Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Humanistinen tiedekunta - oppiaineet

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Humanistinen tiedekunta - oppiaineet"— Esityksen transkriptio:

1 Humanistinen tiedekunta - oppiaineet
Tiedekunnassa on n. 30 oppi- ainetta, joista 13 pääainetta. ks. WebOodin opinto-opas Lähes kaikkia aineita voi opiskella myös sivuaineena. Opinto-oikeus voi olla joko rajoitettu tai vapaa. Rajoitetuissa oppiaineissa sivuaineoikeuden voi saada sivuaine-/lähtötasokokeen kautta.

2 Humanistinen tiedekunta - rajoitettu opinto-oikeus
Sivuaineoikeus kokeen kautta aate- ja oppihistoria (koe* toukokuussa) englantilainen filologia (koe toukokuussa) germaaninen filologia (koe toukokuussa) historia (koe* toukokuussa) informaatiotutkimus (koe kevätluku-kaudella) ruotsin kieli (koe syys- ja toukokuussa) saamen kielet (pohjoissaame) ranskan kieli (koe syyskuussa ja huhtikuussa suomen kieli (koe toukokuussa) *) aate- ja oppihistorian sekä historian yhteinen koe logopedia (hakemus, valitaan 7 opiskelijaa vuodessa)

3 Humanistinen tiedekunta - vapaa opinto-oikeus
Vapaa sivuaineoikeus antiikin kielet ja kulttuuri arkeologia elokuvatutkimus elämänkatsomustieto filosofia humanistiset ympäristöopinnot ihmisen evoluutio ja käyttäytyminen inarinsaame Japani-opinnot kirjallisuus kulttuuriantropologia museologia pohjoissaame vieraana kielenä saamelainen kulttuuri Scandinavian Studies taidehistoria tulevaisuudentutkimus viestintä (seuraava sivuainevalinta syksyllä 2019) yleinen kielitiede

4


Lataa ppt "Humanistinen tiedekunta - oppiaineet"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google