Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu"— Esityksen transkriptio:

1 Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu
Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu. Työviesti pelastaa hermosi. Työviesti pelastaa työelämän.

2 Työviesti säästää aikaa ja rahaa!
[ ] Työviesti säästää aikaa ja rahaa! Saat tärkeän työntekijäsi työpanoksen käyttöösi yhdeksäksi päiväksi enemmän joka kuukausi ilman lisätyövoiman rekrytointia. Jos esimerkiksi 20 esimiestä soittelee päivittäin sijaisia 10 minuuttia tulee siitä viikossa yhteensä yli 16 tuntia. Työaikaa kuluu silloin kuukaudessa 64 tuntia eli työpäivää. - Paljonko sinulle maksaa tärkeän työntekijäsi päivätyö? Työviesti auttaa ja maksaa vain: 20 käyttäjää tekstiviestiä = 468 €/kk Ai miten muka?

3 [ ] Entä muuta? Jatkuvuus Poikkiosaamisen hyödyntäminen Koulutus-
tarpeiden ennakointi Poikkiosaamisen hyödyntäminen Tuottavuus

4 [ ] Me olemme Sijaishaltija Oy. 31 000 välitettyä työntekijää.
Referensseinä Outokummun Terästehdas, Varamiespalvelu ja Helsingin Diakonissalaitos Perustettu 2009. Palkittu Innosuomi 2010 ja Harva On Rautaa -kilpailun finalisti 2013. Taustalla lappilaiset yrittäjät Heidi Alariesto ja Jari Hakkarainen. Tuotteemme nimi on Työviesti.

5 [ ] Työntekijänkin parhaaksi.
• Ylityöt jaetaan tasapuolisesti (eikä pärstän perusteella). • “Aikaa säästyy oikeisiin töihin.” (Outokummun vuoromestari) • Ehkäisee laittomat ylityömäärät (Kun 40 työvuoroa otettu vuoden sisään, järjestelmä ilmoittaa huomiovärillä.) • Vähentää stressiä kun tietää tavoittavansa henkilökunnan nopeasti ja helposti. • Joukkoon kuulumisen tunne kun kysytään ylitöihin ja voi vaikuttaa siihen paremmin. • Kesätyöntekijäresurssin käyttäminen muinakin vuodenaikoina ja sitouttaminen taloon.

6 Työviesti. Näin se toimii.

7 [ ] Kysy lisää. Teemme tarjouksen. heidi.alariesto@sijaishaltija.fi
puh


Lataa ppt "Käytä työaikasi siihen minkä osaat ja mihin sinut on palkattu"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google