Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS."— Esityksen transkriptio:

1 KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS

2 Helsinki Airport Congress  Helsinki Airport Congress tarjoaa nykyaikaiset ja monipuoliset tilat monenlaisiin kokouksiin ja juhliin. Tilat sijaitsevat lentoasemalla T2- terminaalissa. Tilat sopivat hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin, pienistä kahden hengen kokouksista isoihin juhliin. Sijainti ja joustavat aukioloajat mahdollistavat tilaisuusksien järjestämisen lyhyelläkin varoitusajalla.  Tilat sijaitsevat loistavasti lennolla tuleville ja jos on heti kokouksen jälkeen kiire lennolle niin matkaan pääsee nopeasti. Aikaa ei kulu lentokentälle siirtymiseen.

3 Kokoustilat  Tarjolla on kymmenen eri kokoista tilaa joita voi tarvittaessa muokata. Kongressi tilaa voi varata myös yksityistilaisuuksiin. Kaikissa tiloissa on videotykki, langaton verkkoyhteys, valkokangas, fläppitaulu ja muistiinpanovälineet.  Suurin tiloista on Junkers, joka on kooltaan 130 m² ja pienin 26 m². Junkersiin mahtuu tuolirivissä istumaan jopa 130 henkilöä. Luokkamuodossa 75 henkilöä. Eli mahdollisuuksia on monia.  Junkersin hinta on 220 € / h. Muiden tilojen hintaa voi tarkastella seuraavasta linkistä: http://www.sspfinland.fi/fi/helsinki-airport- congress/kokoustilat/kokoustilojen-vuokrat/http://www.sspfinland.fi/fi/helsinki-airport- congress/kokoustilat/kokoustilojen-vuokrat/  Tiloihin voi varata valmiita kokouspaketteja muutaman tunnin paketeista ihan koko päivän kestäviin ja kaiken kattaviin kokouksiin.

4 Hinta esimerkki Täydenpalvelun paketista  Hintaan sisältyy kongressitilojen aulassa kahvit buffetista; sis. Leipä, leikkelepöydän, jogurttia sekä tuoremehua.  - Buffetlounas  - Aulan kahvibuffet makean kahvileivän kera  - Hedelmiä ja virvokkeita kokoustilaan  - Kokoustila koko päiväksi (maks. 10 h ) tila hennkilömäärän mukaan.  Hinta yllä olevalle paketille on min 8 henkilölle 73 € / hlö.

5 Fast Security – palvelu  Kokouspalveluihin voi varata oman yskityisen turvatarkastuksen. Tämä nopeuttaa lennolle siirtymistä. Lähtöselvitysalueet, turvatarkastus, bussilaiturit, taksiasema ja pysäköintihallit sijaitsevat kätevästi kokoustilojen läheisyydessä.  Kulkuohjeet kokoustiloihin löytyy seuraavasta linkistä. http://www.sspfinland.fi/fi/helsinki-airport-congress/kulkuohjeet/  Fast Security –palvelu varataan viimeistään 24h ennen ja palvelu maksaa 45€ / 1-5 henkilöä. Palvelun voi varata myyntipalvelusta numerosta 0207 629732.

6 Lisätietoa ja yhetystiedot  Lisää tietoa kokous- ja kongressipalvelusta Helsinki- Vantaa lentoasemalla saat osoitteesta : http://www.sspfinland.fi/fi/helsinki- airport-congress/enemman-irti-kokouksesta/http://www.sspfinland.fi/fi/helsinki- airport-congress/enemman-irti-kokouksesta/  Voit lähettää tarjouspyynnön kokouksesta osoitteeseen: sales@sspfinland.fi tai voit pyytää sitä puhelimitse myntipalvelun numerosta : 0207 629732 sales@sspfinland.fi  Kokouspäivän aikana on mahdollista saada myös erikoishintaista pysäköintiä parkkipaikoilla P2,P3,P4 ja P5. Siitäkin voi kysellä lisää myyntipalvelusta.  Tiloissa voi järjestää myös buffetlounaita vähintään 10 henkilön ryhmille.


Lataa ppt "KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google