Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Gopro action-kamerat Hero 4 silver ja hero 2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Gopro action-kamerat Hero 4 silver ja hero 2018."— Esityksen transkriptio:

1 Gopro action-kamerat Hero 4 silver ja hero 2018

2 Kosketuseleet Sammutus pitkällä painalluksella. KosketusNÄYTTÖ

3 VIDEON KUVAAMINEN, se helpoin tapa
Haittapuoli: kameran virta katkeaa kuvausten välissä, et voi siis muokata asetuksia tai katsella kuvattuja pätkiä notkeasti.

4 VIDEON KUVAAMINEN, SE TOINEN tapa
Kuvaustilan vaihtaminen kosketusnäytöltä: TAI Kuvaustilan vaihtaminen sivupainikkeesta: VIDEON KUVAAMINEN, SE TOINEN tapa Kamera pysyy käynnissä ja kuvaat tarpeen mukaan. Näytöltä voi esikatsella otoksia sekä vaihtaa tiloja ja asetuksia ennen kuvaamista. Kamera jää päälle silloinkin, kun et kuvaa. Lyhyillä painalluksilla vaihtaa kuvaustilaa (photo – burst – time lapse video – time lapse photo – video)

5 Highlight-tunnisteet kuvattaessa

6 PUHEOHJAUS Laita puheohjaus päälle pyyhkäisemällä näytöstä alas:
Puhu lähellä laitetta kuuluvalla äänellä. Pois päältä: Komentokieltä voi vaihtaa (ei FI).

7 YHTEYDEN MUODOSTAMINEN GOPRO-SOVELLUKSEEN
SALASANA Hero (2018) Ingman_go1

8 Ominaisuudet & vertailu
do shell script "screencapture ~/Desktop/screenshot.png" Ominaisuudet & vertailu Hero4 silver Hero (2018) + Monipuolisemmat videotilat + Hidastukset + Suurempi resoluutio - Kalliimpi + Ääniohjaus + Kestää vettä + Halvempi -Vähemmän videotiloja

9 FeiyuTech g5-gimbal (v1.2)

10 ALKUINFOA G5-gimbaalia voi käyttää gopro hero 5,- ja gopro hero 4-kameroiden kanssa. Myös muut samaa kokoluokkaa (44.6mm x 62mm) olevat action-kamerat ovat käyttökelpoisia tämän gimbalin kanssa. FEIYUTECHIN OMILLA SIVUILLA G5-GIMBAL MAKSAA TÄLLÄ HETKELLÄ 199.00 EUROA

11 Muutamia G5-gimbalin ominaisuuksia
G5-gimbal on vedenkestävä. Kameran kiinnitys kahdella pitkällä ruuvilla. Jos käytät gopro hero 4-kameraa g5-gimbalin kanssa, voit lyhyellä usb- kaapelilla ladata kameraasi gimbalilla kytkettyäsi sen siihen. G5-gimbal kykenee täyteen 360-asteen panorointiin (ELI KUVAUKSEEN VAAKASUUNNASSA), muihin suuntiin se pyörii 310- astetta.

12 Mitä gimbalin valot tarkoittavat?
Gimbalin nappuloiden alapuolella saattaa nähdä vilkkuvan tai jatkuvasti päällä olevan valon. Alla on listattuna kaikki asiat mitä nämä valot viestivät. Sininen valo välähtää yhdesti – panorointimoodi on päällä Sininen valo välähtää kahdesti – panorointimoodi sekä tilting (kallistustila) on päällä Sininen valo välkkyy kolmesti – Gimbal on valmiustilassa Sininen valo välkkyy jatkuvasti – gimbalin toiminnassa on virhe Punainen valo välkkyy kolmesti – gimbalin akku on lopussa. Sammuta se tässä vaiheessa välittömästi. Punainen valo välkkyy jatkuvasti – Gimbal on joko sulkeutumassa tai käynnistymässä.

13 MITEN G5 TOIMII? Toiminta perustuu kahteen nappulaan-
YLIN JA SUURIN NIISTÄ, JOSTICK, TOIMII NS. OHJAUSNAPPULANA JOKA KÄÄNTÄÄ GIMBALIA SEKÄ PYSTY,- ETTÄ VAAKATASOSSA KONSOLIOHJAINTEN ANALOGISTEN SAUVOJEN TAPAAN.  OHJAUSNAPPULAN ALAPUOLELLA ON PIENEMPI NAPPULA, JOTA PAINAMALLA GIMBAL SUORITTAA MUUTAMIA ERILAISIA TOIMINTOJA RIIPPUEN SIITÄ, KUINKA MONTA KERTAA SITÄ PAINAA.  NÄIHIN TOIMINTOIHIN LUKEUTUVAT MM. PANOROINTIMOODI SEKÄ KAMERAN LUKITUS PAIKOILLEEn. VIRRAN SAA MYÖS PÄÄLLE JA POIS PÄÄLTÄ TÄTÄ NAPPULAA POHJAAN PAINAMALLA. 

14 Gimbaalin toimintatiloja voi muuttaa monitoiminäppäimellä:
Gimbaalin toiminnot  Gimbaalin toimintatiloja voi muuttaa monitoiminäppäimellä: 1 painallus: vaihtaa panorointi ja lukko tilan välillä 2 painallusta: vaihtaa panorointi ja panorointi+tilttaus tilan välillä 3 painallusta: kääntää kameraa 180 4 painallusta: nollaus, palauttaa alkuperäisen asennon Pitkä painallus: valmiustila Panorointi tila: Gimbaalia käännettäessä kamera seuraa vaakasuunnassa liikettä Lukkotila: Kameran suunta ei muutu gimbaalia käännettäessä Panorointi + tilttaus: Kamera seuraa sekä pysty että vaakasuunnassa gimbaalin liikettä

15 Linkkejä opetusvideoihin
GOPRO Gopro hero 4: Gopro hero 2018: Sovellukseen yhdistäminen: Gimbaali GIMBAL:  Käyttöohje 


Lataa ppt "Gopro action-kamerat Hero 4 silver ja hero 2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google