Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työpajan ohjelma   Teema: Miksi osatyökykyisille tarvitaan uusi työkyvyn tuen toimintamalli 9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 10.00 Työpajan avaus ja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työpajan ohjelma   Teema: Miksi osatyökykyisille tarvitaan uusi työkyvyn tuen toimintamalli 9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 10.00 Työpajan avaus ja."— Esityksen transkriptio:

1 Työpajan ohjelma Teema: Miksi osatyökykyisille tarvitaan uusi työkyvyn tuen toimintamalli 9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 10.00 Työpajan avaus ja tavoite / ylitarkastaja Ritva Partinen, Sosiaali- ja terveysministeriö 10.15 Polut hoitoon ja kuntoutukseen -koordinaatiohankkeen esittely / projektipäällikkö Ville Grönberg, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos 10.30 Osatyökykyiset työssä – ohjelman tuloksia (OSKU-ohjelma ) / vanhempi tutkija Nina Nevala, Työterveyslaitos 10.50 Yhteistyö ammatillisessa kuntoutuksessa / erikoistutkija Jyri Liukko, Eläketurvakeskus Tauko 11.10 Hoito ja kuntoutus mielenterveyden häiriöissä / ylilääkäri Jukka Kärkkäinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos 11.30 Digitaalinen oppimisohjelma / kehittämispäällikkö Eero Nukari, Työterveyslaitos 11.45 Toimintakykyni-sovellus – asiakaskokemukset prototyypistä / erikoistutkija Heidi Anttila, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos 12.00 Kysymyksiä ja keskustelua 12.15 Lounas (omakustanteinen) Tekstidia Dian voi valita Uusi dia (tekstisivu) Etunimi Sukunimi

2 Työpajan ohjelma Teema: Toimintamallin hahmottelua
13.00 Työpajojen ohjeistus ja ryhmiin jakaantuminen / projektipäällikkö Ville Grönberg, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos 13.10 Iltapäiväkahvi 13.15 Työpajat 1. Miten minä asiakkaana ohjaudun hoitoon ja kuntoutukseen? Vanhempi tutkija Laura Seppänen, TTL ja projektipäällikkö Ville Grönberg, THL 2. Toimintakyvyn ja työkyvyn arviointi. Kuka arvioi ja miten? Vanhempi tutkija Nina Nevala, TTL ja vanhempi asiantuntija Pirjo Juvonen-Posti, TTL 3. Sujuvat hoito- ja kuntoutuspolut. Miten päästään oikea-aikaisiin ja tarkoituksenmukaisiin polkuihin? Ylilääkäri Jukka Kärkkäinen, THL ja erikoistutkija Jyri Liukko, ETK 14.30 Työpajojen purku (5 min. / ryhmä) 14.55 Työpajan päätös ja jatkotoimenpiteet / ylitarkastaja Ritva Partinen, Sosiaali- ja terveysministeriö Etunimi Sukunimi


Lataa ppt "Työpajan ohjelma   Teema: Miksi osatyökykyisille tarvitaan uusi työkyvyn tuen toimintamalli 9.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi 10.00 Työpajan avaus ja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google