Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Korkeakoulun ja CSC:n puitesopimus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Korkeakoulun ja CSC:n puitesopimus"— Esityksen transkriptio:

1 Korkeakoulun ja CSC:n puitesopimus
, Antti Mäki

2 CSC on korkeakoulujen ja valtion omistama yhtiö
Omistajuuden ansiosta: ► CSC:n osaaminen on joustavasti ja tehokkaasti korkeakoulujen käytettävissä ► In house -toimijana voimme tarjota tukea ja toteuttaa ratkaisuja omistajiemme yhteisiin ja räätälöityihin tarpeisiin Korkeakoulun ja CSC:n puitesopimus ► Kaksisuuntainen sopimus, joka mahdollistaa tilaajan ja tuottajan roolin molemmille osapuolille ► Yleiset reunaehdot samat kaikille ja vakiot: voidaan sopia ketterästä vain sisällöstä Omistajilla on mahdollisuus, ei velvollisuutta, ostaa palveluita CSC:ltä

3 Uuden puitesopimuksen tavoite
Yleiset muodollisuudet ja reunaehdot ratkottu yhteen kertaan, jotta CSC:n osaaminen on joustavasti ja tehokkaasti korkeakoulujen käytettävissä – myös CSC voi ostaa korkeakoulujen osaamista: kaksisuuntainen sopimus In house -toimijana tarjoamme tukea ja toteutamme ratkaisuja omistajiemme yhteisiin ja räätälöityihin tarpeisiin Räätälöityjä tarpeita kukin korkeakoulu itselleen tai edustamalleen yhteistyörakenteelle suoraan Yhteisiä tarpeita Arenen ja Unifin tasolla ”yhteispalvelulla” (ehdotetaan liitettäväksi sopimukseen) Yhteiset palvelut valtion kanssa hallitaan tämän mallin ulkopuolella (ka.csc.fi) Asiallinen neuvottelu vain palvelukuvausten tasolla. Palvelukuvauksen puitteissa puitesopimuksessa tilausvaltuudet sopimusyhteyshenkilöillä.

4 Avoimuusperiaate 14 (1) Sopijapuolilla on oikeus kertoa Sopimuksen kohteena olevasta yhteistyöstä ja Palvelusta medioissaan kuten esim. verkkosivuillaan ja vuosikertomuksessa, mutta toiselle Sopijapuolelle annetaan kohtuullinen mahdollisuus vaikuttaa viestien sisältöön ja muotoon ennen julkaisemista. Sopijapuolet tuovat yhdessä sovittavalla tavalla esille toistensa osuuden tämän sopimuksen kohteena olevaan yhteistyöhön ja Palveluun.

5 Sopimusrakenne, jossa palvelutilaukset ja palvelukuvaukset muodostavat asiallisesti sovittavat, muuttuvat osat Puitesopimus Liite 1, 1a… Palvelutilaukset Liite 2, 2a… Palvelukuvaukset Liite 3, Palveluhinnasto ja maksuehdot Liite Turvallisuussopimus CSC:n osalta puitesopimus, palveluhinnasto ja maksuehdot sekä turvallisuussopimus ovat poikkeuksetta samat kaikkien korkeakoulujen kanssa, palvelukuvaukset ovat samoja (esim. konsultointi- ja muu asiantuntijapalvelu) tai konsortiokohtaisia

6 Sopimukseen myöhemmin mahdollisesti liitettävä palvelukuvaus ARENE:n/UNIFI:n yhteispalvelusta
Tarpeisiin, joissa korkeakoulusektorin kannattaa selvittää tai toimeenpanna asia yhteisesti ja osaamisen säilyminen toimialalla jatkossakin tärkeää Esim. tietosuoja-asetuksen vaatimuksien täyttämiseen: korkeakoulujen yhteisten käytänteiden ja toimintatapojen tuki, koordinointi, koulutus- ja viestintäpalvelut Ehdotus yleispalvelun kuvaukseksi Valtuutetaan ARENE:n / UNIFI:n hallitus päättämään asiantuntijapalvelutilauksista Tilausten valmistelu ja valvonta ao. toiminnanjohtajan toimesta Määritetään yhteinen kustannustenjakomalli, kuten FTE CSC laskuttaa korkeakoulukohtaisen sopimuksen perusteella Malli, kun _kaikki_ yliopistot yhdessä haluavat käyttää CSC:n asiantuntemusta – Kukin yliopisto voi milloin vain tilata CSC:n palveluita suoraan CSC on ehdottanut samanlaista mallia ARENE:lle ja ammattikorkeakouluille.

7 Antti Mäki Johtaja, palvelut koulutukselle ja opetukselle
PL 405, Espoo 3


Lataa ppt "Korkeakoulun ja CSC:n puitesopimus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google