Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PASTISSI   Pastissi on taideteos, joka tarkoituksellisesti jäljittelee jotakin taiteilijaa tai aikakautta. Pastissi voi olla kantaaottava, irvaileva tai.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PASTISSI   Pastissi on taideteos, joka tarkoituksellisesti jäljittelee jotakin taiteilijaa tai aikakautta. Pastissi voi olla kantaaottava, irvaileva tai."— Esityksen transkriptio:

1 PASTISSI Pastissi on taideteos, joka tarkoituksellisesti jäljittelee jotakin taiteilijaa tai aikakautta. Pastissi voi olla kantaaottava, irvaileva tai humoristinen. Se ei saa olla neutraali, jotta sitä ei luultaisi väärennökseksi! Valitse itseäsi kiinnostava teos. Maalaa haluamallasi tekniikalla pastissi, jossa muutat alkuperäisen teoksen sisältöä ja/ tai tyyliä. Tärkeää on, että katsoja tunnistaa alkuperäisen, lähtökohtana olleen teoksen.    Édouard Manet: Aamiainen ruohikolla, 1863

2

3

4

5

6

7

8

9

10 Valitse itseäsi kiinnostava teos.
PASTISSI  Valitse itseäsi kiinnostava teos. Maalaa haluamallasi tekniikalla pastissi, jossa muutat alkuperäisen teoksen sisältöä ja/ tai tyyliä. Tärkeää on, että katsoja tunnistaa alkuperäisen, lähtökohtana olleen teoksen.   


Lataa ppt "PASTISSI   Pastissi on taideteos, joka tarkoituksellisesti jäljittelee jotakin taiteilijaa tai aikakautta. Pastissi voi olla kantaaottava, irvaileva tai."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google