Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tavoitteet antaa eri maista tuleville nuorille mahdollisuus tapaamiseen ja mielipiteiden vaihtoon Antaa nuorille tietoa Kreikan historiasta ja kulttuurista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tavoitteet antaa eri maista tuleville nuorille mahdollisuus tapaamiseen ja mielipiteiden vaihtoon Antaa nuorille tietoa Kreikan historiasta ja kulttuurista."— Esityksen transkriptio:

1 Tavoitteet antaa eri maista tuleville nuorille mahdollisuus tapaamiseen ja mielipiteiden vaihtoon Antaa nuorille tietoa Kreikan historiasta ja kulttuurista sekä kertoa olympialaisten historiallisesta taustasta kehittää ja ylläpitää eri kulttuureista tulevien nuorten välisiä yhteyksiä rasismia ja muukalaisviha vastustamiseksi muodostaa nuorten työpajoja, joiden innoituksena ovat olympialaisten viiden renkaan symboloimat arvot ja periaatteet antaa nuorille mahdollisuuksia vaihtaa kokemuksia siitä, miten monikulttuurisissa yhteiskunnissa voi säilyttää oman identiteettinsä tutustuttaa nuoret vuoden 2004 olympialaisiin olympialaisten arvojen hengessä antaa tietoa vuoden 2006 kulttuuripääkaupungista Patraksesta antaa nuorille mahdollisuus laajentaa maailmankuvaansa suvaitsevaisuuden hengessä, rakentaa itsetuntoa ja tutustua uusiin ihmisiin.

2 Aktiviteetit Tutustuminen Ateenaan yhden päivän ajan Tutustuminen PROTASI- järjestöön ja paikalliseen oppilaitokseen Patraksessa kahden päivän ajan Tutustuminen Olympiaan ja osallistuminen työpajatyöskentelyyn sekä muihin aktiviteetteihin neljän päivän ajan

3 Työpajat Suunnitteilla on viisi erilaista työpajaa, jotka symboloivat olympialaisten viittä rengasta. SEVACH- ryhmä huolehtii työpajojen organisoinnista. Työpaja työskentelyyn osallistuvat eri maista tulevat opiskelijat. Työpajoissa suunnitellaan musiikkiesityksiä, tehdään käsitöitä, pelataan ja leikitään. Opettajat osallistuvat työryhmiin, joiden tavoitteena on kehittää toiminnallista oppimista.


Lataa ppt "Tavoitteet antaa eri maista tuleville nuorille mahdollisuus tapaamiseen ja mielipiteiden vaihtoon Antaa nuorille tietoa Kreikan historiasta ja kulttuurista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google