Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 14.11.2017 –Tiedotettavat asiat Aikuissosiaalityön integroiminen teemaryhmän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 14.11.2017 –Tiedotettavat asiat Aikuissosiaalityön integroiminen teemaryhmän."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Aikuissosiaalityön integroiminen teemaryhmän suunnitteluun aloitettu; alatyöryhmän raportti käyty lävitse, alatyörukkanen jatkaa ja sitä täydennetään Erityisteemana mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden asumispalvelut, integroidaan eri-ikäisten asumispalvelut ryhmän toimintaan mukaan Toimeenpanosuunnitelman ja tehtävämatriisin täsmentäminen aloitettu, ajantasaistaminen ja vastuuttaminen tehty; Palvelurakenteen yhtenäistäminen ja tuotanto- ja  organisaatiorakenne ja Liikelaitoksen ja sote-keskusten päihde- ja mielenterveysasiantuntijoiden välisen työnjaon määrittely, ohjaus ja koordinointi käsitellään ja suunnitellaan yhtenä kokonaisuutena alatyörukkasessa alatyöryhmien vetäjät sovittu; ongelmana tehtäväkentän ja materiaalin laajuus, priorisointiin palattava vielä ennen seuraavaa kokousta sähköpostitse eri ryhmien välillä alatyöryhmät laativat aikataulutuksen tehtäväkokonaisuuksien käsittelystä marraskuun aikana sharepoint työryhmätilaan kirjautuminen ja hyödyntäminen välttämätöntä; toimiiko? esittelijä puuttuu ryhmästä, tiedonkulun ongelmat riskinä Helmikuun lopulla tulisi olla valmiina koordinaatiotyöryhmälle esitys malleista järjestäjän ja tuottajien tehtävien näkökulmasta (mt-päihde ja aikuissosiaalityö). Aikataulu on siis erittäin tiukka, tähän tarvitaan lisää ohjausta koordinaatioryhmältä Lausunnolla oleva valinnanvapauslaki vaikuttaa, asiat keskeneräisiä palvelukäsikirjan mallintamisesta hyötyä kokonaisuuksien hahmottamisessa; mutta mikä on STMn, JHS palveluluokkien, Sitran ja THL.n ohjeistusten suhde, tarvitaanko maakunnalle yksi malli, jota lähdetään tekemään, onko palvelukäsikirja tarkoitettu toimimaan asiakasnäkökulmasta vai palveluohjauksen vai tuottajaorganisaation/ maakunnan käytettäväksi? Mittaristot eivät tuota suoraa tietoa hoidon vaikuttavuudesta, sähköiset järjestelmät eivät tue johtamisen ja tuloksellisuuden seurantaa riittävästi nykyisellään. Yhtenäiset mittarit luotava ja määriteltävä maakunnallisesti/ valtakunnallisesti, Sotkanetin tiedot 2 v. vanhoja Edelleen huolena eri teemaryhmien välisen työn integrointi ja mallien saaminen yhteen, miten käytännössä onnistuu?


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 14.11.2017 –Tiedotettavat asiat Aikuissosiaalityön integroiminen teemaryhmän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google