Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Konsortioryhmän nimeäminen ja konsortiodokumenttien muutokset

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Konsortioryhmän nimeäminen ja konsortiodokumenttien muutokset"— Esityksen transkriptio:

1 Konsortioryhmän nimeäminen ja konsortiodokumenttien muutokset
Maria Virtanen Finnan konsortioryhmä

2 Konsortioryhmän nimeäminen tulevalle toimikaudelle
Finnan konsortioryhmän nimeäminen kaudelle on edennyt. Lähes kaikki jäseniä esittävät tahot ovat tehneet esityksensä. Vuoden 2018 puolella asia etenee Kansalliskirjaston johtokuntaan. Intressiryhmiksi suunniteltu Open Knowledge Finland –avoimen tieteen työryhmä? Yle – kiinnostus avoimeen dataan ja My dataan? Mediakasvatusseura tai Kulttuuriperintökasvatuksen seura Opetus- ja kulttuuriministeriöstä tulossa edustus ryhmään.

3 Muutoksia sääntöihin ja toimintaperiaatteisiin
Muutostarpeet konsortioryhmän sääntöihin ja Finna-konsortion toimintaperiaatteisiin KDK-hankkeen päättyminen Muutokset jäseniä konsortioryhmään esittävissä tahoissa ja muutos arkistosektorin yhteistyössä Jäsenen vaihtuminen konsortioryhmässä kesken toimikauden Pienempää dokumenttien ajantasaistusta Tarpeiden mukaiset muutokset luonnosteltu kokouksen asialistan liitteisiin 6 ja 7.

4 Esitys jatkosta dokumenttien muuttamiseksi
Esitetään, että Kansalliskirjasto viimeistelee Finna-konsortion toimintaperiaatteiden ja konsortioryhmän sääntöjen muutokset yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. Tämän jälkeen uudistetut toimintaperiaatteet ja säännöt vahvistaa Kansalliskirjaston johtokunta.

5 Kiitos! maria.virtanen[at]helsinki.fi


Lataa ppt "Konsortioryhmän nimeäminen ja konsortiodokumenttien muutokset"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google