Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !"— Esityksen transkriptio:

1 D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Munkkiniemi – Munksnäs Rotaryklubilla on kunnia kutsua kaikki piirin rotarit avec ystävineen yhteiseen itsenäisyyspäivän juhlaan. Iltajuhlaa vietetään Hilton Helsinki Kalastajatorpalla alkaen klo Juhlallisen Itsenäisyyspäivän Buffet tarjoilun ohessa kuullaan musiikkiesityksiä, tervehdyksiä sekä juhlapuhe. Osallistumalla juhlaan, olet mukana piirin Itämeren suojeluhankkeissa. Rotaryosuus päättyy noin klo 22:00, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa iltaa Pyöreässä Salissa nauttien musiikista ja tanssista sekä seurustellen vaikka Linnasta saapuvien tuttujen ja tuntemattomien kanssa.

2 D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Juhlassa kerätään varoja Itämeren Suojeluun. Menun hinnasta (60 € / hlö) lahjoitetaan lyhentämättömänä 10 € piirin 1420 Itämeri - rahastoon. Tulethan Sinäkin juhlimaan Itsenäisyyttä ja tukemaan meille kaikille tärkeää hanketta! Itsenäisyyspäivän menu: Tervetuliaismalja Alkuruoka Vihersalaattia ja sinappikastiketta Muikunmätimunia Lämminsavulohta ja Maximilliankastiketta Graavisiikaa ja hovimestarinkastiketta Hirvipateeta ja punasipulihilloketta Palvattua karitsaa ja tatti-perunasalaattia Savustettuja kokonaisia katkarapuja ja aiolia Aurajuustomoussea Pääruoka Paahdettua fasaaninrintaa Baden Baden; kermakastiketta ja haudutettua päärynää Loisteella paistettua lohta ja korvasienimuhennosta Säräjuureksia ja pariisinperunoita Jälkiruoka Suklaamoussea Mustaherukkajäädykettä ja sabayonkastiketta Samppanjahyytelöityjä hedelmiä ja vaniljakreemiä

3 D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Sitova ilmoittautuminen to mennessä maksamalla 60 € / henkilö tilille: Munkkiniemen Rotaryklubi Lisätietoja kohtaan: Itsenäisyyspäivä Rotaryjuhla vietetään Siirtomaa-salissa, jonne voimme tarpeen mukaan nimikoida klubeille omia pöytiä (Huom ! ei yksittäisiä pöytävarauksia / plaseerausta) Klubien mahdolliset pöytävaraukset (8h/ pöytä) sähköpostilla ja mahdolliset lisätiedot Munkkiniemen rotaryklubin klubimestarilta Timo Ståhlströmiltä gsm ) Iltajuhlan jatkoja varten on mahdollisuus varata Pyöreään Saliin pöytä. Pöytävaraus tehdään Hilton Kalastajatorpalle myyntipalveluun numeroon Tervetuloa! Munkkiniemen Rotaryklubin puolesta Matti Taipale, presidentti HUOM ! Hilton Kalastajatorppa tarjoaa edullisen majoituksen (85€ 1-2 hh huone, sis. aamiaisen) Varaukset suoraan hotellista puh Juhla- tai tummapuku (rotari- ja muut kunniamerkit).


Lataa ppt "D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google