Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

RENTOUTUMINEN. RENTOUTUMINEN RENTOUTUMINEN Rentoutuminen hoitaa mieltä. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat kuulemaan ​omia ajatuksia ja tunteita.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "RENTOUTUMINEN. RENTOUTUMINEN RENTOUTUMINEN Rentoutuminen hoitaa mieltä. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat kuulemaan ​omia ajatuksia ja tunteita."— Esityksen transkriptio:

1

2 RENTOUTUMINEN

3 RENTOUTUMINEN Rentoutuminen hoitaa mieltä.
Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat kuulemaan ​omia ajatuksia ja tunteita. Poistaa vaikeita tunteita, kuten esimerkiksi: levottomuus pelko ahdistus.

4 MITEN RENTOUTUA? Rentoutua voi yksin, tai muiden kanssa, kehon tai mielen avulla. Esimerkiksi: kävelemällä, liikkumalla luonnossa kotitöitä tehdessä kuuntelemalla musiikkia lukemalla, piirtämällä, tekemällä käsitöitä ystävien seurassa olemalla kehoa venyttelemällä, liikkumalla kylmä- ja lämpöhoitojen avulla, hieromalla mielikuvien avulla, esimerkiksi kuvittelemalla itselleen hyvän, turvallisen paikan.

5


Lataa ppt "RENTOUTUMINEN. RENTOUTUMINEN RENTOUTUMINEN Rentoutuminen hoitaa mieltä. Hiljentyminen ja rauhoittuminen auttavat kuulemaan ​omia ajatuksia ja tunteita."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google