Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nuorisotyö Oulussa kouluissa. Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nuorisotyö Oulussa kouluissa. Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön."— Esityksen transkriptio:

1 Nuorisotyö Oulussa kouluissa

2 Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön työmuotoja ja toimintatapoja nuorisotyöntekijä tuo oman osaamisensa koulun arkeen yhteistyöresurssit, yhteinen henkilöstö ja yhteiset tilat tavoittaa lapsia ja nuoria niin vapaa-ajalla kuin koulussa lisätä nuorisopalveluiden asiakkaita eri toimintoihin sosiaalisten taitojen ja osallisuuden vahvistaminen

3 TULEVAT EKALUOKKALAISET Esikoululaisten tutustumisretket nuorisotaloon, jolloin tilat ja työntekijät tulevat lapsille tutuiksi Eskareiden vanhempainillat, joissa esitellään alueen nuorisopalveluita (ip-toiminta ja alueellinen nuorisotyö) Ryhmätoiminnot

4 ALAKOULULAISET Koulupäivystys ja liikuntatuokion vetäminen pitkillä välitunneilla lähikouluilla Pienryhmätoiminta Osallisuustoiminta Tutustuminen nuorisopalveluihin (tiedotus ja markkinointi) Osallistuminen lähikoulujen tapahtumiin esim. vanhempainillat ja tapahtumat jne.

5 6.-LUOKKALAISET Kummitoiminta Haastattelut eli vapaamuotoinen henkilökohtainen keskustelu kaikille kutosluokkalaisille; mitä sulle kuuluu? Seiskalle ilta oppilaille ja vanhemmille. Ohjelmasta vastaavat koulu ja nuorisopalvelut. Tarkoituksena on pohtia oikeuden, vastuun ja velvollisuuden kysymyksiä sekä rajojen asettamisen merkitystä nuoren ihmisen elämässä. Nivelvaiheen tuki (ohr jne..)

6 YLÄKOULULAISET Ryhmäytykset, muistelot Koulupäivystys ja kasiluokkalaisten haastattelut (mitä kuuluu nyt?) Vanhempainillat Jopotoiminta Pienryhmätoiminta Osallisuus Tutustuminen nuorisopalveluihin (tiedotus ja markkinointi)

7 Muuta... Kesäaction; - liikunnallista tekemistä lapsille ja nuorille ympäri Oulua puistoissa, päiväkodeissa ja rannoilla yhteistyössä SiKu:n kanssa. Toiminnan suunnittelussa ja toteutuksessa mukana Jopo-nuoret (kouluaikana)

8

9

10

11

12

13

14 8. – LUOKKALAISTEN HAASTATTELU Nimi:_______________________________Luokka:_______________ Haastattelupäivä:____________Haastattelija:________________ Vapaa-aika ja harrastukset (Mitä harrastat? Mitä teet viikonloppuisin? Missä vietät vapaa-aikaasi?) Kaverit (Onko sinulla kavereita? Seurusteletko?Oletko törmännyt kiusaamiseen?) Perhe (Keitä perheeseesi kuuluu? Millaiset välit teillä on? Miten olette jakaneet kotitöitä?) Koulu (Miten koulussa menee? Mitkä aineet kiinnostavat sinua? Tarvitsetko apua jossain aineessa? Auttaako kotiväki kouluasioissa?

15 Jaksaminen (Nukutko riittävästi? Väsyttääkö päivisin? Syötkö säännöllisesti?) Muut asiat (Oletko maistanut alkoholia? Tupakkatuotteita? Juotko energiajuomia?) Haastattelijan huomioita:


Lataa ppt "Nuorisotyö Oulussa kouluissa. Yhdessä tekemisen tavoite kehittää yhteistyötä ja tiedonkulkua perheen ja koulun kanssa kehittää ja monipuolistaa nuorisotyön."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google