Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Suomen Siivoustekninen Liitto ry

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Suomen Siivoustekninen Liitto ry"— Esityksen transkriptio:

1 Suomen Siivoustekninen Liitto ry

2 Suomen Siivoustekninen Liitto ry
on vuonna 1970 perustettu yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. ei puutu politiikkaan eikä TES- kysymyksiin. vaikuttaa aktiivisesti siihen, että puhtausalan arvostus kasvaa ja sen merkitys ymmärretään yhteiskunnassa.

3 Suomen Siivoustekninen Liitto ry
julkaisee puhtausalan ammattilehteä, PUHTAUS&PALVELUsektoria tuottaa puhtausalan oppikirjoja, oppaita, videoita ja verkkomateriaalia järjestää Finnclean-messut ja miniClean- tapahtumat järjestää koulutusta, esim. Esimiespäivät ja Ohjaajapäivät myöntää Clean Card -sertifikaatit

4 Suomen Siivoustekninen Liitto ry
organisoi Puhtausalan ammattilainen ja Puhtausalan esimies -kilpailut osallistuu lasten puhtauskasvatukseen myöntää stipendejä koulutus- ja tiederahastoistaan kehittää menetelmä- ja aikastandardeja yhdistää puhtausalasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneet ihmiset ja yhteisöt.

5 SSTL:n ja Siivoussektorin tuotemerkkejä
valistaa kehittää kouluttaa tiedottaa organisoi innostaa

6 Suomen Siivoustekninen Liitto ry
Vietetään vuosittain viikolla 15. Tavoitteena tehdä puhtausalaa näkyväksi. Kaikki puhtausalan toimijat voivat osallistua.

7 Siivoussektori Oy liiton kokonaan omistama osakeyhtiö
perustettu vuonna 1986 hoitamaan liiton arvonlisäveronalaista toimintaa ei pyri tuottamaan voittoa, vaan tarjoamaan laadukkaita palveluja ja julkaisuja puhtausalalle.

8 Siivoustekniset yhdistykset
SSTL:llä on 16 paikallista siivousteknistä yhdistystä ja yksi valtakunnallisesti toimiva senioreiden siivoustekninen yhdistys. SSTL:llä on noin 80 yritysjäsentä, jotka edustavat kattavasti puhtausalaa. Siivoustekniset yhdistykset

9 Siivoustekniset yhdistykset
yhdistykset päättävät toiminnastaan itsenäisesti: toimintamuotoja ovat mm. koulutukset, matkat, tutustumiskäynnit, jäsenillat sekä teemaviikot ja -tapahtumat toiminnasta tiedotetaan jäsenkirjeillä, PUHTAUS&PALVELUsektori-lehdessä ja liiton nettisivujen tapahtumakalenterissa. Joillakin yhdistyksillä on myös omat nettisivut Siivoustekniset yhdistykset

10 Siivoustekniset yhdistykset
Etelä-Savon Sty Helsingin Sty Kainuun Sty Kanta-Hämeen Sty Karjalan Sty Keski-Suomen Sty Kymen Sty Lapin Sty Länsi-Pohjan Sty Oulun Seudun Sty Pirkanmaan Sty Pohjanmaan Sty Pohjois-Savon Sty Päijät-Hämeen Sty Satakunnan Sty Turun Sty Senioreiden Sty (valtakunnallinen)

11 Henkilöjäsenen edut puhtausalan luetuin ammattilehti PUHTAUS&PALVELUsektori 8 numeroa vuodessa SSTL:n, Siivoussektori Oy:n ja siivousteknisten yhdistysten järjestämät tapahtumat, koulutukset, tutustumiskäynnit ja retket edulliseen jäsenhintaan tai jopa veloituksetta. vapaa-ajalle hotelli-, risteily- ja muita matkaetuja. kaikki SSTL:n julkaisut jäsenhintaan mahdollisuus verkostoitua alan henkilöiden ja yritysten kanssa.

12 Mitä jäsenyys maksaa? Varsinaiset jäsenet maksavat noin 12 senttiä / päivä eli 45 € / vuosi. Opiskelijajäsenet noin 8 senttiä / päivä eli 30 € vuodessa. Seniorit 10 senttiä / päivä eli 38 € vuosi. Jäsenyys tuo sinulle runsaasti rahanarvoisia etuja. Liity siis joukkoomme! Täytä jäsenhakemus osoitteessa

13 Lapsille ja nuorille Sipi Sammakon Siivouskoulu, joka toimii jo sadoissa päiväkodeissa ja ala-asteilla eri puolilla Suomea Sipiviikkoa vietetään viikolla 7 Sipimateriaalia: kortit, tehtäväkirja, juliste, siivouspyyhe. Sipikoulun ohjeet ja materiaalit:

14 Puhtausalan koulutus ja työtehtävät
Alan koulutus on monipuolista toisen asteen oppilaitoksista ja näyttötutkinnoista ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Työtehtävät ovat haasteellisia monenlaista ammattitaitoa vaativia tehtäviä.

15 Ammattitutkintomerkki
Merkin voivat hankkia puhdistuspalvelualan perustutkinnon, laitoshuoltajan ammattitutkinnon tai siivousteknikon tai siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinnon suorittaneet. Tarkemmat ohjeet:

16 Yhteystiedot Suomen Siivoustekninen Liitto ry. Siivoussektori Oy
Haapaniemenkatu 7-9 B 14 00530 HELSINKI puhelin: (040) sähköposti:


Lataa ppt "Suomen Siivoustekninen Liitto ry"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google