Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

E XPERICON www.expericon.fi1. E XPERICON www.expericon.fi2  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna 2011 3,8 milj. 

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "E XPERICON www.expericon.fi1. E XPERICON www.expericon.fi2  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna 2011 3,8 milj. "— Esityksen transkriptio:

1 E XPERICON www.expericon.fi1

2 E XPERICON www.expericon.fi2  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna 2011 3,8 milj.  Henkilöstö noin 40 kokenutta ammattilaista.  Jatkuvasti täydentyvä hyvä osaajakanta rekrytointien ja verkostokumppanien kautta.  Välitetään kokeneita ICT-alan, projekti- ja hankejohtamisen, liikkeenjohdon, henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisia, joilla on vahva asiantuntijaosaaminen omalta osaamisalueeltaan.  Asiakkaamme ovat yrityksiä, joilla on tarve saada kohdennettua asiantuntijaosaamista projekteihinsa. Expericon Oy

3 E XPERICON www.expericon.fi3 Palvelumme asiakkaillemme  Ammattilaisten vuokraus: Vuokraamme kokeneita osaajiamme asiakastarpeisiin isoille ja pienille yrityksille.  Rekrytointi: Hoidamme asiakkaillemme myös rekrytointitoimeksiantoja. Tarvittaessa asiantuntijavuokraus ja rekrytointi voidaan myös yhdistää alun vuokrauksesta myöhempään palkkaukseen.  Resurssien ulkoistus: Asiakkaamme voivat toteuttaa henkilöstön ulkoistushankkeita yhteistyössä kanssamme.

4 E XPERICON www.expericon.fi4 Expericonin edut asiantuntijalle  Ei alkuinvestointia. Tuottava toiminta voidaan käynnistää heti ja Expericonin hallinnon prosessit ovat heti käytössä. Aikaa ja rahaa ei kulu yhtiön perustamiseen eikä yhtiön pyörittämisen opetteluun. Toiminnan käynnistäminen Expericon Oy:n osana on turvallista, reilua ja tehokasta.  Expericonissa voit hyödyntää sekä yrittäjän että TYEL-työsuhteen edut työttömyys- ja eläketurvat säilyttäen. Voit valita itsellesi lain ja verottajan sallimat yrittäjän edut sekä työntekijän luontoisedut.  Expericonin yrittäjyysmallilla voit keskittyä omaan ammattityöhösi ja siinä kehittymiseen.

5 E XPERICON www.expericon.fi5 Expericonin edut asiantuntijalle  Mahdollisuus hyödyntää Expericonin myyntivoimaa sekä nykyisiä ja tulevia asiakassuhteita.  Expericonin tunnettuudesta ja koosta on hyötyä oman osaamisen markkinoinnissa. Monet yritykset eivät tee sopimuksia yhden hengen yritysten kanssa.  Expericon on kannattava yritys, mutta ei tavoittele voittoa, vaan pyrkii kulujen jälkeen tuottamaan mahdollisimman hyvän ansiotulon työntekijöilleen.  Tarjoaa kotipesän omaa asiantuntemustaan erilaisten Hub- organisaatioiden kautta myyville asiantuntijoille, jolloin omaa toiminimeä ei tarvitse perustaa pelkästään siihen tarkoitukseen.

6 E XPERICON www.expericon.fi6 Yhteystiedot: Expericon Oy Lönnrotin puistikko 5 A 1 00120 Helsinki puh. (09) 4540 0540


Lataa ppt "E XPERICON www.expericon.fi1. E XPERICON www.expericon.fi2  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna 2011 3,8 milj. "

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google