Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taiken asiantuntija- ja verkostoitumispäivä 10.9.2013 Valkoinen Sali Valtionhallinnon vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelma (VATU) Ylijohtaja Riitta Kaivosoja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taiken asiantuntija- ja verkostoitumispäivä 10.9.2013 Valkoinen Sali Valtionhallinnon vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelma (VATU) Ylijohtaja Riitta Kaivosoja."— Esityksen transkriptio:

1 Taiken asiantuntija- ja verkostoitumispäivä 10.9.2013 Valkoinen Sali Valtionhallinnon vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelma (VATU) Ylijohtaja Riitta Kaivosoja

2 Vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelman (VATU) tavoitteena on valtionhallinnon roolin ja tehtävien kirkastaminen julkisen talouden kestävyysvajeen paineessa. Ohjelman avulla haetaan valtionhallintoon rakenteellisia uudistuksia ja uusia työtapoja. Eri hallinnonalojen omat VATU-ohjelmat muodostavat ohjelman toimeenpanon ytimen. Niitä ovat kunkin hallinnonalan VATU-hankkeet, inhimillisen pääoman kehittäminen ja ydintoimintoanalyysissa tuotettujen ehdotusten toimeenpano.

3

4

5

6

7

8

9 VATU OKM:n toimialalla Hankkeet IVirastorakenteen uudistukset: 1)Venäjän ja Itä-Euroopan instituutin tilalle Cultura-säätiö 1.1.2013 lukien 2)Taiteen keskustoimikunnasta Taiteen edistämiskeskus 1.1.2013 lukien 3)Valtion taidemuseon tilalle Kansallisgalleria 1.1.2014 lukien, HE annettu/kevät 2013 4)Kansallinen audiovisuaalinen arkisto ja Mediakasvatus- ja kuvaohjelma- keskus yhdistetään 1.1.2014 lukien. Laki hyväksytty. 5)Kansalliskirjaston ja Varastokirjaston yhdistämistä selvitetty. Ei toteuteta.

10 IIKansainvälistymisen tuen hanke OKM – CIMO – OPH IIIInhimillisen pääoman näkökulma tulosohjauksessa OKM - Tiedelaitokset

11 PRIORISOIDUT TOIMENPITEET IKorkeakoulujen rahoituspohjan laajentaminen: Otetaan käyttöön EU/ETA-alueen ulkopuolelta hakeville opiskelijoille hakemus- tai hakijamaksu IITieto- ja viestintätekniikan käyttöönotto ylioppilastutkinnon suorittamisessa IIIValtionavustuskäytänteiden ja vaikuttavuuden vahvistaminen


Lataa ppt "Taiken asiantuntija- ja verkostoitumispäivä 10.9.2013 Valkoinen Sali Valtionhallinnon vaikuttavuus- ja tuloksellisuusohjelma (VATU) Ylijohtaja Riitta Kaivosoja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google