Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Digitarina.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Digitarina."— Esityksen transkriptio:

1 Digitarina

2 Alan ammattilainen Kuljetusalan ammattilaisella täytyy olla monenlaisia taitoja esim. Täytyy osata ajaa monia koneita, pitää osata laskea asioita ja lukea liikennettä. Kuljetusalan ammattilaisen täytyy olla luonteeltaan rauhallinen ja varovasti. Rauhallisuutta tarvitaan nopeaan päätöstentekoon ja rauhallisesti ei tapahdu niin paljoa onnettomuuksia.

3 Mitä osaan Puolen vuoden aikana olen oppinut jo paljon erilaisia taitoja ja asioita. Olen oppinut ajamaan monia vehkeitä esim trukit, sähköpässit, pyöräkuormaajat ja traktori. Osaan paljon asioita jotka liittyy terminaaliin ja jakeluun. Olin topissa Ilogisticsilla, jossa olin 2 viikkoa jakelussa. Lisäksi Olen oppinut sähkö- ja metallitekniikkaa ja paljon muuta tietoa lainsäädännöistä tms. Koulusta saa myös ammattikortit mm. Työturvallisuus, tulityö, tieturvallisuus, ensiapu ja hygieniapassi.

4 hyödyt Koulutuksestani saa myös paljon muutakin kuin ammatin ja ammattitaidon. Esimerkiksi ajo- ja ammattikortit ovat monin kerroin halvempia kuin normaalisti. Koulussa oppii myös huoltamaan autoja ja muita ajoneuvoja.

5 Mitä tahtoisin oppia Tahdon oppia ajamaan yhdistelmää, kuorma-autoa, ja henkilöautoa. Tahdon oppia lisää sähkötekniikkaa ja autojen huoltoa.


Lataa ppt "Digitarina."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google