Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

UUSI NUTA + UUSI UUSI OSTARI 04/2015 Laajasalon nuorisotalon tiimi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "UUSI NUTA + UUSI UUSI OSTARI 04/2015 Laajasalon nuorisotalon tiimi."— Esityksen transkriptio:

1 UUSI NUTA + UUSI KIRJASTO @ UUSI OSTARI 04/2015 Laajasalon nuorisotalon tiimi

2 UUSI NUTA + UUSI KIRJASTO Nuorisotyöntekijät kysyivät Laajasalon yläkoululaisilta heidän mielipiteitään ja ajatuksia tulevasta uudesta ostarista sekä kirjaston ja nuorisotalon yhteistilasta. Lisäksi ”ideaboxi” on ollut nuorisotalolla avoinna ajatuksille. Vastaajina oli noin 60 nuorta ja osasta idealapuista oli samankaltaisia toiveita - listaan on laitettu ehdotus vain yhden kerran. Usean lapun takana on todellisuudessa myös nuorten kaveriporukka.

3 Tietokone- ja pleikkapelejä TV Kunnolliset äänentoistolaitteet Pingis- ja biljardipöytiä Hienosti/tyylikkäästi sisustettu, hyvä valaistus/isot ikkunat, maalaus-seinä Leipomista Tyttöjen huone Hyviä kunnollisia meikkejä Laasersotakenttä Pelitila Ps3, Ps4, Xbox, tietokoneita Huone missä voi pelata futista Urheilusali Kuntosali Paljon pelejä Kiipeilyseinä Paljon hyviä kirjoja kirjastoon Samaa kuin oli edellisessä Aukioloajat, joka päivä auki myös viikonloppuisin Keittiö, jossa moderni syömistila Iso valkokangas Skeitti-tilat Iloisia värejä Paljon kasvillisuutta esim. istutettaan kukkia jne. Ruokaa Missä voi uida kuten trumpettipuistossa Skeittilautoja Paikka missä voi tavata uusia kavereita Kotieläimiä Nukkumishuone Kuulokeita joilla voi kuunnella musaa Kännykän latureita Kirjasto ja Nuorisotalo erikseen Kirjastoon lisää mangaa Joskus vois olla Disco NUORTEN AJATUKSIA NUORISOTALON JA KIRJASTON YHTEISTILOIHIN LIITTYEN:

4 NUORTEN AJATUKSIA UUTEEN OSTOSKESKUKSEEN LIITTYEN: Mäkki, McDonalds Vaatekauppoja, kuten Ginatrikot, H&M, BikBok, kenkäkauppoja Kaikkee Aktiviteetteja ostarille Elektroniikka-kauppa Kuvien mukainen Isommat kaupat


Lataa ppt "UUSI NUTA + UUSI UUSI OSTARI 04/2015 Laajasalon nuorisotalon tiimi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google