Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Opintosuoritus A 3 op, Laji 2

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Opintosuoritus A 3 op, Laji 2"— Esityksen transkriptio:

1 Opintosuoritus A 3 op, 10.9.2017 Laji 2
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla kaikki suoritukset lajia 2 Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 2 Opintosuoritus B 2 op, Laji 2 5 op Opintosuoritus B 2 op, Opintosuoritus A 3 op, Kyllä Sisältää muita? Sisältää muita? Kyllä Laji 2 Ei Sisältää muita? Kyllä Laji 2 Ei Vanha laskenta. Normaali tilanne.

2 Opintosuoritus A 3 op, 10.9.2017 Laji 2
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla yksi osasuoritus lajia 3 Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 2 Opintosuoritus B 2 op, Laji 3 3 op Opintosuoritus A 3 op, Kyllä Sisältää muita? Sisältää muita? Kyllä Laji 2 Ei Sisältää muita? Laji 2 Ei Ei Vanha laskenta. Normaali tilanne.

3 0 op Opintosuoritus A 3 op, 10.9.2017 Laji 3
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla kaikki osasuoritukset lajia 3 Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 3 Opintosuoritus B 2 op, Laji 3 0 op Kyllä Sisältää muita? Sisältää muita? Laji 2 Ei Sisältää muita? Ei Laji 2 Ei Ei Vanha laskenta. ”Normaali tilanne” / seuraus

4 Onko sisältyvissä Lajia 3?
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla kaikki lajia 3 – Poimintaratkaisu #1 Virrassa Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 3 Opintosuoritus B 2 op, Laji 3 Opintosuoritus X 5 op, 5 op Kyllä Kyllä Kyllä Sisältää muita? Onko sisältyvissä Lajia 3? Laji 2 Sisältää muita? Laji 2 Ei Sisältää muita? Ei Laji 2 Ei Ei Uusi laskenta, versio #1.

5 Onko sisältyvissä Lajia 3?
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla yksi lajia 2, toinen lajia 3 – Poimintaratkaisun #1 seuraus Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 2 Opintosuoritus B 2 op, Laji 3 Opintosuoritus A 3 op, Opintosuoritus X 5 op, 8 op Kyllä Kyllä Kyllä Sisältää muita? Onko sisältyvissä Lajia 3? Laji 2 Sisältää muita? Kyllä ?! Laji 2 Ei Sisältää muita? Laji 2 Ei Ei Uusi laskenta, versio #1. Seuraus.

6 Opintosuoritus X 5 op, 30.10.2017 Laji 2
Pistelaskenta sisältyvyyksistä (X sisältää A ja B), lehtitasolla yksi lajia 2, toinen lajia 3 – Poimintaratkaisu #2 ? Opintosuoritus X 5 op, Laji 2 Opintosuoritus A 3 op, Laji 2 Opintosuoritus B 2 op, Laji 3 Opintosuoritus X 5 op, 5 op Kyllä Kyllä Kyllä Sisältää muita? Onko sisältyvissä Lajia 3? Laji 2 Sisältää muita? Kyllä Kyllä Onko ylemmän (X) muut (A tai B) sisältyvät Lajia 3? Laji 2 Ei vai ? Sisältää muita? Laji 2 Ei Ei Uusi laskenta, versio #2?

7 Avop.fi Virta-pistelaskenta
Avop.fi kyselyssä tarkistetaan onko opiskelijalla vastaamiseen tarpeeksi opintopisteitä suoritettuna Opintosuoritukset haetaan Virrasta (WS-SOAP kysely => XML-vastaus) Suorituksista kerätään ensin tiedot jonka perusteella myöhemmin lasketaan yhteen ehtojen mukaan Jos opintosuoritus sisältää muita opintosuorituksia syntyy lista sisältyvistä opintosuoritusAvaimista, sisaltyvyys := "sisaltyvaOpintosuoritusAvain1", "sisaltyvaOpintosuoritusAvain2", "sisaltyvaOpintosuoritusAvain3" jne Opintosuorituksen pisteet lasketaan mukaan jos lista sisaltyvyys on tyhjä ja opintosuorituksen laji on muu (=2) ja opintosuoritus on liitetty opiskeluoikeusAvaimeen. Eli: jos lista ”sisaltyvyys” ei ole tyhjä suorituksen pisteet eivät tule mukaan. Eikä myöskään jos opintosuorituksen laji on 3


Lataa ppt "Opintosuoritus A 3 op, Laji 2"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google