Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mäkelänmäen koulun kunnostustyöt kesä 2018

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mäkelänmäen koulun kunnostustyöt kesä 2018"— Esityksen transkriptio:

1 Mäkelänmäen koulun kunnostustyöt kesä 2018
Kiinteistöpäällikkö Reijo Koivuniemi

2 Kesän aikana suoritettiin seuraavat kiinteistön sisäilman laatua parantavat toimenpiteet:
Luokkahuoneiden ulkoseinien tiivistämistä jatkettiin siten, että kaikkien luokkien ulkoseinät on tasoitettu kuitulaastilla, nurkat ja ikkunapenkit sekä lattianrajat on nauhoitettu ja pinnoitettu vedeneristemassalla. Käytävien alakattorakenteet tiivistettiin siten, että alakattorakenteissa esiintyvien kuitulähteiden ja pölyn kulkeutuminen ympäröiviin tiloihin estyy. Tässä yhteydessä vaihdettiin myös käytävän valot tiiviisiin ja nykyaikaisiin led-valaisimiin. Kaikkien luokkien seinillä olevat ilmoitustaulut ja liitutaulut käytettiin irrallaan ja niiden taustat tarkastettiin mahdollisten vaurioiden varalta. Mitään vaurioita ei löydetty.

3 Pohjoispäädystä ja yläpihan tuulikaapista vaihdettiin metalliovet.
Samassa yhteydessä tiivistettiin ulkoseinän lämmöneristeen ja metallikarmin rajakohta. Luokista ja opettajien työtilasta poistettiin asbestia sisältävät lujalevy-kotelot asbestiurakoitsijan toimesta ja ne korvattiin lastulevyrakenteisilla koteloilla. Koteloissa olevien sadevesiviemäreiden liittymät yläpohjaan tiivistettiin. Liikuntasalin pukuhuoneiden lattiamateriaali poistettiin, tasoitteet jyrsittiin ja tilalle asennettiin keraaminen laatta. Pukuhuoneeseen 148 asennettiin näkösuojaseinäke. Keittiön tiilinen ulkoseinä purettiin ja ulkoseinä eristettiin uretaanilevyllä ja ulkopinta verhoiltiin pellillä. Keittiön sos.tilan lattiamateriaali poistettiin, tasoite jyrsittiin ja asennettiin keraaminen laatta.

4 Keittiön alakaton yläpuolen epätiiviyskohdat tiivistettiin ja vaihdettiin mineraalivillapintaiset eristeet solukumipintaisiin. Ruokasalin ja uuden puolen kahden luokan ikkunoihin asennettiin auringon lämpösäteilyä heijastavat suojakalvot. Tiivistystöiden laadun varmistamiseksi suoritettiin kesäkuussa merkkiainemittauksia ja täydentäviä tiivistyksiä. Lopuksi suoritettiin huolellinen perussiivous. Ilmanvaihdon tarkistusmittaukset ja mahdolliset säätötyöt suoritetaan lähiviikkojen aikana.

5 Jatkotoimenpiteet ja seuranta
Ilmanvaihdon tarkistusmittausten jälkeen tehdään merkkiainemittauksia loppukesän tiivistysten laadun varmistamiseksi. Talvikaudella otetaan muutamasta tilasta sisäilmanäytteitä. Keittiön huonokuntoiset levyrakenteisen väliovet vaihdetaan syksyn aikana.


Lataa ppt "Mäkelänmäen koulun kunnostustyöt kesä 2018"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google