Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Jäsenen käsikirja INFRA ry | 2018.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Jäsenen käsikirja INFRA ry | 2018."— Esityksen transkriptio:

1 Jäsenen käsikirja INFRA ry | 2018

2 Mitä infralainen tekee?
Väylät solmukohtineen: tiet, kadut, raiteet, sillat, terminaalit. Tunnelit ja maanalaiset tilat. Kuntatekniikan: vesi-, energia- ja tietoliikenneverkostot. Kiviainekset, joita tarvitaan kaikessa rakentamisessa. Turvalliset nostot ja erikoiskuljetukset. Viihtyisät viher- ja virkistysalueet. Rakentamisen lisäksi infralainen palvelee hoitaen ja korjaten, elinkaaren päättyessä purkaen ja kierrättäen.

3 Kovia tekijöitä ympäri Suomen.
Jäsenyrityksiä kpl ( Jäsenten yhteen laskettu liikevaihto 4,5 mrd €. Jäsenten palkkalistoilla osaajaa. Yhteistä edunvalvontaa jo vuodesta 1954. ”INFRA ry on olemassa edistääkseen jäsenyritystensä etuja työsuhteisiin liittyvissä asioissa ja jäsenten elinkeinopoliittisia toimintaedellytyksiä sekä alan yleistä yhteistoimintaa ja alan yritysten järjestäytymistä.” Paavo Syrjö toimitusjohtaja

4 INFRAn strategia 2016–2019: kasvua ja kilpailukykyä.
Missio. Rakennamme perustaa Suomen kilpailukyvylle ja kansalaisten arjen sujumiselle sekä parannamme jäsenyritystemme toimintaedellytyksiä. Arvot. Tuloksellisuus, reilu peli, verkostojen hyödyntäminen. Visio. Vuonna 2019 INFRA ry:n jäsenten markkinaosuus infrahankinnoista on kasvanut vuoden 2014 tasosta. INFRA on luonut edellytyksiä jäsenten kilpailukyvyn paranemiselle. Infraa kehitetään ja rahoitetaan Suomessa pitkäjänteisesti.

5 Edunvalvontaa, joka toimii.

6 Kaikki lähtee jäsenyrityksestä.
Vaikuttamistyötämme ohjaavat jäsenemme toimialajaostoissa, valiokunnissa ja INFRA Nuorissa. Katso toimialajaostot – missä niistä voisit olla mukana? Katso valiokunnat – mikä niistä olisi foorumi ajatuksillesi? Katso INFRA Nuoret – haluamme uuden polven mukaan. Miten pääsee luottamushenkilöksi? Täytä lomake tai kysy toiminnanjohtajaltasi.

7 Kavereita kaikkialla. INFRAlla on useita edustajia Rakennusteollisuus RT:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n toimielimissä. Teemme yhteistyötä myös mm. Auto- ja Tieforumin, Koneyrittäjien, Kuntaliiton, LONKin, MANKin, PANKin, RAKLIn, SKAL:n, Suomen Yrittäjien, Tieyhdistyksen ja Vesilaitosyhdistyksen kanssa. Pohjoismaista yhteistyötä INFRAlla on Ruotsin ja Norjan maarakentajaliittojen, Islannin teollisuusliiton sekä Pohjoismaiden tie- ja liikennefoorumin kanssa. EU-edunvalvontaa tehdään liikennealan järjestöjen ja eurooppalaisten sisarjärjestöjen kanssa.

8 Infralainen saa paljon aikaan.
INFRA teki kovan jalkatyön tiestön korjausvelkaongelman esiin nostamiseksi vuosina 2014–2015. Tulos: hallitus kohdisti ylimääräiset 0,6 mrd euroa perusväylänpitoon. 2016–2017 INFRA ajoi tiukasti pitkäjänteisyyttä alan rahoituk- seen. Tulos: asia sai laajan medianäkyvyyden, ja 10–12 vuoden väyläohjelma kirjattiin maantielakiluonnokseen. INFRAn rekrykiertue talvella 2017 toi ennätysmäärän hakijoita maarakennuskoneenkuljettajakoulutukseen. Somekampanja yhteistyössä asfalttialan toimijoiden kanssa tavoitti yli puoli miljoonaa ihmistä kesällä 2017.

9 Jäsentä ei jätetä!

10 Elähän hättäile, täällä me ollaan.
”INFRAsta saa todella paljon toimialakohtaista tukea. Lomakepohjat ovat kovassa käytössä. On helppo soittaa ja kysyä ennakkotapauksista. Nykypäivänä tarvitsee myös yhä enemmän lakiapua.” Kimmo, jäsen vuodesta 2012 ”Pienelle yrittäjälle tuo turvaa, kun on paikka, josta voi kysyä lähes mitä tahansa alaan liittyvää. Vastaukset tulevat aina saman päivän aikana. Lisäksi INFRA tarjoaa runsaasti koulutusta jäsenhintaan.” Sami, jäsen vuodesta 1989 ”INFRA ry:n kiviainesjaostossa ajan alan yhteisiä etuja. Olen tuonut pienen kiviainesyrittäjän näkökulman INFRAn toimintaan.” Heikki, jäsen vuodesta 1966

11 Ta det lungt nu, du kan nog ring INFRA.
”Vi är medlem i INFRA rf för att medverka i en organiserad verksamhet som syftar till att utveckla branschen. Största nyttan har nog varit att få träffa kollegor och ventilera gemensamma problem såsom teknik, produktionsmetoder samt kontakten till byggherrar.” Kaj, jäsen vuodesta 1968 ”Minulla on luottamustehtäviä INFRAn lisäksi SKAL:ssa, Suomen Yrittäjissä ja Kauppakamarissa. Kaikkien kannattaa lähteä reippaasti mukaan järjestötoimintaan itselle tärkeitä asioita ajamaan ja verkostoitumaan!” Vesa, jäsen vuodesta 1997

12 Saat tuen yrittäjäurasi kaikkiin vaiheisiin.
Tes- ja lakineuvonta – apu vain puhelinsoiton päässä! Ympärillesi tuomme vankan verkoston, jossa syntyy uutta liiketoimintaa. Hyödyt sitä enemmän, mitä aktiivisempi olet itse. Muista myös - koulutukset, tapahtumat - uutiskirjeet - palvelutarjotin netissä 24/7: uutiset, ohjeet, oppaat, lomakkeet, sopimuspohjat - jäsenalennukset – katso esimerkit.

13 Avataan yhdessä ovet mahdollisuuksiin.

14 INFRAn jäsen onnistuu.


Lataa ppt "Jäsenen käsikirja INFRA ry | 2018."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google