Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Talouden alatyöryhmä Yhdistämisprojektin seminaari

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Talouden alatyöryhmä Yhdistämisprojektin seminaari"— Esityksen transkriptio:

1 Talouden alatyöryhmä Yhdistämisprojektin seminaari 8.9.2017

2 Alatyöryhmän yhteenveto
Mitkä kokonaisuudet on hoidettu / ratkaistu? Hasan nykytilan kartoitus tehty Hasan organisaatioluonnos ja kustannuspaikkaluettelo vuodelle 2018 on rakennettu Hasan investointitarpeet on kasattu PSHP:n aikataulun mukaisesti Hasan sopimukset on kartoitettu Tuotteistusratkaisut on linjattu Siirtyvät taloushenkilöt on kartoitettu Talouden raportointi PSHP:ssä on todettu riittäväksi myös Hasan toiminnan raportoimiseen Talousarvion ensimmäinen versio on kasattu Käyttöomaisuuden, vaihto-omaisuuden ja henkilöstövelkojen arviot Onko pysytty aikataulussa – jos ei, miten ratkaistaan? Laaditussa aikataulussa on pysytty pl talousarviovalmistelun täsmennykset, joissa aikataulu vähän venyi. Sekin kuitenkin tehty.

3 Ryhmän seuraavat tehtävät ja aikataulu
Hasan myyntien huomioiminen PSHP:n palvelusopimuksiin (10/2017) Tilaajarenkaiden palvelusopimusneuvottelut Kuntakohtainen myyntierittely on olemassa Siirtyvien henkiöiden työnkuvat ja työtilat määriteltävä valmiiksi Laskutuksen osalta toimintatavan rakentaminen ja lopullisten hintojen muodostaminen. Hintojen osalta joudutaan tekemään uudelleen hinnoittelua, koska Hasan hinnoissa on sisällä potilasmaksuosuus (10/2017) Kirjaamisen, tilastoinnin ja raportoinnin tarpeet ja periaatteet ovat valmiina, mutta Hasan osuus tulee rakentaa PSHP:n järjestelmiin 1/2018 mennessä Päätökset yhtenevistä asiakasmaksuista (PSHP:n hallitus)

4 Linjaukset Onko ilmaantunut merkittäviä ongelmia - mitä?
Budjetin alijäämä n. 2,8M€ Tampereen sopimuksen ja nykyisen varauksen välillä 4,2M€ ero Onko jotain johtoryhmässä linjattavaa? Talousarvion hyväksyminen


Lataa ppt "Talouden alatyöryhmä Yhdistämisprojektin seminaari"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google