Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pietarilaiset vieraat oppitunneilla ja koulupäiväämme seuraamassa Vierailussa on tutustuttu koulun arkeen ja juhlaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pietarilaiset vieraat oppitunneilla ja koulupäiväämme seuraamassa Vierailussa on tutustuttu koulun arkeen ja juhlaan."— Esityksen transkriptio:

1 Pietarilaiset vieraat oppitunneilla ja koulupäiväämme seuraamassa Vierailussa on tutustuttu koulun arkeen ja juhlaan.

2 Venäjän tunnit Pyritty hyödyntämään lukujärjestyksessä olevia tunteja. Hyödynnetty ajankohtaisia aiheita ja käsiteltävissä olevia oppisisältöjä (asuminen, juhlat, koululaisen päivä, päiväjärjestys…). Haastatteluja ja kulttuurien esittelyä, joihin ennakkoon valmistauduttu (juhlat, suomalainen /venäläinen elämänmuoto…). Tutustumista.

3 Avoimet ovet-tapaamisia Kaikille venäjän opiskelijoille ja vieraille. Tutustumista edistävää ohjelmaa. Kilpailuja ja leikkejä, joissa venäläisiä ja suomalaisia samoissa ryhmissä. Harjoittelijoiden ja oppilaiden yhteistyötä. Ajankohtaiset teemat hyödynnetty: mm. pikkujoulu. Tarjoilua ja tunnelmaa.

4 Avoimet ovet v.2006 Harjoittelijat Venla, Riikka ja Satu pitämässä suunnittelemaansa pikkujoulua.

5 Avoimet ovet 8.12.2006 Harjoittelijoiden suunnittelema ohjelma: Kaikki saavat kortit, jossa oman ryhmän symboli. Istutaan pöytiin. Samassa pöydässä venäläisiä ja suomalaisia. Tervetuliaissanat, ryhmissä tutustutaan muutamien kysymyksien avulla toisiinsa. Tietokilpailu Venäjästä ja Suomesta. Mukana jouluaiheisia kysymyksiä. Suomalaisen joululaulun opettaminen «Joulu on taas». Venäläinen joululaulu «Ёлочка». Iltapäivän ohjelmasta kertominen. Koulupäivä jatkuu kaupunkikierroksella. (Sibeliuksen syntymäpäivä ja ohjelmassa kiertoajelu, Sibeliuksen puistossa käynti yksi kohde) Jouluinen piiritanssi. Seurustelua.

6 Muuta ohjelmaa koulussa Muiden aineiden tunteja, joista vieraat kiinnostuneet: englanti, matematiikka… Koulun muuta ohjelmaa, mm. teatterikerho. Koulun juhlat mm. lukiolaisten pikkujoulu.

7 Koulun esittelyä Koulutilojen esittelyä oppilaiden ja harjoittelijoiden yhteisvoimin.

8 Opettajilla tapaamisia rehtorien ja opettajiemme kanssa Mielipiteiden vaihtoa kasvotusten. Mahdollisuus saada tietoa vierailevasta koulusta ja koulusysteemistä.


Lataa ppt "Pietarilaiset vieraat oppitunneilla ja koulupäiväämme seuraamassa Vierailussa on tutustuttu koulun arkeen ja juhlaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google