Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014.  Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014.  Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut."— Esityksen transkriptio:

1 Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014

2  Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut Leinosen lammella  Paloaukean museokierros 10 €/hlö Ulkoilun ja liikunnan jälkeen  Päärakennuksen sauna tai rantasauna ja avanto Pärnätuvalla  Kylpypalju tilauksesta 300 € Saunan jälkeen valitse seuraavista saunapalavaihtoehdoista:  Kinkku- tai lohikiusausta  Metsäsienikeittoa  Nuotiomakkaraa tai nakkeja ja perunasalaattia  20 €/hlö sauna ja ruoka  Naudanlihapataa ja kermaperunoita  Uuniperunaa, tuorejuustotäytettä ja savustettua lohta  25 €/hlö sauna ja ruoka  Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu tuoresalaatti, salaatinkastike, patonki ja levite. Mehu ja vesi.  Ruokailu voidaan järjestää myös tunnelmallisessa grillikodassa  Minimiryhmäkoko 10 henkilöä

3  Pärnävaaran ympäristössä on loistavat maastot ulkoiluun ja pyöräilyyn. Puhdas luonto tarjoaa mahdolliuuden myös marjastukseen ja sienestykseen.  Mato-onkikilpailut Leinosen lammella  Kesäolympialaiset Pärnätuvalla:  Maagolfrata  Lentopallo  Keihäänheitto  Puujalkakävely  Eko-ase ammunta  Paloaukean museokierros 10 €/hlö Ulkoilun ja liikunnan jälkeen  Päärakennuksen sauna tai rantasauna  Kylpypalju tilauksesta 300 € Saunan jälkeen valitse seuraavista saunapalavaihtoehdoista:  Kinkku- tai lohikiusausta  Metsäsienikeittoa  Nuotiomakkaraa tai nakkeja ja perunasalaattia  20 €/hlö sauna ja ruoka  Naudanlihapataa ja kermaperunoita  Uuniperunaa, tuorejuustotäytettä ja savustettua lohta  25 €/hlö sauna ja ruoka  Kaikkiin vaihtoehtoihin kuuluu tuoresalaatti, salaatinkastike, patonki ja levite. Mehu ja vesi.  Ruokailu voidaan järjestää myös tunnelmallisessa grillikodassa  Minimiryhmäkoko 10 henkilöä


Lataa ppt "Pärnätuvan virkistys ja saunapaketit 2014.  Pärnävaaran urheilukeskuksessa on loistavat mahdollisuudet murtomaahiihtoon ja mäenlaskuun.  Pilkkikilpailut."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google