Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuntien ja valtion välinen tehtävienjako - Kunta- ja palvelurakenneuudistushankkeen asettamispäätös - Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministeriryhmän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuntien ja valtion välinen tehtävienjako - Kunta- ja palvelurakenneuudistushankkeen asettamispäätös - Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministeriryhmän."— Esityksen transkriptio:

1

2 Kuntien ja valtion välinen tehtävienjako - Kunta- ja palvelurakenneuudistushankkeen asettamispäätös - Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministeriryhmän linjaukset aluevaiheeseen - Aluevaiheen kysymys- ja tehtävärunko Arto Koski 8.11.2005

3 Kunta- ja palvelurakenneuudistushankkeen asettamispäätös 11.5.2005 Tehtävät, neljäntenä kohtana sivulla 2: -Arvioidaan valtion ja kuntien tehtävien ja kustannusten jakoa (valtionosuusjärjestelmän uudistamisen toinen vaihe hankkeeseen soveltuvin osin) ja tehdään tarvit- tavat esitykset. Aikataulu, neljäs kappale sivulla 4: -Kunta- ja palvelurakenneryhmä valmistelee kunnilta val- tiolle siirrettävistä tehtävistä ja siirron vaikutuksista kun- tien ja valtion välisiin taloudellisiin suhteisiin 31.12.2005 mennessä. Perustelumuistion liite 4. Julkisuudessa esitettyjä ehdotuksia tehtävien siirroista kunnilta valtiolle.

4 Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministeriryhmän linjaukset (28.9.2005) aluevaiheeseen: 5.2. Aloitusseminaarit ja aluevaiheen aikataulu … Kuntien ja valtion välisestä tehtävänjaosta tulee raportoida 1.12.2005 mennessä. Aluevaiheen kysymys- ja tehtävärunko: 1.KUNTIEN JA VALTION VÄLINEN TEHTÄVIENJAKO (Osio 1 valmiiksi 1.12.2005 mennessä) 1.1. Mitä tehtäviä olisi tarpeen siirtää valtion tehtäväksi? Vaikuttavatko eri mallit (peruskuntamalli, piirimalli, aluekuntamalli) tarpeeseen siirtää tehtäviä valtiolle? 1.2. Millaisia hyötyjä ja haittoja näette alueellanne syntyvän, jos ammattikorkeakoulutoiminta siirrettäisiin valtion tehtäväksi? Vaikuttavatko eri mallit hyötyihin ja haittoihin? Jos vaikuttavat, niin miten? 1.3. Millaisia hyötyjä ja haittoja näette alueellanne syntyvän, jos palo- ja pelastustoimi siirrettäisiin valtion tehtäväksi? Vaikuttavatko eri mallit hyötyihin ja haittoihin? Jos vaikuttavat, niin miten? Jos palo- ja pelastustoimi siirrettäisiin valtion tehtäväksi, niin miten ensihoito ja sairaankuljetus tulisi järjestää?


Lataa ppt "Kuntien ja valtion välinen tehtävienjako - Kunta- ja palvelurakenneuudistushankkeen asettamispäätös - Peruspalveluohjelmaa valmistelevan ministeriryhmän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google