaista Yhteisen näkemyksen puute ◦ Sektorirajojen ylittämisen vaikeus ◦ Järjestöpolitiikka Rahoitusvaihtoehtojen puuttuminen


Lataa ppt "Tekijät ja tehtävät kohtaavat Toiminta mielekästä ja turvallista kaikille osapuolille Toiminta hyvin organisoitua ja johdettua Osallistuminen ja vaikuttaminen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google